GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 19 september 2009

Vakantie!!!

Zoals je misschien wel gezien hebt, is het de laatste tijd wat stil op mijn blog. Met een reden; we gaan 2 weken op vakantie naar Griekenland!
Tussen het tassen pakken, wassen wegwerken, huis schoon maken en de laatste paar spullen aanschhaffen is het me niet echt gelukt nog een aantal items te schrijven en te publliceren. Begin oktober zijn we weer terug met vast weer ene heleboel inspiratie!

Ik wens iedereen veel succes de komende tijd en tot dan!

Groeten Josan

Labels:

woensdag 9 september 2009

Oilily komt weer terug!

Willem Olsthoorn, grondlegger en hernieuwd eigenaar van Oilily, heeft een webwinkel gelanceerd waarin oude items van het kledingmerk worden aangeboden. Zo hoopt hij contact te houden met de doelgroep, die nog een klein jaar moet wachten op een nieuwe collectie.

Kortingen van 50-70%
Door de opening van verwijssite Oililyworld.com en Oililyshop.com communiceert het Nederlandse label, dat eerder dit jaar over de kop ging, voor het eerst weer met zijn doelgroep. In de virtuele schappen worden kledingstukken en accessoires uit de zomercollectie van 2009 aangeboden tegen kortingen van 50 tot 70 procent. Er is ook een aantal nieuwe tassen te koop, zonder korting.

Half miljoen kledingstukken
Behalve het merk Oilily, waarvoor hij volgens De Financiële Telegraaf 2,8 miljoen euro betaalde, kocht Olsthoorn voor 1,4 miljoen euro ongeveer een half miljoen overgebleven kledingstukken. Die verkoopt hij nu via de nieuwe webshop, meldt Bengels.nl. Daarmee voorkomt hij dat andere partijen de kleding tegen (merkschadelijke) dumpprijzen van de hand doen en zorgt hij er bovendien voor dat het merk niet geheel uit het gezichtsveld verdwijnt.

Najaar 2010
De eerste nieuwe collectie van Oilily komt pas volgend jaar op de markt. Het gaat om de najaarscollectie van 2010.

Bron: Twinkle

Labels: , , ,

Oilily strikes back!

Willem Olsthoorn, Founder and renewed owner of Oilily has launched a web shop in which old items are sold. By this he hopes the stay in touch with Oilily’s target group that still has to wait a small year for the new collection to come out.

Clothing with 50 till 70% off
By opening Oililyworld.com that leads you directly to Oililyshop.com the Dutch Brand- that went bankrupt earlier this year-communicates with their targetgroup for the First time. On virtual shelves clothing’s and accessories from summer 2009 are offered with 50% or 70% off. They also sell new bags without offering prices..

Half a Million pieces
According to De Financiële Telegraaf Olsthoorn bought Oilily back for 2,8 million Euros and he also bought for an additionally 1,4 euro half a million pieces of clothes that where left over. According to Bengels.nl Olsthoorn is selling them in his web shop. This will prevent other parties to sell the clothes for discount prices that will harm Oilily’s A list brand image and it will also enable him to make sure that Oilily stays in the spotlight.
Fall 2010The new Oliliy collection will be launched in fall 2010.

Source: Twinke
Translation: GoodGirlsCompany

Labels: ,

dinsdag 8 september 2009

Madison Browne Cashmere

Madison Browne presenteert hun nieuwe label: Madison Browne . Een label dat staat voor betaalbare luxe zonder concessies doen ten aanzien van de kwaliteit.
The New Cashmere Collection voor baby’s bevat prachtige kleding en accessoires. Van klassieke cashmier vestjes en boxpakjes tot zachte kasjmieren truitjes en knuffels. Alle items zijn 100% kasjmier en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Madison Browne Cashmere is het ideale geschenk voor je eigen kindje of die van een goede vriendin. Elke kledingstuk wordt prachtig verpakt in de bekende Madison Browne doos en zo spoedig mogelijk bij de afzender bezorgd

Labels: ,

The new Cashmere Collection

Madison Browne has just launched their own Madison Browne label, offering luxury for less with no compromise on style or quality.The New Cashmere Collection for Babies comprises a range of beautiful clothing and accessories, from classic cashmere cardigans, jumpers and romper suits to cozy cashmere trousers and snug accessories. All items are 100% Cashmere. Available in a variety of colors and sizes, Madison Browne Cashmere is ideal for your own baby or for a newborn gift. Each piece is luxuriously presented in our signature gift box and can be personally hand delivered to the recipient on the same day. So visit the Madison Browne Cashmere Collection.

Labels: ,

maandag 7 september 2009

10%korting bij Mies en Moos

De zomervakantie is ten einde, kinderen zitten weer op school en we maken en we hebben weer het normale ritme gevonden. De winkels stromen vol met najaar- en wintercollecties. Nu het weer langzaam aan weer wat slechter wordt en de avond langer is het leuk om op internet te kijken wat voor moois er voor de winter is binnengekomen. Ook dit winterseizoen weer een kleine maar fijne kledingcollectie van Mies by Mies & Moos om voor het zonnetje in de donkere dagen te zorgen. Mooie kleurige shirtjes, rokken, leggings en op verzoek een variatie op jurk poes. Bloemen en ruiten in blauw, roze, rood, paars en groen gemaakt van tricot, zachte velours en wol (lekker zacht dus kriebelt niet).

Bezoek snel de webwinkel van Mies & Moos en ontvang 10% korting op je bestelling. Deze actie loopt totdat de kleding binnen is. (kleding wordt halverwege september verwacht).


Lees hier onze review van Mies & Moos.

Labels: ,

zondag 6 september 2009

Aunty Ollie

Nadat Jodie en haar man in 2007 drie kinderen adopteerden kwamen ze erachter dat ze veel nieuwe kinderkleding en beslinnen nodig had. Maar het aanbod wat ze vond voldeed niet aan haar verwachtingen. Kinderkleding is voor kinderen niet voor minimensjes die eruit zien alsof ze de hele nacht gaan stappen. Als het er niet is, dan maak ik het wel en zo ontstond Aunty Ollie.

De collectie
Op Aunty Ollie wordt de collectie ingedeeld naar thema waardoor je meteen leest wat deze collectie geïnspireerd heeft. De kinderkledingcollectie bestaat uit katoen met leuke prints. Van Japanse tafereeltjes tot een met een cakejes versierde jurk die ideaal is voor een theekransje. Alles waar kinderen van dromen, blij van worden en hen gewoon kind laat zijn.

Oordeel
Aunty Ollie’s kleding ziet er zo aanstekelijk vrolijk uit dat ook ik verlekkerd kijk. Het is dan misschien geen tule, zijde of satijn voorzien van randen roezels maar Aunty Ollie bewijst dat katoen niet saai hoeft te zijn. Eenvoud zit hem in de details.


Ik vind het leuk te zien dat Jodie haar eigen kinderen in de fashion campagnes gebruikt. Van haar blog en haar kleding straalt haar toewijding aan haar kleding en de liefde voor haar kinderen af.

Volg Aunty Ollie via Facebook of hun blog .

Labels:

zaterdag 5 september 2009

BibaLiek

BibaLiek is de outlet webwinkel van Marga van Hommen. Na de geboorte van haar dochter liep ze – zoals zoveel moeders- kwam ze erachter dat het moeilijk is bijzondere betaalbare kinderkleidng te vinden tegen ene leuke prijs. In plaats van bij de pakken neerzitten, verdiepte ze zich in kinderkledingmarkt en vond een aantal merken die aan haar wensen voldeed. Dit was de geboorte van BibaLiek.

Sindsdien voert BibaLiek merkkinderkleding voor jongens en meiden in de maten 50 t/m 152. Kleing van merken zoals Vingino, Retour, Tommy Hilfiger, VinRose, Imps & Elfs. Maar ook een paar bijzondere kinderkledingmerken zoals; Tjoelup, I-Kidswear, Kidz-Art, Limo Basics baby, Truth or Dare, Schoeffies en Dutch & Dare. De kleding is stoer, comfortabel, hip, grappig, vrolijk, kleurrijk, schattig en feestelijk. Ofterwijl net zo veelzijdig als je kind.
Eens in de 2 a 3 maanden open BibaLiek haar magazijndeuren voor bezoekers. Je bent dan bent dan van harte welkom om gezellig te komen snuffelen op: LangVennenoost 149 in Oisterwijk. Houd hun website in de gaten voor de volgende Open Dag!


Oordeel
Terwijl ik zo door de verschillende kledingmaten voor meisjes klik valt me iets op; zodra meisjeskleding stoer is, is het op de een of andere manier ontdaan van alle franje. Het zijn dan leggings, eenvoudige katoenen broekjes, shirts, jurkjes en longsleeves in donker kleuren die ook menig jongetje niet zouden misstaan. Waarschijnlijk ligt het aan mij, maar ik ben niet het soort moeder dat daar van houdt. Natuurlijk mag kleding best stoer zijn, een hoog draagcomfort hebben en tegen een stootje kunnen maar ik zie dat graag gecombineerd met kleuren, mooie prints...alles wat het idee bevestigt dat je dochter je kleine prinsesje is en dat elk kledingstuk dat ze aanheeft dit naar voren brengt.
Ik ben opzoek naar kleding die mensen hun hoofd laat omdraaien en hen doet vragen:"Waar heb je die vandaan?". Kleding die er geen twijfel over doet bestaan dat mijn 8 maanden oude dochtertje een meisje is. Kleding die mijn dochters laat dansen door de kamer en hen het gevoel geeft alsof ze elke dag hun zondagse jurk aan hebben.

Om eerlijk te zijn, krijg ik dat gevoel niet bij de collectie die ik momenteel zie. Op enkele kledingstukken van Vinrose daargelaten. Toch wil ik BibaLiek niet meteen afschrijven. Er zullen vast moeders zijn die hun dochters wel graag zo kleden. Bovendien ga ik er vanuit dat het assortiment van BibaLiek regelmatig ververst,. Wie weet wordt het dan ook wel meer typisch meisjeskleding.

Labels: , ,

vrijdag 4 september 2009

Labor Day Extravaganza


Moppet Frocks Labor Day Extravaganza Starts Today! All Orders Over $250.00 USD From Our Past Season Sales Frocks Will Enjoy An Additional 15% Off! Enter coupon code: laborday15 This sale ends Monday at midnight.

Labels: ,

Gespot: broekrokje

Een hoog draagcomfort en gevoel voor mode komen samen in dit leuke roze rokje. Het rokje is gemaakt van wit katoen en gedecoreerd met roze accenten. Onder het rokje zit ene broekje. Het broekje is afgeprijsd van $28 naar $9,99 je bespaart dus 78%.

Labels: ,

Naartjie Labor Day sale

Take an additional 40% off entire stock of in-store summer clearance of Naartjie Kids clothing. . This offer is valid now through September 7, 2009.

Visit your favorite Naartjie kids store for these great savings - valid on in-store purchases only - not valid for online purchases - no adjustments on prior purchases. This offer is valid until Monday September 7, 2009.

Labels: ,

Labor Day sale at Naartjie

Labor Day weekend sale at Naartjie Additional 25% off entire stock of online fall transition merchandise. This offer is valid now through
September 7, 2009

Sale SpecificationsThis is valid on online fall transition styles only - not valid in store - online prices shown reflect final discount - no adjustments on prior purchases valid until Monday September 7, 2009

Labels: ,

donderdag 3 september 2009

Barbie-inzamelactie van Mim-pi voor India

Mim-pi start een inzamelactie om kinderen in India- die op straat leven of geen huis hebben- blij te maken met een kameraadje dat altijd bij hen is.

De actie is een initiatief van Leonora Nieuwenhuizen, ontwerpster van Mim-pi vertelt: "Het is begonnen met het opruimen van het speelgoed van mijn dochter. Ze is inmiddels elf en de Barbies lagen achterin haar kast. Ik heb de poppen allemaal meegenomen op inkoop naar India."
Tussen het bezoeken aan de fabrieken door, stapte Nieuwenhuizen af en toe uit de auto om de Barbies uit te delen aan meisjes op straat. "De uitdrukking en de blijdschap op hun gezicht en de smile die je krijgt, daar doe ik het voor. Het was geweldig!"

Mim-pi wil nog meer Barbies uitdelen en de poppen kunnen daarom worden opgestuurd, zodat Mim-pi meisjes in India blij kan maken.
Heb jij nog ergens Barbie’s liggen? Vind je dit een mooi moment om je dochtertje te leren delen? Of gunt u de meisjes in India iets leuks om mee te spelen? Stuur de Barbies dan op naar:

Mim-Pi
T.a.v. meisjes van India
Dorpsstraat 147
1543 NH Oostknollendam


Klik hier voor meer informatie.

Labels: , ,

Labor Day sale at Sophia Style

Take 15% off now through Labor Day. Enter code: LABORADAY15 at the check out! This also includes 15% off their already rock-bottom prices. Promotion is only valid for purchases made from sophiasstyle. Promotion expires Midnight CST September.

Labels: , ,

Ragamuffin costume

The kids are back to school and Halloween is just around the corner. Dimples & Dandelions has just the right Halloween outfit for your little one. This Ragamuffin dolly costume includes a navy blue printed dress with an attached white apron, a mop cap with attached yarn hair, and pretty pantaloons with attached striped leggings. (Shoes/ booties are not included) or available. Fits 6-12 month size.

Labels: ,

Eternal creation

Nadat ontwerpster Frances Carrington in 1994 afstudeerde aan the East Sydney institute of fashion design schreef ze zich in voor Australian Volunteers Abroad ( een Australische vrijwilligersorganisatie) in de hoop dat ze haar ervaring en kwaliteiten kon inzetten in Afrika. Maar in plaats van Afrika werd het India.
Ze werd verantwoordelijk voor de vluchteling kleermakersafdeling van het Norbulingka Institute in Dharamsala; het land van de Dalai Lama en het Tibetaanse regering in ballingschap. Het was haar taak om de pas gearriveerde Tibetaanse vluchtelingen de kneepjes van het kleermakersvak en het ontwerpen van kleding bij te brengen. Nog voordat ze weer terug naar huis ging, was het aantal personeelsleden gestegen van 2 tot 15 fulltime medewerkers.


Totaal verliefd geworden op de Tibetaanse en Indiase cultuur, en niet te vergeten de prachtige berglandschappen, was France vastbesloten om voor het eind van haar dienstperiode een manier te vinden om haar vaardigheden in te zetten op een manier die ten goede komt aan de lokale bevolking. Voorzien van haar vaders 5000 Australische dollar richtte Frances in 1999 Eternal Creation op met als doel in Vrouwen nachtkleding en accessoires te voorzien.Hoewel de eerste paar jaren moeilijk waren, groeide Eternal Creation in een paar jaar uit tot een van de in een van de grootste privé ondernemingen uit de regio. Frances en haar team overwonnen heftige moessons, stroomstoringen en watertekorten.

Na de geboorte van haar 2 kinderen was het voor Frances een hele logische stap om ook Eternal Creation kinderkleding te verkopen. Alsof iedereen erop had zitten wachten, vloog de kleding als warme broodjes over de toonbank. In 2005 opende Eternal Creation de Himalaya Tailoring Centre in lager Dharamsala. De kleding van Eternal Creation wordt in meer dan 2000 winkels in Australië en Europa en Azië verkocht.

Labels: ,

woensdag 2 september 2009

Oilily jurken heel goedkoop bij Olliewood!

Het is hard maar waar. Wie net zoals ik de afgelopen dagen nauwlettend Olliewood in de gaten hield, zag dat hun site erop maandag uit lag. Vervelend wat ik wilde net de kledingkast van mijn jongste dochter aanvullen. Gelukkig veranderde dit bij het lezen van hun berichtje. We moesten maar even geduld hebben want de volgende dag zouden er nog meer artikelen online staan. Olliewood kennende zal dit ook vast wel zo zijn. Maar daar wil ik het hier natuurlijk niet over hebben.

Ik wil heb hebben over Oilily. Je weet wel dat Nederlandse kinderkledingmerk dat helaas dit jaar failliet ging. Het mooie van Oilily’s faillissement is dat hun kleding her en der de weg naar de online warenhuis weten te vinden. Zo is er blijkbaar ook een partij bij Olliewood aangespoeld. Lieve, vrolijke, kleurrijke en tijdloze jurkjes voor maar een fractie van de originele prijs. Bovendien van goede kwaliteit met prijskaartje er vaak nog aan ontdekte ik een maand geleden toen ik een paar van deze jurkjes voor mijn dochtertje bestelde. Gewoon even hier klikken voor de winteritems en hier voor de zomeritems. Enne wees er snel bij want op = op!

Alvast een impressie:

Labels: , ,

dinsdag 1 september 2009

Belle pearl offer

This year Belle Pearl was recognized as the Reader's Favorite Children's Jewelry from Baby & Children's Product News Magazine. Belle Pearl wants to thank you for making Belle Pearl your favorite in baby and children's jewelry for 2 yrs in a row!

Join Belle Pearl in celebrating, as this is also their 4th year in business! Belle Pearl altered their look and added some fabulous new items for women and children! Want to save 25% on your entire order? Use the coupon code: BELLESAVE25 (applied in your cart at checkout.) This offer expires September 30 2009.

Labels: , ,

Annual Grandparents photo contest


September is Grandparents appreciation month at Pediped. In celebration of Grandparents Day on September 13th, Pedipeds Grandparents photo contest returns for the third time. Submit your photo’s of grandparents enjoying time with their grandchildren to contest@pediped.com by Wednesday September 9th for your change to win a $100 Pediped gift card.

Labels: , ,

2de levering Desigual


Het lange wachten wordt beloond want Skiks heeft nu ook de 2de levering Desigual binnen. Desigual is een Spaans kinderkledingmerk en wordt in Nederland exclusief online bij Skiks verkocht.
De collectie bestaat uit kleurige stoere kleding voorzien van grote prints. In september ontvang je bovendien 5% korting op elke order boven de $75 euro. Typ tijdens het afreken na de keuze voor betaalwijze de kortingscode: Skikskorting in. Je ontvangt direct 5% korting op het totaalbedrag. Deze actie loopt tot en met 30 september.

Labels: , ,

Free Tee at Morgan & Milo


Buy any two pair of shoes and get a free T-shirt of your choice at Morgan & Milo. Use coupon code: FREESHIRT at check out. Minimum purchase of $54 required. This code will expire at 9/30/2009

Labels: , ,

 
GoodGirlsCompany: september 2009

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany