GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 28 februari 2010

Room Seven Girls 2010

Een kleine greep uit de Room Seven Girls lente/zomer collectie 2010:




Labels: , , ,

zaterdag 27 februari 2010

Lemon Loves Lime

Lemon Loves Lime is een écht meidenmerk. Het is opgericht voor elke moeder die de onvoorwaardelijke liefde voor haar dochter en toewijding aan haar tot uitdrukking wil brengen. Joy’s eigen dochter inspireerde de start van Lemon Loves Lime. De liefde die Joy voor haar voelt, is in elk kledingstuk doorweven. Lemon Loves Lime gaat om herinneringen en bijzonder momenten. Eerste lachjes, tranend van verdriet, nieuwsgierige onschuld maar ook ondeugende streken, Lemon Loves Lime hoopt dat zowel jij als je dochter hun draagbare herinneringen waarderen. En later…als je dochter haar jurk, trui of broek ontgroeit is, zullen de kledingstukken een kostbare herinnering blijven aan een mooie tijd die jullei samen beleefd hebben.

Oordeel
Lemon Loves Lime is kleurrijk en meisjesachtig. Ik weet niet of het hun handelsmerk is, maar de roezels dei de verschillende kledingstukken sieren, geven het net dat beetje extra’s. De wintercollectie van 2009 heeft GoodGirlsCompany erg kunnen bekoren. Prachtige rokken afgewerkt met strikken, dikke jassen waarin je dochter er toch nog elegant uitziet en subtiele details die een kledingstuk extra schoonheid geven.

Je koopt Lemon Loves Lime bij:

Labels: ,

vrijdag 26 februari 2010

Little ReBBels

Rockers babykamer heeft een echt Hollands tintje. In de aankleding ervan waren we telkens opzoek naar accessoires die binnen dit thema pasten. Haar kamers is inmiddels al weer een tijd af maar nog steeds heb ik een zwak voor accessoires die in haar kamer passen. En als ik even de kans krijg, koop ik ze. Zo stuitte ik op een stel konijntjes die te koop zijn bij Little Rebels.

Trendy unieke baby- en kinder lifestyle spulletjes
Little ReBBels is een online shop die door Manon de Jong en Liset Mulder werd bedacht. Twee moeders met een voorliefde voor trendy unieke baby- en kinder lifestyle spulletjes. Beide vrouwen hebben ieder veel unieke baby- en kinderaccessoires ontworpen. Maar het was tijd om de creativiteit te bundelen in een nieuw merk: Little ReBBels.

Alles wordt door Little ReBBels handgemaakt. Little ReBBels vindt het belangrijk dat het door jou gekozen product uniek blijft. Het assortiment wordt dan ook vaak gewisseld en de oplage van producten blijft klein. Wanneer je Little ReBBels regelmatig bezoekt, ontdek je nieuwe producten. Tot een van de toppers behoort het beroemde konijntje. Laat Little ReBBels weten in welke print of kleur je hem hebben wilt en hij wordt naar wens gemaakt.

Oordeel
Little ReBBels is een leuke Hollandse no-nonsense winkel vol kinderaccessoires die het leven zo veel leuker maken. Neem bijvoorbeeld de gepersonaliseerde rugzakjes. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen en de binnenkant van waterafstotende stof. Dit houd je spullen droog in weer en wind terwijl je tegelijkertijd van het help-ik-kan-mijn-kinds-rugzak-niet-vinden probleem afhelpt.
Voor de moeders die pas een kleine hebben en wiens leven nog niet zulke drama’s kent, is er het gewatteerd speelkleed. Volgens GoodGirlsCompany een aanrader! Middenin het kleed zit een ring voor een strandparasaol. Hierdoor kan je kind altijd veilig in de schaduw zitten en door het gebruik van de parasol verklein je de kans dat het kleed wegwaait en je wel erg gênant over het strand moet gaan hollen opzoek naar je kleed.

Labels: , , , ,

donderdag 25 februari 2010

Rocker baby Inc

Rocker Baby Inc werd in 2008 door Russel en Matilda opgericht. Zwanger van haar derde zoon wist Matilda dat ze alles op het gebied van kinderkleding wel gezien had en daar niet al te veel meer van hoefde te verwachten. Het was tijd voor verandering én om dat te gaan doen wat ze het liefst deed; kleding ontwerpen.

Trots op trouw blijven aan originaliteit
Zo werd Rocker Baby Inc geboren, een klein naar levendig bedrijfje vol eigentijdse kinderkleding. Ook al maakte Rocker Baby Inc in de afgelopen jaren een sterke groei door Matilda doet het werk nog steeds zelf. Samen met het man. Echt teamwerk dus en daar mogen ze trots op zijn. Trots op alles wat ze samen in zo’n korte tijd bereikt hebben. Zelf blijven ze er erg nuchter onder. “We zijn trots op dat we trouw kunnen blijven aan originaliteit in onze ontwerpen en we danken dit aan moeders die niet bang zijn om hun gevoel voor mode te tonen en tegelijkertijd de best mogelijke kwaliteit voor hun kinderen willen.”

Ontkracht 'handmade is poorly made’
Rocker Baby Inc probeert het gezegde ‘handmade is poorly made’ te ontkrachten. Met tijd aandacht en alle neuzen dezelfde kant op levert Rocker Baby Inc unieke ontwerpen en prachtige handgemaakte kledingstukken. Dat kost tijd, bloed, zweet en tranen maar het vraagt ook om een leven dat alles behalve alledaags is. Gelukkig houden Matilda en Russel van hun leven. Het mag dan misschien druk en stressig zijn, maar het is van hen. En met 3 gezonde jongens voelen ze zich meer dan gezegend.

Oordeel
De kleding van Rocker baby Inc is inderdaad niet alledaags. Natuurlijk is GoodGirlsCompany weg van de  uitgebreide collectie jurkjes met een strik. Strikken en polkadots doen het altijd bijzonder goed bij Princess bovendien staat het haar leuk. Maar ook de prachtige tops en en mooie broeken kunnen onze goedkeuring wegdragen. Adembenemend mooi en ontzettend origineel. We willen afsluiten met de little black Audrey skirt. Een homage aan de persoon die de Little black dress introduceerde: Audrey Hepburn.

Volg Rocker Baby Inc op hun blog.

Labels: ,

woensdag 24 februari 2010

Little Miss Priss


Vrij vertaald betekent ‘Little Miss Priss’ klein verwend nest. Onterecht misschien want wil niet elke moeder het beste voor haar kroost? En het beste vind je bij Little Miss Priss. Het is de ultieme webwinkel voor de veeleisende moeder die geen concessies wil doen aan kwaliteit, een neus heeft voor design en haute couture en alleen het allerbeste wil voor haarzelf en haar kind.

De collectie
Little Miss Priss verkoopt en hoop spulletjes waarvan elke moderne moeder blij wordt. Met de maatstaven ’kwaliteit’ en ‘exclusiviteit’ voor ogen stelde Little Miss Priss een collectie samen van een gelimiteerd aantal wereldberoemde designers uit onder andere Australië, Canada en de Verenigde Staten. Een collectie die bestaat uit de leukste, beste handigste en mooiste spulletjes voor je babyuitzet. Neem bijvoorbeeld de prachtige exclusieve tassen van Petunia Pickle Bottom. Ooit gedacht dat met ene luiertas rondlopen zo stylisch verantwoord kon zijn?

Ook de opmerkelijk handige slabbetjes van Itzy Ritzy zijn de moeite waard. Deze vinden gretig aftrek in de alsmaar groter wordende familie van Bradd Pitt en Angelin Jolie. Tja en als ouders van zes kinderen weten zij als geen ander wat praktisch is Gelukkig is het voor ons ook heel betaalbaar. Little Miss Priss heeft ze en is ‘first retail outlet’ van Itzy Ritzy In Nederland.

Verder verkoopt Little Miss Priss handgemaakte billendoekdoosjes, comfortabele verschoningsmatten, heerlijke harige dekentjes waardoor je bijna jaloers zou worden op je kleintje.

Oordeel
Little Miss Priss is echte en webshop voor elke luxe moeder ons. De moeder die niet genoeg kan krijgen van kwaliteit en exclusiviteit. De producten zien er prachtig uit. En mer merken als Baby dry Goods, Baby Borsa, Babystar Claire Bella, Generation Baby, Handed by, Minimink, Mod Mami, Patricia Ann designs en Rugged Idea weet je gewoon zeker dat het je kleintje aan niks ontbreekt.

Labels: , , ,

Maak kans op een waardecheque van 300 dollar

Wil jij kans maken op een waardecheque van 300 dollar bij Aggie Hill? Klik dan hier en vul je gegevens in. Deze actie is geldig van 1 februari tot 15 maart dus wees er snel bij. Je ontvangt sowieso $15 korting wanneer je bij je bestelling de kortingscode goodgirls invult.

Labels: ,

zondag 21 februari 2010

Desigual

Desigual, een naam waar veel lezers geen genoeg van kunnen krijgen. En dat hoeft ook nuet want de virtuele rekken van Kindergoed Achterberg zijn weer aangevuld met nieuwe kledingstukken.

Labels: ,

zaterdag 20 februari 2010

Vero Moda introduceert: Vero Moda Very Small


Grote kleren vertaald naar kleine maatjes hebben altijd al wel iets vertederends. Vero Moda Very Small ziet er dan ook leuk uit op het rek.

Tijdens de CPH kon je al een glimp opvangen van de nieuwe meisjeslijn Very Small van Vero Moda. De meisjeslijn is voortgekomen uit de verdeling van de collectie voor vrouwen in de drie lijnen die elk een essentie van de actuele fashiontrends vertegenwoordigen. Het zijn Vero Moda, Vero Moda Jeans en Vero Moda Very. Deze laatste moet de meest actuele catwalktrends verbeelden. De materialen zijn suède, leer en satijn met een luxe touch. Het Origami thema komt terug in prints als vormgeving. Er zijn asymmetrische plooien en volumes aangebracht op verschillende plaatsen, zoals de XL-pofmouw in het leren jasje. De kleuren zijn mosterdgeel, zwart, groen en wit aangevuld met lila accenten.

Vero Moda Very Small is een vertaling van deze lijn. Het zijn deze kleren dus die je nu ook voor de dochters van je klanten kunt inkopen. een greep uit de collectie: Voor meisjes zijn er zwart-ecru printjes, grijsmelee sweatvestjes en pofbroekjes waarin de Japanse vouwsels te herkennen zijn. Vero Moda Very is sinds 22 februari 2010 verkrijgbaar bij geselecteerde Vero Moda verkooppunten en via de Vero Moda webshop.

Bron: Bengels

Labels: , ,

vrijdag 19 februari 2010

Het is lente bij Hucklebones


Eindelijk is hij er de lente collectie van Hucklebones! Na deze (te) lange winter was het ook voor Hucklebones niet moeilijk om inspiratie te vinden. Schop gewoon je schoen uit en geniet van de natuur in de kleding die geïnspireerd is op de jaren 50 van de vorige eeuw. Mouwloze jurkjes in zachte warme zomerse geel tinten gecombineerd met ruches en zachte stoffen. Je koopt Hucklebones in Nederland bij Blueberry Kids.

Labels: , , ,

woensdag 17 februari 2010

Misha Lulu

Misha Lulu is een echt familiebedrijf. Eigenaar zijn Joe en Karen Salazar. Oorspronkelijk komt Karen uit El Salvador maar in de jaren ’80 verhuisde ze naar de Verenigde Staten om mode te studeren. Nu wonen ze als weer vele jaren in Pasadena, Californië met hun muze Isabella.

Meer dan kleding
Geïnspireerd door haar geloof, de Latijns-Amerikaanse cultuur, herinneringen uit haar kindertijd en het moederschap creëert Misha Lulu retro-moderne kleding voor baby’s, peuters en kinderen. Maar Misha Lulu is meer dan kleding. Het reflecteert op duidelijke wijze Karen en Joe’s liefde voor kunst, natuur en familie. De pijlers van dit leven. Dat zie je ook terug op hun website. Grootmoeder helpt mee en maakt gehaakte accessoires, Isabella poseert en zoals je van natuurliefhebbers gewend bent, kan een kledinglijn van biologisch katoen niet uitblijven.

De website is leuk opgezet en geeft je een kijkje in de keuken. Wanneer je even de moeite neemt om de collecties uit voorgaande jaren te bekijken (najaar 2007, voorjaar 2008 en najaar 2008), zie je dat Misha Lulu eigentijds en heel veelzijdig is.

Helaas is Misha Lulu nog niet in Nederland te koop. Maar ons buurland Duitsland heeft wel een webshop die Misha Lulu verkoopt. Hier vind je nu nog de restanten van de wintercollectie, maar ik verwacht dat over niet al te lange tijd de zomercollectie voor de nodige warme gevoelens gaat zorgen.

Je koopt Misha Lulu bij:

Labels: ,

Gespot: om de was buiten te hangen


Een ware blikvanger deze kledinghanger gemaakt van licht roze parelmoeren kralen. De kledinghanger is 32cm breed en 22cm hoog. Hang hem ter decoratie in de kinderkamer, koop hem voor jezelf of geef hem weg als kraamcadeautje. Wat je er ook mee doet, degene die hem krijgt maak je er erg blij mee. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Hij kost maar € 4,95.
Je koopt hem bij Kippetje Tok. Is roze te zoet voor je? Kies dan voor wit.

Labels: , ,

dinsdag 16 februari 2010

Bibelotte

Bibbelotte verkoopt verschillende kinderkameraccessoires. De ontwerpen zijn eigentijds, vrolijk, hip, lief en een tikkeltje eigenwijs, Wat begon als een online winkel groeide in 4 jaar tijd uit tot een merk dat hun collectie ook in een offline kinderwinkels verkoopt. Op deze mnier wil Bibelotte de exclusiviteit van het merk behouden.

De collectie bestaat uit prachtige quilten, beddengoed warme omslagdoeken, bijpassende lampenkappen en als klap op de vuurpijl; kinderkamerkunst. Alles wordt in eigen atelier ontworpen en in kleine binnen -en buitenlandse ateliers met de hand vervaardigt zodat ieder product uniek is.

Je koopt Bibelotte onder andere bij:

Labels: , ,

maandag 15 februari 2010

ScandinaviëXS

Zoek je kleding uit het hoge Noorden? Dan is de kans groot dat je het vindt bij ScandinaviëXS. Deze online shop verkoopt kleding van merken zoals Lipfish, Phister en Philina, Cupcake en nog veel meer merken. Daarnaast is ScandinaviëXS gespecialiseerd in Scandinavische lifestyleproducten voor kinderen. Kortom: design en hoge kwaliteit. Alles waar Scandinavië bekend om staat. Naast design is het ook bekend om ecologische kleding en duurzaamheid. Vandaar dat ScandinavieXS sinds kort ook het merk Green Cotton verkoopt.

GoodGirlsCompany is helemaal weg van de vrolijke, gekleurde kleding van Phister en Philina. En laat ScandinaviëXS nu net de enige dealer van Phister en Philina in Nederland zijn! Alle reden om eens kennis te maken met dit leuke vrolijke kindermerk. Ook de jassen van het zustermerk Cupcake mogen er wezen. Leuke regenkleding, jasjes, fleece suits voor kinderen en baby’s.

Achter de schermen is ScandinaviëXS druk bezig nieuwe merken en leveranciers aan te trekken. Hierdoor kun je telkens weer wat nieuws bij ScandinaviëXS verwachten.

Labels: , ,

zondag 14 februari 2010

Fashion Friends

Baby Gassy Gooma, onze winnaars van de GoodGirlsCompany 2009 jaaroverzicht zijn creatieve duizendpoten. Naast een kledingmerk en modellenbureau komen ze in 2010 met iets totaal nieuws: "Fashion Friends".

Het verhaal van zeven hechte vriendinnen met elk een modenaam. Ik stel ze aan je voor: Rose Ruffles, Faith Flowers, Annie Argyle, Priscilla Pettiskirt, Patti Polkadots, Liz Leopard and Maggie Mod (van links naar rechts).

Het boek werd geschreven door Gretchen Baker en geïllustreerd door Jeff Baker. In het eerste boek "Dreams" maak je kennis met alle karakters en leer je wat de meisjes willen worden als ze groot zijn. De website, waar momenteel had aan gewerkt wordt, zal deze zomer klaar zijn. Hier vind je filmpjes, en spelletjes. Maar dat is niet alles er komt waarschijnlijk ook een collectie bijpassende poppen en kleding uit.

Dreams is geschikt voor meisjes vanaf 4 jaar. Wil jij ook het boek Dreams hebben of weet je iemand die je er blij mee kan maken? Bestel hem dan nu en ontvang een gesigneerde versie. Dit geldt voor de eerste 100 bestellingen dus wees er vlug bij.
Wil jij weten wat GoodGirlsCompany van Baby Gassy Gooma vond? Klik dan hier voor ons review.

Labels: ,

zaterdag 13 februari 2010

Gespot: Naartjie Spring Two


Het mooie aan Naartjie is dat ze in een jaar tijd zes nieuwe collecties introduceren zodat er altijd wel iets van je gading bij zit. Nu is het de beurt aan Spring Two.
De meisjescollectie (3-10 jaar) heeft een vintage bohemian vibe met lange gesmokte jurken en romantische topjes. De kleding voor kleine meisjes werd geïnspireerd door ‘papillion’. Frans voor vlinder.

Labels: , ,

vrijdag 12 februari 2010

Win een waardecheque van 300 dollar

Wil jij kans maken op een waardecheque van 300 dollar bij Aggie Hill? Klik dan hier en vul je gegevens in. Deze actie is geldig van 1 februari tot 15 maart dus wees er snel bij. Je ontvangt sowieso $15 korting wanneer je bij je bestelling de kortingscode goodgirls invult.

Labels: ,

Lentecollectie Pediped

De lentecollectie van Pediped heeft schoentjes die gewoon leuk staan onder elk outfit. Oude modellen zijn in een nieuw jasje gestoken waardoor ze nog leuker zijn.


Pediped is in Nederland verkrijgbaar bij:
Kleine voetjes (verkopen alleen de Anya)

Labels: ,

 
GoodGirlsCompany: februari 2010

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany