GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 30 juni 2010

Babyboef

Babyboef is de webwinkel van de zussen Vanessa en Angelique. Toen ze beide tegelijk zwanger waren ontstond het idee voor Babyboef. Bij de grote babyzaken vonden ze namelijk niet wat ze zochten.
Lees verder

Labels: , , , ,

zaterdag 26 juni 2010

DanielleSSieraden heeft ook mama kettingen

Nu het weer mooier wordt en ik als rasechte koukleum het zowaar aandurf me af en toe in een zomerjurkje te wagen, ben ik het over een ding eens; een outfit is niet af zonder sieraden. Armbanden, kettingen en af en toe een leuke haaraccessoire maken je outfit helemaal af.
Lees verder

Labels: , , ,

Gespot: Nette haartjes

Er was een tijd dat ik niet het nut inzag van mijn dochters haren vastmaken. Maar in de zomermaanden lijk ik totaal van mijn geloof afgevallen te zijn. In de zandbak, zwembad en tijdens tal van andere kinderactiviteiten is het toch wel heel handig als ze hun haar vast zit. En dat kan prima met deze schattige haarelastiekjes van Giddy Giddy.
Lees verder

Labels: , ,

vrijdag 25 juni 2010

Lemon Loves lime wintercollectie 2010

Lemon Loves Lime is een écht meidenmerk. Het is opgericht voor elke moeder die de onvoorwaardelijke liefde voor haar dochter en toewijding aan haar tot uitdrukking wil brengen. De kleding is kleurrijk, gemaakt van prachtige stoffen en voorzien van mooie details.
Lees verder

Labels: , ,

donderdag 24 juni 2010

PaperWings wintercollectie 2010

Hierbij ook even een voorproefje van de wintercollectie van PaperWings.Paper Wings viert de vrijheid van het kind zijn, met kleding die kinderen kind laat zijn en bovenal zich kind laat voelen. En tilt biologische kinderkleding naar een heel ander niveau…die van haute couture.
Lees verder

Labels: , , ,

Enchanted Enfant Printemps collection

Enchanted Enfant gebruikt alleen de beste, mooiste en fijnste Europese stoffen en besteedt aandacht aan elk detail.
Lees verder

Labels: , ,

Jottum wintercollectie 2010

Nadat ik een halve avond internet afzocht voor een  paar plaatje van de nieuwe Jottum winter 2010 collectie vond ik onderstaande foto's. De wintercollectie bestaat uit blade- en mosgroene kleuren aangevuld met navy, aubergine,  paarse en soms fuchsia tinten. Gemaakt van prachtige kwaliteit en met mooie details zoals we van Jottum gewend zijn.
Lees verder

Labels: , , ,

woensdag 23 juni 2010

Pluto Tees

Dat de kinderkledingbranche klein is , blijkt wel weer uit mijn ontdekking Pluto Tees. Nadat ik hun T-shirtjes ergens tegen gekomen was, moest ik ze natuurlijk even aan de tand voelen over het wie, wat , waar wanneer en hoe.
Lees verder

Labels: , ,

dinsdag 22 juni 2010

Dank je wel Marilyn Tov!

Zoals ik eerder schreef omtdekte ik het fantastische merk Marilyn Tov. Marilyn Tov staat voor simpele, eenvoudige, mooie belijning gecombineerd met een bohemian romantisch gevoel.
Lees verder

Labels: , ,

maandag 21 juni 2010

Sneak preview: Mim-pi winter 2010

De zomer is nog niet eens officieel begonnen, maar iedere oplettende shopper heeft gezien dat de webshops over elkaar heen buitelen met hun kortingen op de outfits van afgelopen zomer. Dat betekent maar een ding; achter de schermen werkt men hard om het (digitale) schap leeg te maken voor de wintercollectie. En vanavond heb ik een primeur: de wintercollectie van niemand minder dan Mim-pi.
Lees verder

Labels: , , , ,

zondag 20 juni 2010

Preciousgifts, win een kinderrugzak

Een kind is een geschenk dat je gegeven wordt. En als het eenmaal geboren is, omring je het met liefde, zorg aandacht en vaak heel vaak cadeautjes. Nou ja, dat hoef je niet zelf te doen dat doen anderen voor je. En als ze dat dan toch gedaan hebben en je bent opzoek naar een geschikt bedankje dan mag je Preciousgifts.nl niet overslaan.
Lees verder

Labels: , , ,

zaterdag 19 juni 2010

Sophie4Sophie

Ken je dat? Je dochter groeit als kool en die ene leuke jurk past niet meer want mevrouw heeft opeens veel langere benen. Dan moet je zeker eens kijken naar de leuke jurken van Sophie4Sophie. Deze jurken zijn aan 2 kanten te dragen en je doet er heel lang mee. Eerst is het een jurk, dan een tuniek en uiteindelijk een funky top.
Lees verder

Labels: ,

donderdag 17 juni 2010

Kit+Lili

Ik houd van de jurkjes van Kit + Lili.  Ze zijn simpel, van prachtige kwaliteit, eigenzinnig en vertederend. Precies wat ontwerpsters Meg Hoberman en Teresa Ok voor ogen hadden bij het ontwerpen van deze kledingcollectie voor baby’s kinderen en mama’s.
Lees verder

Labels: ,

woensdag 16 juni 2010

Mengelmoez

Ik weet het nog goed dat toen Princesse geboren werd ze praktisch bijna glad haar had. Op de foto die wij lieten maken toen ze 4 weken oud was, heeft ze een mooie bos glad haar.
Lees verder

Labels: ,

dinsdag 15 juni 2010

Chaos-and-Order

Sinds 2009 is de kinderkledingmarkt weer een merk rijker: Chaos-and-order.

Styliste Christa Hubert en inkoopster Miranda Veurink waren jarenlang werkzaam in de modebranche. Ze werkten voor verschillende gerenommeerde modemerken, maar de wens een eigen kinderkledingmerk te beginnen bleef. In januari van dit jaar werd deze droom gerealiseerd met het uitbrengen van de collectie Spring/Summer 2009.

Kleding dat altijd goed op een jeans staat
Zoals ze zelf zeggen: “Chaos-and-Order.com wil kinderen vrolijk, stoer, onbezorgd, optimistisch en zelfverzekerd laten zijn en dat zie je terug in onze kleding: een mooie en goede kwaliteit in frisse kleuren. We willen kleding maken dat altijd goed op een jeans staat en dus altijd goed te combineren is. Onze ervaring is dat kinderen iets willen dragen wat lekker zit en makkelijk aan en uit te trekken is: een T-shirt.”

De prijzen vallen wel mee. Het ligt iets hoger dan H&M met als bijkomend voordeel dat dan ook gelukkig niet op elk T-shirt een ‘ Hello Kitty’ print staat voor de meisjes. De kleding is zowel voor jongens en meisjes verkrijgbaar van maat 62 t/m 152. De kleding is verkrijgbaar via hun eigen website.
 
 

Labels: ,

maandag 14 juni 2010

Bij Izzy

Bij Izzy is een webwinkel die trendy, milieubewuste kleding verkoopt. Merken die nog niet of weinig in Nederland worden verkocht. Waarom? Nou 'groene' kleding is beter voor het milieu en zachter voor de huid! Bij Izzy bewijst dat 'groen' niet saai hoeft te zijn! Bij Izzy verkoopt als enige in Nederland de hippe uitwasbare zwemluiers van Monkey Doodlez!

Zwemluiers zijn geen overbodige luxe
Dat is mooi. Nu het buitenbadjesseizoen er weer aankomt zijn zwemluiers een echte aanrader wanneer je kindje nog niet zindelijk is. Ooit las ik in een boek dat kinderen van nature hun behoefte niet in het water deden. Het aanschaffen van zwemluiers was dan ook een overbodige luxe. Iets waar alleen de fabrikanten bij gebaat zijn. Vandaar dat ik ze dus nooit gebruikte.

Mocht mijn kind in bad plassen? Daar lig ik niet wakker van. Dit alles was voor Rocker geboren werd. Zij presteerde het om iets totaal anders in bad te doen. Hoezo onnatuurlijk? Ja, onnatuurlijk dat ik vervolgens het uit bad mocht scheppen en Princess die in hetzelfde bad zat tot bedaren mocht brengen omdat die totaal over de rooie ging. Het tafereel was heel hilarisch en ik geef toe: inwendig lag ik dubbel… maar sindsdien vertrouw ik dus op zwemluiers. Naast zwemluiers verkoopt Bij Izzy ook hele modieuse tankini’s en wetbags. Vooral laatstgenoemde zijn heel handig. Na het sporten of zwemmen stip je er je natte spullen in en de rest van je tas blijft droog.
Bij Izzy goed voor je kindje en voor anderen
In het zomerseizoen verkoopt Bij Izzy allerlei zomerproducten waaronder BabyBanz zonnebrillen, zwembandjes etc. en in het najaar regenlaarzen, paraplu's etc. Bij Izzy doneert 1% van de winst aan een goed doel. Kortom Bij Izzy is goed voor je kindje maar zorgt ook goed voor anderen.


Labels: , , ,

zondag 13 juni 2010

Pom Pom Casual

Toen ik vorig jaar hoorde, dat Nederland weer een kinderkledingmerk rijker is, aarzelde ik geen moment om er onmiddellijk wat kleding voor Princess te bestellen. Pom Pom Casual past prima binnen een rijtje met Jil en Sil of Jottum. Het heeft dezelfde oer-Hollandse uistraling. Een uitstraling die je ook meteen doet denken aan een duur prijskaartje. Maar niet is minder waar. Pom Pom Casual bevindt zich wat prijs betreft in het middensegment.

Veel oog voor nostalgie en mooie details
Pom Pom Casual wordt in het westen van Nederland ontworpen. Het is een merk met veel oog voor nostalgie en kleine mooie details. Het leuke van Pom Pom Casual is dat elke collectie ook meteen een aantal bijpassende hoaarbanden, petten, leggings, sjaaltjes en andere accessoires bevat die de kleding helemaal afmaken.

Na jaren actief te zijn geweest als kledingmerk dat voornamelijk via kledingfeestjes thuis verkocht wordt, maakte Pom Pom Casual vorig jaar de overstap naar andere afzetkanalen. Allereerst via de website maar er zijn ook enkele online winkels die Pom Pom Casual verkopen.

De nodige kinderziektes
Natuurlijk kent zo’n overstap ook de nodige kinderziektes. Dat ondervond ik vorig jaar ook. Nadat ik mijn bestelling plaatste, moest ik een bevestiginge-mail krijgen waarin stond of de door mij bestelde artikelen nog voorradig waren. Ik winkel veel online daarom was ik er van uitgegaan dat dit maximaal 2 dagen zou duren. En dan ben ik heel tolerant want meestal heb ik een Nederlands artikelen binnen 2 dagen wel in huis. Helaas mocht dit bij Pom Pom Casual niet zo zijn. Na een week stuurde ik een e-mailtje. Ik had voor een aanzienlijk bedrag besteld en in tijden van een recessie leek het me dat webshops dat geld prima gebruiken konden. Ik had het nog nooit meegemaakt een webshop een week nodig had om een bestelling te bevestigen.

Pom Pom Casual gaf me als antwoord dat bestellingen in verband met de vakantieperiode wat langer duurde. Daar heb ik helemaal geen moeite mee. Ik had in diezelfde periode nog meer bestellingen lopen en bij veel webwinkels stond een banner dat ze pas na een bepaalde datum weer verzendingen verstuurden of ze lieten het me in de bevestiging weten. Na nog een week wachten en nog een boze e-mail ontving ik eindelijk de bestelling. In totaal had het 3 weken geduurd. Absurd voor kleding die gewoon uit Nederland komt.

Uiteindelijk was ik er niet boos over dat het zo lang duurde, maar meer over het feit dat er totaal niet met mij gecommuniceerd werd en ze blijkbaar dachten dat ik geduldig bleef wachten. Dat kun je anno 2010 niet meer maken. Dat is niet van deze tijd. is Vanuit mijn vakgebied weet ik dat klanten niet klagen maar naar een ander gaan. En zeker op internet heb ik alle mogelijkheden om via een andere webwinkel precies hetzelfde product te kopen tegen meer service.

Gloort hoop aan de horizon
Hoewel het een domper was, wil ik me voor een recensie nooit alleen maar baseren op een enkele ervaring. Ik kocht niks, maar hield Pom Pom Casual wel goed in de gaten. Tegen eind augustus toen de meeste kindermerken hun wintercollectie al online hadden staan, of via e-mail een tipje van de sluier oplichtten was Pom Pom Casual de grote afwezige. Ook in september kon ik nog niet zoveel ontdekken. Oktober ging voorbij en nog niets. Pas ergens in november stond er iets online maar toen liet de navigatie van de website het afweten. Daardoor werd het een ware opgave om de collectie overzichtelijk en snel te bekijken. Even leek het erop dat ook al vind ik de kleding leuk, ik weinig positiefs over Pom Pom Casual kon schrijven. Tot begin dit jaar…

De lentecollectie stond op tijd live net zoals bij de andere kinderkledingmerken en de navigatie was aanzienlijk verbeterd. Er lijk dus weer een sprankje hoop te gloren aan de horizon voor Pom Pom Casual.

Ons oordeel over Pom Pom Casual
Hierboven heb je over onze ervaringen met Pom Pom Casual kunnen lezen. Toch doet dit niks af aan de kleding zelf. Als je dol bent op Jil en Sil en Jottum vind je Pom Pom Casual waarschijnlijk ook leuk. Voor Princess combineer ik deze 3 merken regelmatig. Dat geeft weer nete en iets andere look. Pom Pom Casual is kleding van goede kwaliteit en zoals ze zelf zeggen “Casual but not usual” ( kleding voor elke dag maar niet akkedaags).

Je koopt Pom Pom Casual bij:
Pom Pom shop
Kleding4kids.nl
Dreumeszolder
Lavendel Kinderkleding (op zondag gesloten)

Labels: , ,

zaterdag 12 juni 2010

Skippykoe

Is het een hobbelpaard? Nee! Is het een skippybal? Nee, het is een Skippykoe! De Skippykoe is dé ontdekking van 2020. Robuust buitenspeelgoed dat al erg geliefd is bij het kroost dat naar een kinderdagverblijf op peuterspeelzaal gaat. De Skippykoe is gemaakt van zeer stevig rubber en bevat geen weekmakers.

Fysiotherapeuten gebruiken de koe al als oefenmateriaal want Skippykoe stimuleert spelenderwijs vele bewegingsvormen, schoolt de coördinatie van het evenwicht en traint de spieren. Je kindje houdt zich stevig vast aan de oren van de koe zodat ze er niet afvalt.

Verpakt in een luxe giftbox is het een ideaal cadeautje om voor een ander te kopen of gewoon zelf te krijgen. Eerst gebruik je het als decoratie in de babykamer en wanneer je kindje groter is stuitert het vrolijk rond met de Skippykoe. En zeg nu zelf, ziet dat er niet super leuk uit...?

Labels: , ,

PJ Basics

PJ Basics is een merk van onze eigen Nederlandse bodem. PJ Basics verkoopt klassieke kinderpyjama’s badjasjes, beddengoed, memo-boards, sloffen en bijpassende lampenkappen. Tijdloze dessins en goed te combineren kleurenconcepten.

Een beetje luxe voor iedere nacht
Wanneer je de webwinkel bekijkt valt je de makkelijk te gebruiken navigatie op. Moeiteloos scroll je langs pyjama’s badjassen en reuze leuke sloffen (tip!). Dikke pyjama’s voor de winter en luchtige exemplaren voor de zomer. PJ Basics biedt een beetje luxe voor iedere nacht gemaakt met liefde voor je kind

Onder ‘beschilder je pyjama’ kun je je eigen pyjama maken. Eentje die helemaal aan je persoonlijke stijl voldoet. De "Paint your own PJ" geschenkendoos bevat 4 verschillende kleuren verf, een kwast, verschillende voorbeeldjes en een goede kwaliteit wit jersey pyjamapak. De Pyjama's zijn van 100% katoen en machinewas bestendig. En ook na het wassen blijft de verf mooi zitten.

Labels: , ,

donderdag 10 juni 2010

Helen-Originals

Ben je een tassen gek? Dan moet je de winkel van Helen-Originals even bezoeken? Handtassen, luiertassen, laptoptassen of misschien een strandtas voor de zomermaanden? Helen-Originals ontwerpt en maakt alle tassen zelf met veel liefde en zorg. En dan niet in een grote oplage maa ze maakt er van elk maar eentje. Eentje zodat jouw tas vooral van jou blijft en lekker uniek is.

Een tas die van jouw is en uniek blijft
Bij Helen-Originals is het bovendien mogelijk om een tas met een wel heel persoonlijk tintje te maken. Eentje die je helemaal zelf samenstelt. Je kunt dan kiezen uit verschillende modellen en stoffen. De tassen worden gemaakt van Amerikaanse designer stoffen. En met een logo dat je digitaal maakt maken en erop wordt geborduurd is hij helemaal af.

Maar als je denkt dat Helen-Originals alleen tassen ontwerpt heb je het mis. Voor de kleintjes maakt Helen-Originals namelijk ook kleding. Vrolijke jurkjes met mooie motieven die echt superschattig zijn. Je kunt ze zo dragen of als tuniekje met een legging of spijkerbroekje er onder. Met de felle kleurtjes zal je dochtertje zeker de show stelen!

Labels: , , ,

dinsdag 8 juni 2010

Zzipp heeft hippe lifestyle producten

Bij het zien van de eigengemaakte spulletjes van Zzipp word je vanzelf vrolijk. Zzipp verkoopt hippe lifestyle producten voor happy kids en trendy ouders. Van broches, nostalgische kinderkamer kunst en stoffen opbergmanden tot hoesjes voor de Nintendo DS.


Hippe spullen met vintage printjes
Eigenaresse Tanja was als kind al een creatieve duizendpoot die de naaimachine van haar moeder ‘leende’ om eigenhandig kleding in elkaar te zetten. Maar zoals dat dan gaat, word je volwassen, ga je iets studeren waarmee je je brood verdienen kunt en zet je je creatieve talenten een beetje op een lager pitje. Totdat ze moeder werd. Er ging een totaal nieuwe wereld voor haar open. Wat begon met het fabriceren van een beddengoed voor haar zoon, is inmiddels uitgebreid tot een webwinkel waar je de leukste spulletjes met vintage printjes vindt.

Kinderen grootste inspiratiebron
En deze vintage printjes zijn echt de specialiteit. Zzipp is altijd op zoek naar nieuwe stoffen met vintage prints om daaromheen allerlei producten te bedenken. Haar kinderen zijn haar grootste inspiratiebron. Door hen wordt elk product uitvoerig door getest voordat het in de winkel komt.

Win verschillende producten van Zzipp
Speciaal voor Trotse Moeders stelt Zzipp een pakketje beschikbaar die één van de lezers kan winnen. Hierin zit een broche, wenskaart en een sleutelhanger. De winnaar mag zelf de items uitkiezen. Wil jij ook kans maken op dit leuke pakketje klik dan hier. Inschrijven kan t/m 11 juli 2010. Voor de wedstrijdvoorwaarden, klik hier.

Labels: ,

vrijdag 4 juni 2010

Oilily zomerjurkjes

Vorig jaar maakte Oilily wereldkundig om in het najaar van 2010 met een nieuwe collectie te komen. Tot die tijd moeten fans en andere liefhebbers het met hun webshop doen. Dat is ook leuk. Vooral wanneer ze binnenkort hun wintercollectie online zetten en dit de laatste dagen zijn om hun zomercollectie op de kop te tikken. Aarzel dus niet maar klik hier voor de leukste aanbiedingen voor meisjes. Zowel grote als kleine ;-)

Labels: , ,

woensdag 2 juni 2010

Wij houden van Oobi Baby

Zoals ik eerder schreef: moest en zou ik dit jaar een aantal keldingstukken van Oobi Baby hebben voor de kledingcollectie van Princess. Nadat ik vorig jaar dit blog over hen schreef was ik om. En imiddels ben ik groot van. De kleding is origineel, van een prachtige kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Dus hierbij een foto van Princess in haar favoriete jurk van dit moment.

Labels: ,

 
GoodGirlsCompany: juni 2010

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany