GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 25 november 2009

Kerst shoppen bij Alex and Alexa

Alex and Alexa geeft 20% korting op baby- en meisjeskleding, accessoires en setjes. Dit is hét moment om nog voor de feestdagen kleding en accesoires aan te schaffen van verschillende bekende merken. Welke dat zijn? D&G Junior, Imps & Elfs, Cacharel, Juicy Couture, Mayoral, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Diesel, Antik Batik en nog veel meer. De Burberry liefhebbers onder ons moet ik teleurstellen. Dit merk valt buiten de korting. Maar als je na het ruime aanbod kijkt denk ik dat je daar wel mee kunt leven, niet waar? Gebruik kortingscode: FIVEDAYX. De actie is geldig tot en met 29-11-2009 dus wees er snel bij.

Labels:

Christmas shopping never was that fun!

Alex and Alexa gives a 20% discount on baby wear, girls’ apparel, accessories and outfits. The ultimate moment to put catch up some clothes for this year’s Holiday season. In know you’re not impressed by some average brands, so here’s the lineup: D&G Junior, Imps & Elfs, Cacharel, Juicy Couture, Mayoral, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Diesel, Antik Batik and many more . I have to disappoint all you Burberry lovers out there, because this labels is excluded from this discount offer. But, Il think that will be fine you got plenty to choose from. Use discountcode: FIVEDAYX. This offer will be valid through Sunday 29-11-2009.

Labels:

Three Little Trees

Sorry dat ik afwezig was. Soms ben ik afwezig omdat ik het druk heb met de opvoeding van twee kinderen, solliciteren en huishouden. Dan schiet het blog er wel eens even bij in. Gelukkig nooit voor lang want ik vind het veel te leuk en zit boordevol ideeën. Soms ben ik ook alleen maar even afwezig omdat ik de halve wereld over surf via het wereldwijde web en haast bedolven wordt onder informatie over nieuwe merken en spullen die ik dan op een rustig moment moet rangschikken. Dat gold ook voor de afgelopen paar dagen. Niet getreurd zodra ik weer boven water ben, heb ik vaak weer het nodige ‘nieuws’ ontdekt.

Dit keer vond ik Three Little Trees. Een Australisch merk. Hier bij Goodgirls behandelden we recent nog Mischka Aoki en in het verleden brachten we Mill & Mia, Princess Ratbag en Rock Your baby onder jullie aandacht. Natuurlijk kent iedereen in de wereld Jottum, Room Seven, Oilily en Mim-pi. Met merken die wereldwijd tot het topsegment in de kinderkledingmarkt behoren is het heel gemakkelijk om te denken dat je wel weet wat kindermode is. Maar, hé het is ook leuk te ontdekken waar de modebewuste jonge moeders in andere delen van de wereld hun kroost mee kleden.

De aarde is niet ons eigendom
Three Little Trees ontwerpt kleding voor jongens en meisjes. Eigenlijk is daar niets bijzonders aan. Wat hen bijzonder maakt is, is de manier waarop zij hun filosofie uitdragen. Three Little Trees draait voornamelijk op basis van het gezegde “We do not own the Earth, we merely borrow it from our children." Vrij vertaald betekent dit; de aarde is niet ons eigendom, wij lenen haar slechts van onze kinderen. Misschien denk je nu; leuke theorie maar hoe zet je zoiets om naar de praktijk?

Als je er serieus over nadenkt, kom je vast op een tientallen verschillende manieren. Maar de wijze waarop Tree little Trees handen en voeten geeft aan dit geloof vind ik bijzonder origineel. Aan elk kledingstuk dat ze verkopen zit een zakje met zaadjes …(!). Plantenzaadjes uit het land waarin het kledingstuk verkocht wordt. Het idee erachter is dat nu elk kind op deze wereld er leuk kan uitzien en tegelijkertijd zaadjes kan planten waardoor ze zien hoe deze wereld met hen meegroeit. Elk kind is uniek op haar eigen manier prachtig. Kate en Jaqci ontwerpen geweldige kleding die dit op prachtige wijze reflecteren en de schoonheid van elk kind in de wereld omarmen.

De nieuwe collectie
Three Little Trees 'Birds and bee' collectie is de tweede …van hun samenwerking met Sandra Isaksson. De hele collectie ademt plezier en vrijheid uit zoals kinderen die dagelijks ervaren. Rennen door het lange gras met een schapnet in je hand, bomen klimmen om vogelnestjes te ontdekken, door een beekje waden om kikkervisjes te vangen. Three Little Trees wild het ultieme zomergevoel en de schoonheid van de natuur nabootsen in elk kledingstuk van hun collectie.

Mijn mening
Ook in ons huishouding zijn we de laatste maanden erg bezig om te kijken hoe we meer maatschappelijk verantwoord en milieubewust kunnen worden. Opeens maak ik bepaalde afwegingen ten aanzien van mijn consumptiegedrag, koop ik gifvrije en organische producten, doorbreek ik bepaalde gewoontes omdat ik meer kennis krijg. En als je beter weet, doe je beter.

Onze kinderen bijbrengen wat duurzaamheid is, is lastig. Ik heb daar wel bepaalde ideeën over. Maar om nu te zeggen dat ik het kan omzetten in iets concreets? Nou nee. Ze zien wat ik koop en ik hoop dat ze ik daarmee een basis creëer in hun natuurlijke voorkeur. Three little Trees maakt het praktisch, sluit aan op het niveau van kinderen en dringt door in hun fantasievolle belevingswereld. Tree Little Trees ziet kansen en gebruikt deze. Dat is niet toevallig. Kinderen onderwijzen over duurzaamheid maakt deel uit van Tree Little Trees’ identiteit.

De zomerkleding ziet er nostalgisch uit. Het doet je denken aan een perfecte zomerdag. Zo’n dag waarop er letterlijk geen vuiltje aan de lucht is. Zo’n dag waarvan je hoopt dat hij nooit voorbij gaat. En terwijl het laatste warme zonnestraaltje verdwijnt om plaats te maken voor de nacht, besef je dat het goed is. Deze dag heeft je hart en hoofd weer gevuld met prachtige herinneringen waaraan je je op de lange koude winterdagen kunt waren. Alleen al kijken naar deze collectie herroept dit gevoel. Heerlijk!

Volg Three Little Trees via hun weblog, Twitter en Facebook.

Labels: ,

dinsdag 17 november 2009

Jottum Pre-spring

Zoals ik al eerder deze week schreef, biedt de collectie van Jottum ons een reden om deze lange winterdagen door te komen en te hopen dat het snel lente wordt. Foto’s van de nieuwe collectie druppelen langzaam binnen en ik moet zeggen; het ziet er veelbelovend uit.
Mooie lichte rokken met stroken romantische ruches. 100% meisjesachtig en 100% Jottum.

Labels: , ,

Ziezoo met 40%

Ziezoo is ook een van die merken die ik mijn jongste graag aantrek. Lekker stoer zonder al te veel tierelantijntjes en toch overduidelijk meisjesachtig. Kindergoed achterberg geeft nu 40% korting op de collectie. Ken je Ziezoo nog niet? Laat deze korting dan een reden zijn om even een kijkje te nemen.

Labels: ,

Babyschoenen Agatha Ruiz de la Prada

Van het zomer kocht ik deze blauwe babyschoentjes van Agatha Ruiz de la Prada . Gewoon omdat ik ze zo leuk vond en het me heel geschikt leek voor mijn jongste dochter. Daar bleek ik gelijk in te hebben. De schoentjes staan geweldig en zijn een echte blikvanger. En dat voor maar 5,95 euro.

Deze schoentjes en andere zijn verkrijgbaar bij kidstore.nl .

Labels:

Mischka Aoki

“Eindelijk bereikt Mischka Aoki ook de andere kant van oceaan”, was de enthousiaste reactie die ik kreeg toen ik per e-mail om foto’s vroeg. Nou ja bereiken? In eerste instantie bereikte Mischka Aoki vooral mijn mailbox. Per nieuwsbrief wel te verstaan want daarin zag ik een paar van de prachtige foto’s. Ik was opslag verliefd en wilde weten wie er achter deze kleding zat.
Nu ik het weet, ben ik vastbesloten om er voor te zorgen dat ook de Nederlandse moeders dit merk leren kennen. Mischka Aoki is dan nog wel relatief nieuw, maar als je de prachtexemplaren uit hun debuutcollectie ziet, begrijp je dat dit kledingmerk alle potentie heeft om een grote naam te worden en het is zeker een om rekening mee te houden.

Je bent nooit te jong om er modieus uit te zien
Mischka Aoki ontstond vanuit een passie voor mode. Oprichtster en modeliefhebber Winnie ondervond dat er geen kleding bestond voor de kleine mini-fashionista’s onder ons. Voor moeders die- net zoals zij- hun dochters elke dag het gevoel willen geven dat ze een ster zijn. Ongeacht de situatie.
Kerk, bruiloft, een zomerse picknick of gewoon een theekransje thuis op een doordeweeks dag? Mischka Aoki ontwerpt kleding voor de modebewuste moeder en baby die zich graag onderscheiden van de rest van de wereld.

Dress to impress
Verkleedpartijtje spelen met je moeders kleding is voorgoed verleden tijd. Mischka Aoki tovert elke dag om tot een bijzondere gebeurtenis. De jurkjes zijn versierd met prachtige handgemaakte details zoals tulen rozetten maar ook Swarovki kristallen. Ze zijn uiterst elegant en ook heel stylisch verantwoord. Zo bevat de collectie een aantal jurkjes waarop net zoals bij Chanel een parelketting aan de stof bevestigd is.
Van de hele collectie straalt af dat de jurken ontworpen zijn vanuit de gedachte “dress to impress”. Materialen worden wereldwijd verzamelt waardoor exclusiviteit gewaarborgd blijft. Mischka Aoki is dan ook een welkome aanvulling in het hoogsegment van de meisjeskleding markt.

Prijzen en kledingmaten
De prijzen variëren tussen de 149 en 229 Australische dollars. Omgerekend naar Euro’s is dit zo’n 95-145 euro. Kleding is verkrijgbaar in de maten 12 maanden tot 36 maanden. Mischka Aoki maakt gebruik van de Australische standaardmaten:
12M= 9-18 maanden
24M= 18-30 maanden
36M is 30-42 maanden

Om Mischka Aoki helemaal tot zijn recht te laten komen, moet het zo goed mogelijk passen. Daarom is het goed om van tevoren je dochter op te meten. Je kunt daarvoor een e-mail sturen aan customerservice@mischkaaoki.com . Mischka Aoki geeft je dan met alle plezier de precieze maten door zodat je weet hoe het door jou gekozen kledingstuk valt.

Mijn mening
In de geschiedenis van GoodGirls ontvingen we zelden binnen zo’n korte tijd zoveel informatie. Fotoverzoek? Vragen? Het maakte niet uit voordat ik met mij ogen kon knipperen had ik een e-mail terug met de gewenste foto of een antwoord op mijn vraag. Altijd even vriendelijk en enthousiast. Kijk, zo zien we het hier dus graag. Daar scoor je absoluut punten. Combineer dat met prachtig mooie kleding en je behoort tot een van mijn favorieten. Mischka Aoki maakt kleding waar mijn moederhart sneller van gaat kloppen. Als geen ander begrijpen ze hoe speciaal elke nieuwe dag is die je met dochter doorbrengt en hoe je een alledaags moment kunt veranderen in iets onvergetelijks.

Ik heb veel kleding gezien, maar hoe je het ook wendt of keert, het merendeel blijft overduidelijk kinderkleding. Het zijn de prints, de stoffen of de materialen waardoor je dit gevoel krijgt. Mischka Aoki tilt het begrip kinderkleding op naar een volwassen niveau zonder dat het afbreuk doet aan de schoonheid, onschuld van het kind-zijn. Het kleur -en materiaalgebruik is zo goed doordacht en zo geraffineerd dat men zwart kan gebruiken zonder dat dit het jurkje een harde uitstraling geeft of wit kant zonder dat het truttig wordt. Van de collectie straalt zoveel sereniteit en puurheid af dat je er door gegrepen wordt.

Met hun eerste collectie laat Mischka Aoki een onuitwisbare indruk achter. De toekomst ziet er mooi uit en wij zijn dan ook heel benieuwd waarmee Mischka Aoki ons dan zal betoveren.

Read article in English

Foto’s zijn eigendom van Mischka Aoki. Deze mogen niet zonder toestemming, gekopieerd of vermenigvuldigd worden.

Labels: , ,

maandag 16 november 2009

Mischka Aoki (in English)

Mischka Aoki it’s finally crossed the ocean”, stated the enthusiastic reaction that I got back by e-mail on my request for photo’s. Well crossing was a little bit out of lauge. It mainly crossed the internet and landed in my e-mail box by a newsletter. The amazing pictures were the first thing to caught my eye. I totally fell in love with it and wanted to know who was behind there garments. Now I know so I am determent to introduce this fabulous new brand to you Dutch mothers. Mischka Aoki might be relatively new but when you see these gorgeous pieces from their début collection you will know that this label has the potential to grow out to be a leading name in child clothing and is one to reckon with.

You’re never too young to look stylish
Mischka Aoki was created from a passion for style and fashion. Founder Winnie realized there wasn’t a clothing line for the mini-fashionista among us. For those mothers who-like herself- like to give their daughters an instant star feeling every day, no occasion necessary. Church, a Summer pick nick or just an ordinary tea party on an weekday? Mischka Aoki designs clothes for the style conscious mother and baby who sets themselves apart from the crowd.

Dress to impress
Playing dress ups’ with mummy’s outfits will be a trend of the past. Mischka Aoki turns every ordinary day into a magical moment. Each dress is adorned with beautiful handmade ornament like tule rosettes or Swarovki Crystals. They are extremely stylish and elegant. For example some of the dresses do have a Chanel inspired pearl chain attached to the fabric.The collection has the vision the “dress to impress” all over it and reflects that in an amazing way. Fabrics and ornaments are selected worldwide and thus exclusiveness is guaranteed. Mischka Aoki is a pleasant new face in the high-end girls clothing market.

Prizes and sizing
The prices range from 149 until 229 Australian dollars which is about 95-145 Euro’s.

The clothing is available in sizes 12 months – 36 months. Mischka Aoki’s sizing is based on Australian Standard sizes:
Generally Size 12M = age 9-18Months
Size 24M = 18-30Months
Size 36M = 30 – 42 Months

However Mischka Aoki’s range is quite a fitted style. The style needs to fit as close to the body as possible therefore right measurement when buying is quite important. Mischka Aoki is happy to provide their customers with measurement for each/ any items they’re interested to purchase. Just sent them an email at customerservice@mischkaaoki.com .So they can provide you with measurement for each individual item for: chest circumference, waist circumference, length of dress etc etc.

My opinion
Within the history of GoodGirls we have rarely experienced to get back so much information within such a short amount of time. Photo request? Questions? You name it but by the blink of an eye I received an e-mail back with the requested photo, or an answer to my question. All as kind and enthusiastic as can be. That’s the way how we like it and gives you a great score. When you combine these fast service with marvellous great pieces of clothing than you have won us over.

Mischka Aoki makes those kind of garments what makes my heart as a mother go beat a little faster. Like no one else they understand that every day with your little girl is special one and you can turn it into a magic moment of your own.

I’ve seen a lot of clothing designed for children. But when all is said and done it’s obviously shows is children clothing. The prints, materials or fabrics tell you that it is destine for children. Mischka Aoki takes the concept of child clothing to a next level. Without harming the beauty and innocence of childhood. Their use of colours and materials is thought over yet sophisticated. So they can create a black dress without making it look harsh and using white lacy material without making it look too goody goody. Their collection reflects so much serenity and pureness that you are captivated by it.

With their first collection Mischka Aoki makes an indelible imprison. There’s a bright looking future ahead for them and we wonder how they will surprise us next time

Pictures are property of Mischka Aoki. They may not be copied or duplicated without their permission.

Labels: ,

zondag 15 november 2009

Rock Your Baby

Mijn jongste dochter Bailey is al weer 11 maanden. En toch, als ik eerlijk moet zijn, ben ik nog steeds aan het uitvinden welke kleding er bij haar past. Ze is een heel ander exemplaar da haar zus. Die kan ik echt alles aantrekken maar geeft de voorkeur aan typische meisjeskleding voorzien van ruches, randjes, strikjes en bandjes. Alles wat haar prachtig stond, staat Bailey gewoon vaak niet. Mijn zolder staat vol opbergdozen met te kleine kleding van Grace maar uiteindelijk koop ik voor Bailey gewoon weer nieuwe kleding want zij moet het hebben van stoere kleding.

Stoer met een vrouwelijke twist
Ik houd best van stoer maar zie mijn dochter liever niet in jongenskleding. Ze is een meisje en daar mag ze trots op zijn. Als ik voor stoer ga, kies ik voor stoer met een vrouwelijke twist.

Eén van die leuke merken is het Australische Rock Your Baby, Dit merk werd in 2002 opgericht door twee zussen. Na de geboorte van een zoon, ontdekten ze dat de huidige babykleding geen representatieve afspiegeling was van wat zij als jonge, stedelijke, rock and roll liefhebbende moeders leuk vonden. Daarom besloten ze hun eigen merk op te richten.

Kleding die past binnen de pop-cultuur
Geen kleding met prinsessen of beertjes maar kleding die past binnen de huidige pop cultuur. Kleding voorzien van eigenwijze teksten en grappige plaatjes. Laten we eerlijk zijn het ouderschap is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Rock Your baby hoopt dat zij met humor en ironie de ervaring van het ouderschap in het juiste perspectief kunnen plaatsen, opleuken en de boel een beetje wakker schudden.

Het assortiment bestaat uit hoodies, t-shirtjes, bloomers, jurkjes, mutsjes en zelfs schoenen voor kinderen in de leeftijd 0-6 jaar. De jurkjes zijn vrolijk en eigentijds. Neem bijvoorbeeld de polkadot Audrey jurkjes of de binnenstebuiten te dragen Lucy rok. Stoer maar toch niet te jongenachtig. Samen met de bijpassende T-shirtjes creëert het een eigentijdse maar bovenal eigenwijze look.

Labels:

zaterdag 14 november 2009

Alex and Alexa Christmas magazine

The Holiday season is here. Forget the cold outside when you can cuddle up to the ones you cherish and wear beautiful clothing. So check Alex and Alexa’s kids magazine and get in the right mood.

Labels: ,

Sneak peak Jottum 2010

Ondanks het grauwe weer en de regenbuien moet het nog winter worden. En voor zover ik er iets van begrepen heb, is dat pas in december. Stiekem, heel stiekem ben ik al weer zo ontzettend klaar met regenachtige dagen en donkere winterkleding dat ik uitkijk naar de lente, luchtige kleding en vrolijke kleuren. Gelukkig zitten de grote merken ook niet stil. Jottum licht alvast een tipje van de sluier op met hun lentecollectie 2010. Een goede reden om naar het voorjaar uit te kijken.


Labels: ,

vrijdag 13 november 2009

Dank je wel voor de feedback!

Bij GoodGirlsCompany houden we ervan wanneer mensen op blogs reageren. Allereerst geeft je dat een beetje inzicht in wat er gelezen wordt. Aan de andere kant, is het ook een heel goed middel om mij iets te laten weten. Ik ben dan ook blij dat in de afgelopen maanden verschillende mensen op mijn blogs reageerden. Dit zijn de meest recente. Naar aanleiding van Deux par Deux reageerde PaRit met het volgende:

Hallo,

Hier even een berichtje van PaRit Kinderkleding. Wij verkopen inderdaad Deux par Deux kinderkleding online. Nu zie ik alleen dat onze gegevens niet correct zijn. De gegevens moeten zijn: http://www.parit.eu en e-mail adres
info@parit.eu . We kopen onze kleding vanuit Canada naar Nederland. Dus rechtstreeks bij Deux par Deux

Groeten Paul en Rita”

Pascalle reageerde naar aanleiding van I Love Gorgeous met:

"En vanaf volgend jaar in Nederland verkrijgbaar!groeten Pascalle www.beenutzz.nl

Gaaf dat jullie dit lieten weten! En zoals je ziet, we doen er wat mee!

Labels:

donderdag 12 november 2009

Opal Petit Clothier

Tijdens een van mijn internetzoektochten naar nieuwe kleding kwam ik op de website van Opal Petit Clothier terecht. Wat een toevallige ontmoeting had kunnen zijn, werd een avond boordevol inspiratie! Aan het eind wist ik het zeker; ik ben verkocht! En ik niet alleen bleek uit het e-mailcontact dat ik met Tammi Swanson had. Volgens haar was er veel interesse vanuit Nederland. Hoog tijd dat wij hier bij GoodGirls eens aandacht besteden aan Opal Petit Clothier.

Oprichtster Tammi Swanson is een duizendpoot. Zo’n vrouw die alles kan en waarbij het nog lukt ook! Naast kledingontwerpster is ze fotograaf, styliste, visagist en was ze model. De styliste in Tammi was altijd opzoek naar de perfecte items voor de fotoshoot. Wanneer je zolang als je je herinneren kunt omgeven bent door fotoshoots en mode, is het niet verwonderlijk dat jezelf ook met dit virus aangestoken wordt. Dus volgde ze haar passie; kinderkleding ontwerpen en kindermodefotografie.

Europese vintagekleding op een eigentijdse manier
Bij Opal Petit Clothier gaat het erom een verhaal te creëren dat de sfeer en schoonheid van het kind-zijn uitademt. Men vindt inspiratie in portretten van kinderen uit de Renaissance, bleke zee- en zandkleuren, paden die aan weerszijden omgeven zijn door bomenhagen, kleine dorpjes, het platteland of prachtig aangelegde tuinen. Maar men houdt Bovenal van elegante Europese vintage kleding die gedragen wordt op een eigentijdse manier. Want dat is de manier waarop kinderen het van nature doen.

Mijn mening
De kleding van Opal Petit Clothier is werkelijk adembenemend mooi. Als mode een universele taal is, geldt dat zeker voor deze kleding want woorden schieten te kort en zijn ontoereikend. Je moet het zien…voelen…en ervaren. Opal Petit Clothier ademt tijdloosheid uit. Het doet je herinneren aan die onbezorgde meisjesjaren waarin de wereld een grote speeltuin was. Waarbij je ’s nachts niet wilde slapen omdat je bang was iets te missen. De sobere kleuren en rijke materialen doen je denken aan de tijdloze kleding van Jottum en Jil en Sil.

Opal Petit Clothier is het soort kleding waarbij je elk detail wil zien, eromheen wilt lopen, ronddraaien en aanraken. En dan nog steeds ben je verbaasd over zoveel schoonheid en de gave om de mooiste kant naar voren te brengen van de draagster. Natuurlijk slaagde Opal Petit Clothier met vlag en wimpel voor onze fototest.Neem de tijd, blader door de foto’s van de collectie, laat je meevoeren en wordt verliefd. Heb je iets gezien wat je absoluut moet hebben? Laat het Tammi weten. Betalingen kun je snel en veilig via Paypal doen.

Neem ook eens een kijkje op Tammi’s blog en ontdek de verhalen achter de foto’s.

Read article in English

Foto’s zijn eigendom van Opal Petit Clothier. Deze mogen niet zonder toestemming, gekopieerd of vermenigvuldigd worden.

Labels: ,

Opal Petit Clothier (in English)

During one of my quests to search the Internet for new clothing brands I accidently stumbled upon the site of Opal Petit Clothier. What could have been a unforeseen meeting turned out to be an evening filled with inspiration. At the end of the evening I was totally smitten! It turned out I was not the only one. In my e-mail contact with Tammi Swanson she told me that there was much interest from The Netherland. So I thought it is about time that we from GoodGirls should spend a blog about it.

Founder Tammi Swanson is blessed with so much talent. She’s just one of those women who can do it all and it actually works out in an amazing way. Beside from a children’s clothing designer she’s a photographer, stylist and, makeup artist and used to be a model. The stylist in Tammi was always searching for the perfect items for a photo shoot. When you have been surrounded by fashion shoots and the fashion industry for as long as you can remember, it only feels natural that you were caught by this contagious world. And hence that sparked her dream to follow her passion; children’s editorial photography and designing children’s photography.

Vintage European elegance worn casually
Opal Petit Clothier is all about creating a story that evokes the mood and the beauty of childhood. They find inspiration in renaissance painting, pale sea/sand colors, tree-lined paths, small towns, farms, countryside, formal gardens. But most of all they love vintage European elegance worn casually. Cause that’s the way children naturally do.

My opinion
Opal Petit Clothiers’ clothing is breathtaking gorgeous. If fashion is an universal language it’s for sure that this is said with these clothing in mind because words fail to describe it, they’re insufficient. You have to see it…touch it…and experience it. Opal Petit Clothier has the word timeless written all over it. It reminds you of those careless childhood years when you thought the world was one big playfield. That you didn’t want to sleep at night because you didn’t want to miss out on a wonderful experience.

The sober colors and rich textiles remind you of timeless clothing like Jottum or Jil en Sil. Opal Petit Clothier designs the kind of garments that make you want to capture every detail, touch the fabric and still you’re mesmerized by its beauty and ability to bring out the best and everything that is beautiful for the person who wears it. Of course they passed our photo test with great honors.

So take your time, flip through the pages of the collection, let yourselves be taken away and fall in love. And when you came across something you want no need to have, please let Tammi know. Payments can be made easily and save by Paypal. You should also take the effort to visit Tammi’s blog so you get a sneak peak and insider information about what’s really going on during and after photoshoots.

Pictures are property of Opal Petit Clothier. They may not be copied or duplicated without their permission.

Labels:

Mommy and me fashion

Well it’s official now you can finally dress up like your daughter and show the World who she adopted her sense of fashion from. Order now online and get 30% off at Naartjie.

Labels: , , ,

woensdag 11 november 2009

Oopsy Daisy Baby

De pettiskirts van Oopsy Daisy Baby zijn zo populair, dat dit merk ook in Nederland een grote groep fans heeft. Oopsy Daisy Baby inc werd in 2001 opgericht door ontwerper Daphne Henderson . In haar zoektocht om tijdloze kinderkleding te ontwerpen, ontdekte ze dat je door een aantal verouderde kledingconcepten nieuw leven in te blazen, je een totaal nieuwe look creëert. En dat is wat Oopsy Daisy Baby inc. Tot op de dag van vandaag doet. Of het nu gaat om gehaakte mutsjes, badjassen of onderbroeken met ruches Oopsy Daisy Baby inc steekt het een in nieuw jasje.

Oopsy Daisy Baby inc. is sinds de oprichting een groot succes. In de afgelopen jaren heeft de pettiskirt zich weten op te werken als de onbetwiste favoriet. Deze wordt gemaakt van een prachtige fijne stof en voorzien van diverse met de handgemaakt details zoals linten en versierselen. Om het geheel af te maken, kun je ook je dochters favoriet pop in een pettiskirt steken.

Natuurlijk kun je Oopsy Daisy Baby via de webshop bestellen. Maar het is in Nederland ook heel goed verkrijgbaar via:
Mirols
Kindergoed Achterberg

Melk of puur

Labels: , , , ,

dinsdag 10 november 2009

Aristabrat

Ken je dat? Sinds je een kindje hebt, is niks meer goed genoeg. Het kan niet luxe, mooier of…(vul maar in) zijn. Niet omdat je kind dat nu zo graag wil of nodig heeft, maar gewoon omdat het kan en het zo zo verslavend leuk is je kids in designerkleding te zien, of met speeltjes te zien spelen waarvan alleen de kenners weten wat het is en wat het kost. We zullen het nooit toegeven, maar laten we maar eerlijk zijn want onderzoeken hebben het allang uitgewezen; een kind is een soort van statussymbool. En waarom zou je er niet heel goed voor zorgen en het verschrikkelijk in de watten leggen?

Voor de haves and have mores
Vroeger had je ‘haves’ en ‘have nots’, maar dat is verleden tijd met Aristabrat. Aangewakkerd door de lifestyle van celebrity baby’s, fashionistas-in- de-dop en een veeleisende luxe markt, vertegenwoordigen de producten van Aristabrat een nieuwe statussymbool voor baby’s en peuter. Oprichters Bouavanh en Paul Brown combineren op stijlvolle wijze overdaad met een vleugje rock en rol en zetten dit om in kleding, accessoires en persoonlijke verzorgingspullen. Producten die een heerlijk over-de-top gevoel in je kindjes dagelijks leven stoppen. Aristabrat dicht het gat in de markt met producten die zowel van luxueuze kwaliteit, praktische aard en opvallend zijn.

Aristabrats producten worden van luxe materialen gemaakt.Voor hun opening in 2007 introduceerde Aristabrat een hoofdcollectie van spenen, speenkoorden, nagelknippers en rammelaard rijkelijk versierd met Swarovski kristallen. Elk patroon is een weergave van Aristabrats verwijzing naar het goede leven en heeft namen van paleizen, adel en Aristabrats o zo bekende boos kijkende smiley.
De kledingcollectie bestaat momenteel uit rompertjes voor kinderen in de leeftijd van 0-24 maanden. De rompertjes zijn voorzien van prints, Swarovski kristallen en grappige slogans.

Heerschappij over het speelplein
Voor de lezers onder ons die een fopspeentje van 120 dollar te gewoontjes vinden, is er altijd nog de High Society ‘collection’. Een nog rijkelijker versierde collectie fopspeentjes met prachtige patronen. Voor zo’n kleine 175 dollar sabbelt je je lieveling op zo’n speentje, waant het zich heer en meester in de kinderwereld en bepaalt ze de pikorde. En dat is ook de bedoeling want zoals CEO en designer Bouavanh zegt “Het is meer dan logisch dat Aristabrat producten en mode-items meegroeien met degene die ze dragen en daardoor ook automatisch nieuwe categorieën laat ontstaan. We willen het speelveld domineren in de breedste zin van het woord”.

Labels:

zaterdag 7 november 2009

Sweets for my sweet

And again Baby Bunch keeps surprising us with new fun ways to welcome your baby. This time they invited special lollipops. So grab one sweet for your sweet.

Labels: , ,

dinsdag 3 november 2009

The Baby Bunch bouquet

The Baby Bunch keeps surprising us with new fine articles to celebrate the little prince or princess. This time they’ve made a bouquet of baby clothes in an elegant gift basket. Each Premium Baby Bunch basket includes one long sleeve romper suit, two onesies, two bibs, one hat, one pair of mitts, one pair of leggings, one t-shirt, two pairs of socks and one receiving blanket, all gathered into a gloriously spectacular bouquet of baby clothes. Each garment is made of super-soft 100% cotton sized for infants 0-6 months, or up to 16 lbs.

Labels: , ,

20% on Chipie & Lili Gaufrette

Get 20% on Chipie & Lili Gaufrette until Thursday only. Enter couponcode: mademoiselle

Labels:

Dan dan

Wat ik erg leuk vind aan het bijhouden van een weblog over kinderspullen is dat je telkens weer iets nieuws ontdekt; nieuwe merken, nieuwe producten nieuwe…nou ja noem maar op. Elke dag komt er iets nieuws bij en elke dag is een prachtige gelegenheid om het te ontdekken, verliefd op te worden en dit aanstekelijke gevoel te delen met mijn trouwe lezers.

Kleding die met je kind meegroeit
Een van die nieuwe merken is Dan Dan. Een merk met een Japanse naam, maar laat je daar niet door van de wijs brengen, want het merk komt gewoon uit New York. Het merk werd in 2008 opgericht door eigenaar en ontwerper Aiko Decelles. Dan Dan ontwerpt kleding die met je kind meegroeit. Door de verstel- en uitrekbare details past het zich naadloos aan de lengte van je kind en doordat je de kleding binnenste buiten kunt dragen, is een collectie erg gevarieerd. Doordat dit systeem in hun hele kledinglijn verwerkt is, kunnen kinderen groeien en zien ze er fantastisch uit in hun favoriete kleding.

Het drama van de favoriete jurk
Inspiratiebron vormde het nichtje van Aiko die uit haar meest favoriete jurk gegroeid was. Als moeder van twee dochters waarvan de oudste het liefst dagelijks haar jurken zou dragen omdat ze erg geniet van hoe mooi haar kleding eruit ziet en hoe (bijzonder) ze zich voelt wanneer zij ze draagt, weet ik hoe hartverscheurend het kan zijn wanneer ze er afscheid van moet nemen doordat het te klein geworden is. Dit hartverscheurende tafereeltje maakte zoveel indruk op Aiko dat ze haar baan op Wal Street opgaf om haar langgekoesterde droom na te jagen. Een carrière die niet zo heel raar lijkt, wanneer je weet dat haar grootouders kimonostoffen en traditionele Japanse poppen ontworpen.

Dan dan is verkrijgbaar bij:
Ele-ahbaant.com
Gotbubble.com

Dimplesbaby.com
Lotus4kids.com

Gingerandscallion.com

Labels:

Dan dan ( in English)

One of the main things I enjoy by owning a blog is to discover something new every day; new brands, new products, new…well you name it and I’ll find it. This world is full of create people creating new things every day and every day is a glorious opportunity to discover it, capture it, fall in love with it and to share that contagious feeling with you.

Designed to grow with the child
One of the new things I discover was Dan dan. A Japanes name for a New York City-based label. Dan dan is a Japanese word for "gradually" or "step by step." Owner/designer Aiko Decelles launched it in 2008. Dan dan is designed to grow with the child providing adjustable and expandable features for growth and reversible features for versatility. This keen expansion system is integrated in the whole line allowing children to grow and look great in their favorite clothes.

Drama called ‘very favorite dress’
Source of inspiration was Aiko’s niece who grew out of her “very favorite dress”. As a mother of two, and having a daughter who would like to wear her favorite dresses every day because of the way they look and the way they make her feel (special), I know how heartbreaking it can be to have to say goodbye to on dress because she grew out of it. This heartbreaking image made such a deep impact on Aiko that she left a career on Wall Street to pursue her passion for creativity in design. She traces her passion to her grandparents who designed kimono fabric and traditional dolls in Japan.

These shops do carry the Dan dan line:
Ele-ahbaant.com
Gotbubble.com
Dimplesbaby.com
Lotus4kids.com

Gingerandscallion.com

Labels:

maandag 2 november 2009

15% off all sale items

EXTRA 15% Off all sale item orders over $100 at Trendy Brandy Kids.Enter coupon code: TSPQ3Z. This offer will end 10/12/2009

Labels:

And the little dog laughed

In Januari 2008 werd and the little dog laughed opgericht door Kylie Platt. Kylie is gek op stoffen en designs en houd er vooral van om verschillende texturen en middelen te combineren; breisels en stoffen , stretch stof en gebloemd katoen, verschillende lagen aan kleding toevoegen omdat het anders een dimensionaal is.

Kylie vindt veel inspiratie in haar eigen jeugd en geeft er de voorkeur aan om kleding te ontwerpen die nostalgie uitademen. Dat geldt ook voor de merknaam. Deze komt uit haar favoriete kinderrijmpjes ‘Hey Diddle Diddle’. And the little dog laughed is gespecialiseerd in kinderkleding voor baby’s tot drie jarigen die gemaakt maar ook in gebreide en stoffen knuffelbeesten.

Sinds de oprichting zijn de reacties zeer positief en tegenwoordig kun je het kopen in Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Hong Kong, Singapore, Japan, Groot Brittannië en de Verenigde Staten.

Labels: ,

zondag 1 november 2009

Organic Cupcakes

Baby Bunch’s organic Cupcakes are back!The perfect gift to welcome any newborn baby. Each box of Organic Cupcake Onesies contains 4 onesies made of super-soft 100% organic undyed, unbleached cotton sized to fit infants 0-6 months or up to 16 lbs. The fruit or flower applique is for decorative purposes only; remove before putting garment on baby. The box bears a ribbon & gift tag - no extra packaging necessary!

Labels: , ,

 
GoodGirlsCompany: november 2009

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany