GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 30 januari 2011

Skeanie nu ook verkrijgbaar bij Tilly Tilly

De leren kinderschoenen Skeanie uit Australië waren deze winter voor het eerst in Nederland verkrijgbaar, exclusief bij TillyTilly.com. Dankzij een innovatieve flexibele rubberen zool, zijn de schoentjes uitermate geschikt voor kindervoetjes in ontwikkeling. De zool loopt bovendien door over de neus van de schoen, zodat kinderen lekker kunnen spelen zonder dat er snel slijtage optreedt.
Lees verder

Labels: , ,

zaterdag 29 januari 2011

Tovales nu ook bij Majesteitjes

Toen Majesteitjes mij liet weten, dat zij vanaf nu ook het mooie luxueuze Israëlische modemerk Tovales verkopen, was ik daar erg blij mee. De Zomercollectie van 2011 heeft namelijk een aantal shirtjes waarop de Flower Fairy’s beter bekend als Bloemenkinderen van Cicely Mary Barker staan.
Lees verder

Labels: ,

vrijdag 28 januari 2011

Eden’s Bouquet voor romantische meisjeskleding

Ergens tegen de voet van Mount St. Helens woont Jennifer Stenersen, eigenaresse Van Eden's Bouqet.  Deze moeder van 9 kinderen heeft maar een missie: klein blijven en zich te concentreren op het maken van prachtige kleding met nog mooiere details.

Lees verder

Labels: ,

donderdag 27 januari 2011

Zwitsal is knuffelzacht!

zwitsal knuffelzacht 336*280
Zwitsal heeft de Knuffeltest bedacht. Een test waarmee ouders kunnen testen welk knuffeldier ze zijn. Vervolgens maken ze kans om dit dier te winnen. Happy Horse stelt elke dag 10 knuffels beschikbaar.


Lees verder

Labels: , ,

woensdag 26 januari 2011

Sale met hoge kortingen

De online uitverkopen zijn al weer een tijdje in volle gang. Dit is dus hét moment om nog even snel je slag te slaan. Kijk, klik en vergelijk merken als Oilily, Noppies,  Molo, Barbara Farber en S&D Le chic bij de onderstaande webwinkels. Kortingen variëren van 50 – 70%. Kortom hoge kortingen en lage prijzen. Ideaal om alvast je slag te slaan voor de winter 2011 of…nou ja gewoon omdat online shoppen leuk is.


Lees verder

Labels: , ,

dinsdag 25 januari 2011

Droomjurk heeft super leuke Carnavalskleding!

Carnaval is dit jaar van 6 tot en met 8 maart. Dus je hebt nog krap 7 weken om je ideale outfit te vinden voor je kleine meid. Wil ze dit jaar als een prinses of gewoon verkleed als haar grote heldin? Wat het ook wordt, Droomjurk heeft een outfit voor ieder meisje!

Lees verder

Labels: , , , ,

maandag 24 januari 2011

Negen Maanden Beurs 2011


De Negen Maanden Beurs vind weer plaats. Dit jaar mag je de data 16 tot en met 20 februari 2011 in je agenda noteren.  De Negen Maanden Beurs is het leukste en grootste evenement over zwangerschap & baby’s. Daarnaast is het de perfecte plek voor jonge en aanstaande ouders om inspiratie op te doen.


Lees verder

Labels: , , ,

zondag 23 januari 2011

Mim-pi zomercollectie 2011 filmpje



Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , ,

zaterdag 22 januari 2011

Mim-pi zomercollectie 2011

Nog een paar maanden en dan is het hopelijk zomer. Heerlijk! Ik snak nu al naar zomerjurken, slippers en vrolijke dunne kleding. Ook het Nederlandse merk Mim-pi heeft in de afgelopen maanden niet stil gezeten. Ze komen met een prachtige zomercollectie voor 2011

Lees verder

Labels: , , ,

vrijdag 21 januari 2011

Win je aankoopbedrag terug bij MumsMarket!

mumsmarket 180x150Dacht jij vorige week ook dat de lente begonnen was? Wat viel dan deze week tegen, niet? Aan het begin van de week was het zo donker en regenachtig. Inmiddels vriest het weer en volgens meteorologen moet de koudste periode nog komen! Gelukkig heeft MumsMarket leuke hoodies van Smafolk. Met deze fleece mutsjes blijft je kleintje lekker warm achterop de fiets of tijdens een wandeling.

Lees verder

Labels: , , ,

donderdag 20 januari 2011

One2Turn exclusief verkrijgbaar bij Musjes.com

Nieuw bij Musjes.com is de gestreepte collectie van One2Turn (Storkens) uit Denemarken. Jurkjes, jumpsuits, longsleeves en broekjes in allerlei vrolijke kleuren met als belangrijke overeenkomst: streepjes, streepjes, en nog eens streepjes. De kleding is aan twee zijden te dragen, hierdoor is het een ideaal geboortepakje, snel om te draaien bij vlekjes en heeft het een speelse uitstraling met omgeslagen mouwen.

Lees verder

Labels: , , , ,

woensdag 19 januari 2011

Tralala nu ook bij Iki Dress

Tralala is een bekend Amerikaans meisjeskledingmerk. Sinds dat het in 2003 opgericht heeft het een plaatsje in de harten van veel meisjesmoeders veroverd. Kleine meisjes lopen er mee weg en in de verschillende kleertjes zien ze er ook echt uit als kleine dametjes. Vanaf dit voorjaar hoef je Tralala niet meer uit Amerika te importeren want Iki Dress verkoopt ook Tralala.
Lees verder

Labels: , ,

dinsdag 18 januari 2011

MAIIKE patchwork knuffels

MAIIKE is het label van ontwerpster Ally Peel. Zij maakt prachtige stoffen knuffels van afgedankte pyjama's, truien en andere oude kledingstukken.
Lees verder

Labels: ,

maandag 17 januari 2011

Pinco Pallino Studio maakt feeërieke geboortekaartjes

“Dromerig, nostalgisch en betoverend” dat zijn de geboortekaartjes van Pinco Pallino Studio.
Het leuke aan deze kaartjes is, dat je pasgeboren wereldwondertje er de hoofdrol inspeelt.
Lees verder

Labels: ,

zondag 16 januari 2011

Servane Barrau Designs nu ook in Nederland!

Servane Barrau Designs wist met haar ontwerpen de harten van de Nederlandse meisjesmama te raken. Na ons blog over de zomercollectie waren de reacties lovend. Toen schreef ik dat het helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar is. Vanochtend wijzigden wij deze de tekst. GoodGirlsCompany ontdekte dat het merk wél in Nederlans verkrijgbaar is...
Lees verder

Labels: , , ,

Pom Pom Casual zomercollectie 2011

“Wacht maar totdat je de zomercollectie ziet”, schreef Sytske Tyboer aan mij naar aanleiding van ons blog over de wintercollectie van Pom Pom Casual. Daarin sprak ik lovende woorden over de kledingstukken die uit deze collectie kwamen. In de afgelopen maanden, heb ik dan ook met spanning uitgekeken naar de  Pom Pom Casual zomercollectie 2011.

Lees verder

Labels: , ,

zaterdag 15 januari 2011

Miss Glamour maakt elke outfit compleet!

Miss Glamour maakt elke outfit compleet. Dit leuke merk maakt haarbandjes, knipjes, slofjes, schoentjes, armbandjes en mutsjes die je via de webwinkel van Miss Glamour kopen kan.

Lees verder

Labels: , ,

vrijdag 14 januari 2011

Dollcake is oh so girly!

Dolly Up is niet meer. Het merk gaat al weer een tijdje door het leven onder de naam Dollcake. De eerste keer dat GoodGirlsCompany over Dollcake publiceerde, kon je het zelfs nog niet eens in Nederland kopen. Gelukkig is dat niet meer zo. Diverse webwinkeld verkopen het nu waaronder de webwinkel van onze gastblogger Nicoline.

Lees verder

Labels: , , ,

donderdag 13 januari 2011

Zomercollectie 2011 van Servane Barrau Designs

De nieuwe zomercollectie van Servane Barrau Designs heet Petit Monde. Het staat symbool voor de kleine wereld van onze dochters. Een wereld waar alles mogelijk is, die veilig en vooral heel mooi is. Ondertussen is Servane Barrau Designs hard op weg om de grote wereld te veroveren.

Lees verder

Labels: , , ,

woensdag 12 januari 2011

Eerste beelden zomercollectie Jottum 2011

Waarschijnlijk zijn jullie net zoals ik ontzettend benieuwd naar de zomercollectie van Jottum. Helaas valt er  op de website nog niet veel te zien. Is er dan nog niks? Jawel! Op diverse buitenlandse sites heb ik al wat kledingstukken gezien. Daarom til ik op GoodGirlsCompany alvast een tipje van de sluier op... .  Veel kijk plezier!

Lees verder

Labels: , , ,

dinsdag 11 januari 2011

Een Droomjurk voor elke prinses

Een groot deel van de opgroeiende meisjes maakt een Prinsessenfase door. Ze verkleden zich in mooie lange jurken. Het liefst roze want dat staat in deze fase haast synoniem voor prinses. Een tafelkleed is een sluier en mamma’s jurken toveren ze om tot een ware bruidsjurk. Zelf verzinnen hoeft niet meer want prachtige prinsessenjurken koop je vanaf nu gewoon bij Droomjurk.

Lees verder

Labels: , , ,

Misha Lulu The swimmer

Over Misha Lulu hebben we hier bij GoodGirlsCompany al een paar keer wat geschreven. Dit merk maakt geweldige handgemaakte kleding van organisch katoen.

Lees verder

Labels: , , , ,

vrijdag 7 januari 2011

Leuke jurkjes van Toni Tierney

Ik ben er trots op dat Iki Dress als enige Nederlandse leverancier het merk Toni Tierney verkoopt. Dit wel heel bijzondere Amerikaanse merk maakt de prachtigste jurkjes van interessante stoffen afgewerkt met kant en band. Hierdoor ontstaan de meeste bijzondere creaties die steeds opnieuw een plekje in het hart van veel meisjemoeders weten te veroveren.

Lees verder

Labels: , , ,

donderdag 6 januari 2011

Unieke Blikvangers en Wensvangers van NickNack

Webwinkel NickNack heeft een unieke manier bedacht om een wens over te brengen: op een blikje. Vanaf nu is het dankzij de Wensvanger mogelijk om in plaats van een kaartje een blikje met een bloemetje, een ‘kikkerprins’ of wat geluk in de brievenbus te laten bezorgen.

Lees verder

Labels: ,

dinsdag 4 januari 2011

Vrolijk op Chiq

Sinds december heeft de webwinkel Vrolijk op Chiq haar virtuele deuren geopend. Deze online winkel van twee ondernemende zussen richt zich met name op origineel piepschuim ter decoratie voor aan de muur. Letters, vormen en logo’s, volledig op maat gemaakt en naar wens origineel gepimpt.

Lees verder

Labels: , ,

Nieuwe pagina voor de banners.

Een nieuwe jaar een nieuw begin. Bij mij slaat de opruimwoede toe. In de afgelopen maanden hebben we onze naamsbekenheid flink uitgebouwd door banners te ruilen.

Inmiddels krijg ik dagelijks nieuwe bannerverzoekjes binnen. Leuk, maar de ruimte aan de linkerkant is op. Om iedereen toch de mogelijkheid te bieden een banner met ons te ruilen, verwijderen we alle banners van de hoofdpagina. Maar we maken een speciale nwe pagina aan. Hier vind je alle banners en leuke linkjes in een overzicht.

Volg GirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels:

 
GoodGirlsCompany: januari 2011

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany