GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 28 februari 2011

Marilyn Tov zomercollectie 2011

Over Marilyn Tov schreef ik het afgelopen jaar al verschillende blogpost waar ik met veel plezier op terugkijk. En ik verheug me erop dat Princess haar mooie shirtje deze zomer weer aan kan.

Lees verder

Labels: , ,

zondag 27 februari 2011

Handig hoor die Mod Mum draagdoek!

Stel je gaat er in de meivakantie heerlijk op uit en je staat op Schiphol. Je moet inchecken, bagage afleveren, je vliegtuig halen en niet te vergeten op je kinderen letten! Mod Mum draagdoek biedt hiervoor de uitkomst! De hippe draagdoek zorgt ervoor dat je beide handen vrij hebt om zorgeloos op vakantie te gaan met je kinderen.

Lees verder

Labels: , ,

zaterdag 26 februari 2011

Win-actie Indygo Artwear zomercollectie 2011

GoodGirlsCompany heeft op al een paar artikelen geschreven over dit Zuid Afrikaanse merk, maar ik wil graag toch nog wat extra aandacht vragen voor een Indygo Artwear
Lees verder

Labels: , , , ,

vrijdag 25 februari 2011

Mar Louïs zomercollectie 2011

Wat kun je met woorden nog toevoegen aan een collectie die zo mooi is als die van Mar Louïs? Kijk en geniet!



Lees verder

Labels: , ,

donderdag 24 februari 2011

Kinderbloom tutu's en pettiskirt jurkjes

Als je een mama bent met een zwak voor girly girl kleding en op en top geniet van de prinsessenfase, moet je eens een kijkje nemen bij Kinderbloom. Kinderbloom is een webwinkel die gespecialiseerd is in tutu’s, pettiskirts en pillowcase-jurkjes.

Lees verder

Labels: , ,

woensdag 23 februari 2011

Met Belly Bandit is je zwangerschapsbuikje zo weg

Daar ligt je baby dan in haar wiegje. Ze blaakt van gezondheid. Hoewel de nachten misschien anders zijn, dan dat je gewend bent, ben apetrots op je wereldwondertje. Alleen dat post zwangerschapsbuikje ben je wat minder blij mee. Hoe krijg je die nu weg? Voor alle moeders die na hun bevalling graag van hun zwangerschapsbuikje af willen is er de Belly Bandit.

Lees verder

Labels: , ,

Nieuwe sexy HOTmilk Lingerie commercial

Over HOTmilk lingerie schreven wij 2 jaar geleden al het volgende. Dit gave merk voor zwangerschapslingerie weet al weer een aantal jaren de tongen los te krijgen. Voor sommigen controversieel maar ik vind het nog steeds stijlvol. Naast dat je je baby voedt, ben je namelijk ook nog steeds vrouw. Hieronder hun nieuwste commercial.

Lees verder

Labels: ,

dinsdag 22 februari 2011

Nieuwe lente, nieuwe Babyhood

We schreven al eens eerder een blogpost over Babyhood. Uit onze statistieken bleek dat veel bezoekers opzoek zijn naar unieke kappen voor hun kinderwagen. Uiteindelijk gaan onze bezoekers voor daarom ook dit jaar een blogpost over Babyhood.

Lees verder

Labels: , ,

maandag 21 februari 2011

Update Dabbawalla rugzakjes

Woensdag 16 februari schreven we een Blogpost over Dabbawalla rugzakjes. Deze zijn ook gewoon in Nederland verkrijgbaar via Kiddybags.nl. Voor nog geen 40 euro, kun je zelf nu zo'n schattig rugzakje aanschaffen.

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

Kicky Pants kleding van bamboe

Kicky Pants maakt comfortabele baby-en kinderkleding van bamboe. Kleding die goed is voor je kindje en goed voor de aarde. Vanaf dat de bamboe groeit tot aan het kledingstuk dat in de winkel ligt probeert Kicky Pants dit proces zo milieuvriendelijk mogelijk te doen.

Lees verder

Labels: , ,

zondag 20 februari 2011

FuzziBunz nu ook in Nederland

Deze week lanceerde Cute Cotton in Nederland de compacte, wasbare pocketluiers van het Amerikaanse merk FuzziBunz. Het zijn vrolijk gekleurde alles-in-een-luiers met verstelbare drukknopen en een losse inlegger van microvezel. Het materiaal absorbeert optimaal en droogt snel, ook bij drogen aan de waslijn. De luiers zijn gemaakt van een waterproof stof, met een binnenbroekje van microfleece. Dit houdt de huid droog, zacht en laat na wassen geen vlekken achter. Doorlekken en vieze handen zijn verleden tijd en ook een overbroekje is overbodig.

Lees verder

Labels: , , ,

zaterdag 19 februari 2011

Warm Sugar

Warm Sugar ‘Where life is sweet’staat er bovenaan de pagina. Dat klopt helemaal. Warm Sugar maakt prachtige stoffen poppen. Je zou kunnen zeggen lappenpoppen, maar –nou je het zou wel aan mij liggen- dat doet geen recht aan deze prachtige mooie poppetjes.
Lees verder

Labels: , , , ,

vrijdag 18 februari 2011

Toby Tiger nieuw bij Hip & Eco

Hip & Eco verkoopt als enige in Nederland de nieuwe voorjaarscollectie kinderkleding van Toby Tiger. De webwinkel neemt hiermee het stokje over van Unitnl, die vorig jaar dit Engelse merk verkocht. Terwijl de eerste zonnestralen proberen door de wolken heen te breken, haalt Hip & Eco de lente alvast naar Nederland met deze vrolijke jurkjes en jumpsuits van Toby Tiger.
Lees verder

Labels: , ,

Tea Princess zomercollectie 2011

Victoriaans met een knipoog zo laat de zomercollectie van Tea Princess zich het best omschrijven.  Zoals we van dit Australische merk gewend zijn, overheersen ook in deze collectie de mooie pastelkleuren, kanten applicaties en schattige bloemendetails.

Lees verder

Labels: , ,

woensdag 16 februari 2011

Dabbawalla rugzakjes

Sinds Princess eind september 4 jaar werd, gaat ze naar school. Andere ouders waarschuwden mij ervoor dat dit een totaal nieuws fase is. Waar ze me echte niet voor waarschuwden was dat ze een rugtas nodig had. En ook niet onaardig: een gymtas.
Lees verder

Labels: , ,

maandag 14 februari 2011

Jane Reiseger's muurschilderingen

Jane Reiseger is een tekenaar die prachtige muurschilderingen ontwerpt voor kinderkamers. We kwamen haar website per toeval tegen, maar werden meteen verliefd op de mooie illustratie en foto’s van kinderkamers die ze opgeknapt had. En wij vinden: zoiets moois moet je niet voor jezelf alleen houden.
Lees verder

Labels: , , ,

zondag 13 februari 2011

Rare Editions en Bonnie Jean – Jurken, Jurken en nog eens jurken

Een webshop vol met jurken, dat was mijn idee toen ik bijna een jaar geleden Iki Dress begon. Leuke jurken, waar nog niet elke winkel mee vol hangt. Toen begon een zoektocht naar merken die niet in Nederlandse winkels worden verkocht.

Lees verder

Labels: , , ,

vrijdag 11 februari 2011

Win een kortingsbon voor Juulswinkeltje

Juuls winkeltje is een heerlijke webshop in allerhande hippe handgemaakte kinderaccessoires. Eigenaresse Julia Veenstra is docent beelden vorming. Creativiteit zat haar dus in het bloed. Alleen ze was nooit met stoffen bezig. Tot… ze op een dag een winkel binnenliep met de prachtigste stoffen. Ze was verkocht.
Lees verder

Labels: , ,

woensdag 9 februari 2011

Servane Barrau Designs Petit Monde 2

Bijna een maand geleden berichtten wij over de zomercollectie van Servane Barrau Designs : Petit Monde. Deze collectie staat staat symbool voor de mooie wereld van onze dochters. Een wereld waar alles mogelijk is, die veilig en vooral heel mooi is. En die bovendien aangevuld is met een paar nieuwe items. Petit Monde 2

Lees verder

Labels: , ,

vrijdag 4 februari 2011

MiniRepublic is urban met een beetje luxe

Urban, trendy en luxueus zo laat de kinderkleding van MiniRepublic zich het best omschrijven. Maar naast kinderkleding verkoopt deze  hippe webshop ook allerlei mooie en handige babyaccessoires van Koeka, boeken, babydekentjes, luiertassen, speelgoed en verzorgingsproducten. En zelfs aan de moeders is geacht. Zo hebben ze een leuk assortiment skincare producten online staan waarmee je jezelf lekker kunt verwennen.

Lees verder

Labels: , , ,

woensdag 2 februari 2011

Doe mee aan de Knotsknetter weggeefactie!

Dacht je alles op het gebied van baby- en kinderkleding wel gezien te hebben?  Dan heb je nog nooit een bezoekje aan Knotsknetter gebracht. Deze hippe webwinkel mixt en matcht  retro, Scandinavisch design en hergebruikte kinderkleding tot unieke collectie kledingstukken. Net zo uniek als jouw kindje.

Lees verder

Labels: , ,

dinsdag 1 februari 2011

Je baby dicht bij je met de Co-sleeper

Een prachtig staaltje design: dat is deze Co-sleeper zeker. Maar het bedje heeft meer in zijn mars. Deze kleine kameleon is namelijk als vrijstaand wiegje, mozesmandje, co-sleeper en als reisbedje te gebruiken. De wanden kunnen open, half open of dicht. Het materiaal is degelijk, het bedje solide. In elkaar zetten in een peulenschil: geen schroevendraaier en zelfs geen imbussleutel nodig! Co-sleeping, het samen slapen met je baby, kan nu veilig en makkelijk. Wat houd je nog tegen?

Lees verder

Labels: , ,

 
GoodGirlsCompany: februari 2011

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany