GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 31 maart 2011

Gastblogger Marieke stelt zich voor

Ik zal mij eens even voorstellen. Mijn naam is Marieke van Amersfoort.
Al sinds 2001 beheer ik Habbekrats. Een kinderkledingwinkel met outlet en vintage kinderkleding.
Eerst als hobby maar Habbekrats is nu 10 jaar later toch echt een professioneel bedrijf. Oké , eerlijk is eerlijk. Ik kan mij niet meten aan de groten in webwinkelland maar dat is dan ook nooit mijn doel geweest.
Lees verder

Labels: , ,

woensdag 30 maart 2011

Girasol draagdoek als fashion statement

Slingomama ontwerp en verkoopt eigen ontwerpen van de Girasol Exclusive, een draagdoek die veel meer is dan alleen een praktische babydrager. Het is onderdeel van je gehele uitstraling, passend bij je kledingstijl. Elk ontwerp is uniek en heeft eigen kleuren. Passend bij de stemming, of bijvoorbeeld het seizoen. Dit voorjaar komen er drie nieuwe modellen bij.

Lees verder

Labels: , ,

dinsdag 29 maart 2011

Biologisch kinderbeddengoed van Studio Formo

Afgelopen maand presenteerde Studio Formo zijn eerste collectie beddengoed van biologisch katoen voor baby’s en peuters. De collectie Fair & Square bestaat uit 2 dubbelzijdig te gebruiken dekens, 2 bijpassende lakens en een hoeslaken voor het ledikant.

Lees verder

Labels: , , ,

zondag 27 maart 2011

Hoeveel kost Bugaboo Donkey

Princess en Rocker schelen precies 2 jaar en 1 maand. Dat is nu leuk, maar er waren tijden dat ik het lastig vond. Ook vanwege het kinderwagenpark dat we nodig hadden om ze te vervoeren. Dat bestond voor meer dan een jaar lang uit een Maclaren buggy, Bugaboo en duowagen. De duowagen is inmiddels weer doorverkocht. Ik kan me voorstellen dat veel ouders blij zijn met de De Bugaboo Donkey want hij bespaart een soortgelijk wagenpark.

Lees verder

Labels: , ,

dinsdag 22 maart 2011

Baby & dreumes eetfestijn inspiratiebron voor ouders

Baby & dreumes eetfestijn vormt een inspiratiebron voor ouders die graag zelf de maaltijd voor hun kindje samenstellen. Deze informatieve blog over eten met kleine kinderen is een verzameling van recepten, tips en ideetjes en allemaal handig gesorteerd per leeftijdscategorie. Lekker en gezond eten koken voor je baby, dreumes of peuter was nog nooit zo makkelijk.

Lees verder

Labels:

zondag 20 maart 2011

Hoera IkiDress bestaat 1 jaar

Vorig jaar maart ging de site van Iki Dress live! Wij zelf houden 20 maart aan als de startdatum.
Om deze mooie mijlpaal te vieren, hebben wij voor iedereen die van 18-22 maart een bestelling plaatst fantastische extra´s!!!`

Lees verder

Labels: ,

zaterdag 19 maart 2011

Stokke Xplory zomersets 2011

Afgelopen maandag lieten we in dit blog het al weten, maar vandaag onthullen we eindelijk de Stokke Seizoensets 2011. Laat de zomer maar komen want Stokke is er klaar voor en ontwikkelde een paar prachtige zomersets.

Lees verder

Labels: , ,

donderdag 17 maart 2011

29 maart Love2BeMama Ladies Day

Shoppingevent Love2BeMama wegens succes herhaald en uitgebreid! Dinsdag 29 maart organiseert Love2BeMama de Ladies Day, een shoppingevent waaraan 30 webwinkels deelnemen. Tussen 9 en 24 uur profiteren lezeressen van Love2BeMama van talloze winacties en kortingen bij webshops uit diverse categorieën. Love2BeMama wil met dit initiatief kleinere webwinkels, voor wie adverteren onbetaalbaar is, in de kijker te zetten.

Lees verder

Labels: , , ,

Kijkkoffers van Grappig Winkeltje

Kersverse webwinkel Grappig Winkeltje presenteert de Kijkkoffers, een hippe en vrolijke variant op de traditionele kijkdoos. Een uniek en eigentijds geboorte- of verjaardagscadeau voor aan de muur in de baby- of kinderkamer.

Lees verder

Labels: , , , ,

maandag 14 maart 2011

Deze Pink Stokke Xplory is voor echte GoodGirls


Roze is de kleur die zegt dat iets voor een meisje is. Daarom was ik opslag verliefd bij het zien van deze Pink Stokke Xplory. Zo is het echt een kinderwagen voor GoodGirls!

Lees verder

Labels: , , ,

zaterdag 12 maart 2011

Gastblogger Marlein stelt zich voor

Marlein Bomhof is mede eigenaar van www.stoerekindjes.nl en SK010 trading. De partij voor eigenwijze UV beschermende zwem- en strandkleding in Europa.
Lees verder

Labels: , , , ,

vrijdag 11 maart 2011

Winnaar Knotsknetter win-actie bekend!

2 februari schreven we over Knotsknetter.   Een super hippe online winkel vol retro kinderkleding. Speciaal voor de lezers van GoodGirlsCompany stelde Knotsknetter een prijs beschikbaar ter waarde van € 29,95 .  De winnaar mocht kiezen uit een  T-shirt van Retro-Rock-and- Robots, 4Funky Flavours of een mouwloze crawler van Tragwerk.  He enige wat je hiervoor hoefde te doen was  je inschrijven voor de Knotsknetter nieuwsbrief.  Inmiddels is deze win- actie ten einde.

Lees verder

Labels: ,

dinsdag 8 maart 2011

B-Beesz heeft alles voor je baby!

B-Beesz is een hippe webshop die gespecialiseerd is in producten voor baby’s. Van babykleding, accessoires en verzorgingsproducten tot aan kraamcadeaus.  Klanten kunnen bij B-Beesz terecht van de zwangerschap tot aan de geboorte.

Lees verder

Labels: , , , ,

zondag 6 maart 2011

Cornflower Blue is een fairtrade en eco

Zoals ik al vaker meldde, vind ik het belangrijk om mijn  bijdrage te leveren aan het vergrote van de naamsbekendheid van duurzame kleding. Kleding die biologisch is of gemaakt wordt met respect voor de natuur. Cornflower Blue is een hippe webwinkel boordevol kledingstukken die aan bovenstaande criteria voldoen.
Lees verder

Labels: , , ,

vrijdag 4 maart 2011

Win een Kimmidoll goodiebag!

“Mamma moet je zien, dat is een leuk poppetje!”, zegt Princess wijzend terwijl wij een Oosterse winkel passeren. Ze wijst naar een super schattige Kimmidoll. En dat is voor mij aanleiding om uit te vinden wie er achter die leuke poppetjes zit.

Lees verder

Labels: , , , , ,

donderdag 3 maart 2011

Froy & Dind bij Musjes.com

Het Belgische Froy & Dind brengt dit jaar een vrolijke retro-collectie familiekleding op de Nederlandse markt. Musetta Blaauw van Musjes.com en Lovelymaternity.com stond natuurlijk vooraan om als eerste dit bijzondere merk aan zich te binden. De collectie jurkjes en jumpsuits voor kinderen is net als de damesjurken sinds vorige maand via deze shops verkrijgbaar.

Lees verder

Labels: , , ,

woensdag 2 maart 2011

Puck Unlimited; meisjeskleding vanaf 6 jaar

Meisjeskleding is er in overvloed, zoveel keuze uit merken en winkels. Maar wanneer je dochter maat 128 ( 6 jaar oud) heeft bereikt wordt het ineens een stuk lastiger leuke kleding in de juiste maat te vinden. Stop maar met zoeken want het merk Puck Unlimited is dé oplossing. Puck is NOT for kids < 6

Lees verder

Labels: ,

dinsdag 1 maart 2011

Oishi-M nu exclusief bij Jeej.nl

Webwinkel Jeej haalt de spijkerbroeken van het Australische Oishi-M naar Nederland: een comfortabele en hippe collectie met een vleugje retro, voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar.

Lees verder

Labels: , , ,

 
GoodGirlsCompany: maart 2011

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany