GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 30 oktober 2010

Phister & Philina brengt kleur deze winter

Bij mijn laatste blog over Phister & Philina viel het me op hoeveel bezoekers dit vrolijke Zweedse kinderkledingmerk kennen. Via Twitter kreeg ik er ontzettend leuke reacties op.
Lees verder

Labels: , ,

donderdag 28 oktober 2010

Nieuwe wintercollectie van Kidscase

De nieuwe wintercollectie van Kidscase is te koop in webshop Kleine Sam. Kenmerkend voor de kinderkleding (tot 9 jaar) van Kidscase zijn eenvoud, oog voor detail in het ontwerp, sterke kleuren en kleurencombinaties.
Lees verder

Labels: ,

dinsdag 26 oktober 2010

De geweldig kleurijke winterkleding van Oobi Baby

Australië loopt er mee weg en wij net zo hard. Waarmee? Met Oobi Baby natuurlijk. Een van de hipte kinderkledingmerken van Down Under.

Lees verder

Labels: , ,

maandag 25 oktober 2010

Wintercollectie Misha Lulu vintage geïnspireerd

Ik houd van kinderkleding waarbij men rekening houdt met het milieus. En als het dan ook nog eens modieus en hip is en totaal niet onderdoet voor ‘gewone’ kleding dan ben ik helemaal weg.Dit alles geldt zeker voor de kleding van Misha Lulu.

Lees verder

Labels: , , ,

zondag 24 oktober 2010

MimiTens: baby- en kinderwantjes die wél aanblijven

Vorig jaar schreef ik dit stukje over MimiTENS. Canadese baby- en peuterwantjes die tenminste blijven zitten! Als dank ontving ik 2 paar MimiTENS. Eén voor Princess en één voor Rocker.

Lees verder

Labels: , ,

zaterdag 23 oktober 2010

2 nieuwe dream-covers van Hagou Originals

Op GoodGirlsCompany hebben we er al een aantal keer aandacht besteed aan de dream-covers van Hagou Originals. Een fantastische ontdekking waarmee je je (oude of saaie) Maxi-Cosi in een handomdraai omtovert tot een fantastisch hip en uniek autostoeltje.
Lees verder

Labels: , ,

Gespot: Middeleeuwse toestanden

Deze door Lemon Loves Lime ontworpen jurken zijn op de Middeleeuwen geïnspireerd. De stoffen zijn rijkelijk versierd en geven een instant luxe gevoel.

Labels: , ,

vrijdag 22 oktober 2010

Nieuw in Nederland: Bornsage en Hollands Hopsan

Nieuw in Nederland deze winter is de organic kleding van Bornsage. De simpele ontwerpen, met de nadruk op duurzaamheid en draagcomfort hebben een internationaal karakter. Ontworpen door een Australische van Indiase afkomst en gemaakt van zachte stoffen, geschikt voor de meest gevoelige babyhuid.
Lees verder

Labels: , ,

donderdag 21 oktober 2010

Gespot: een beetje licht in de duisternis

Aan het eind van deze maand wordt de klok verzet en begint de winterijd echt. Nu vond ik het in de afgelopen weken al een aantal keer flink winters aanvoelen en ook de avonden zijn wat korter geworden.Tijd voor een beetje licht in de duisternis.

Lees verder

Labels: , , ,

woensdag 20 oktober 2010

Een tas van Petunia Pickle Bottom is een ware eye catcher

Wat is een vrouw zonder haar tas(je)? Als vrouw kun je simpelweg nooit genoeg tassen hebben. Elke gelegenheid vraagt om een nieuwe tas. De geboorte van een kind is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Daar past dan ook een mooie tas bij. En ik ben helemaal weg van de tassen van Petunia Pickle Bottom.
Lees verder

Labels: ,

dinsdag 19 oktober 2010

Exclusieve Beatles collectie bij KidsEcowear

KidsEcowear presenteert met veel plezier de “Yellow Submarine” collectie gemaakt van 100% organisch katoen! De collectie bevat een mooie selectie van ontwerpen uit de baanbrekende animatiefilm. Voor elk ontwerp en stijl heeft Apple goedkeuring moeten geven voor de verkoop.
Lees verder

Labels: , ,

maandag 18 oktober 2010

Word een van de 30 QuinnnyCasters!

Ben jij een moderne mama? Eentje die actief is op Twitter, Hyves, Facebook, Flickr of een eigen blog heeft? Mooi! Dan zoekt Quinny jou!

Lees verder

Labels: , ,

wintercollectie 2010 Mar Louïs beeldschoon

Afgelopen juli berichtte ik  al over het prachtige modemerk van eigen bodem: Mar Louïs. Natuurlijk kek ik toen ook uit naar de wintercollectie voor 2010.
Lees verder

Labels: ,

zondag 17 oktober 2010

De wonderleuke wereld van Helen Gordon

“Ik wil kleding en accessoires maken die klassiek zijn in hun eenvoud en prachtig in hun ontwerp. Maar ik wil ook dat ze praktisch zijn en geschikt voor kinderen: kleine meisjes zouden geen strapless jurken of te kleine bikini’s moeten dragen. Ik ontwerp prachtige kleding die leuk en grappig is om te dragen die je doen herinneren aan de tijd toen kind-zijn nog eenvoudig was en die kinderen kind laat zijn”, zegt Helen Gordon.
Lees verder

Labels: , ,

vrijdag 15 oktober 2010

Maak kans op een Bugaboo fotoshoot!

De Bugaboo Cameleon laat ouders over de hele wereld gaan en staan waar ze maar willen. Deze veelzijdige modulaire multi terrain kinderwagen vergroot je bewegingsvrijheid en past zich aan iedere situatie aan: van baby tot kleuter, in de stad of in het bos, zomer of winter, strand of sneeuw.
Lees verder

Labels: ,

maandag 11 oktober 2010

Mijn mama is Supa-dupa!

Sinds 1 oktober 2010 verkoopt de sit MumsMarket een aantal bijzondere, eigenwijze T-shirts exclusief ontworpen voor hen ontworpen door Supa-Dupa.
Lees verder

Labels: , , ,

 
GoodGirlsCompany: oktober 2010

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany