GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 31 mei 2011

Aggie Hill presenteert haar zomercollectie 2011

Kennen jullie Aggie Hill nog? De webshop die vorig jaar een cadeaubon ter waarde van 300 dollar ter beschikking stelde? Deze online webshop in exclusieve authentieke meisjeskleding verraste mij met foto'z van de nieuwe zomercollectie. Kijk en geniet.
Lees verder

Labels:

maandag 30 mei 2011

Habbekrats bestaat 10 jaar!

Habbekrats is al 10 jaar een begrip op het gebied van mooi tweedehands en outlet  kinderkleding. 10 jaar geleden zag het internet er uiteraard heel anders uit dan nu.
Habbekrats behoorde tot de eerste webwinkels online en is daar best trots op.

Lees verder

Labels: ,

zaterdag 28 mei 2011

BlaBla dolls zijn Superschattig

Mijn voorliefde voor lappenpoppen liet ik 2 jaar geleden al blijken in ons blog over BlaBla Dolls. Hierna lieten we jullie kennismaken met MAIIKE, Warm Sugar en La Camille. Geweldige unieke lappenpoppen.

Lees verder

Labels: , , ,

donderdag 26 mei 2011

Diana winnaar Kimmidolls Goodiebag!

4 maart lieten we jullie in dit blog weten dat Kimmidoll speciaal voor lezers van GoodGirlsCompany een Goodiebag ter  beschikking stelt. Om kans te maken op deze leuke Kimmidolls goodiebag moest je het volgende doen:
1. Kimmidolls volgen op Twitter en
2. GoodGirlsCompany via een bericht op Hyves, e-mail of onderaan het blog als reactie weten dat je meedeed aan de actie. En natuurlijk moet je ook niet vergeten je Twitternaam te vermelden!

Lees verder

Labels: ,

Win een Petit Fee Kinderaccessoires petticoat

Petite Fee Kinderaccessoires is weer zo’n leuke online shop waar ik als meisjesmama helemaal blij van wordt. Natuurlijk wordt ook deze webwinkel beheert door een trotse moeder met dochters. Liane Molenaar heeft 3 dochters. Daardoor heeft ze volop inspiratie voor de unieke kinderaccessoires van Petit Fee.

Lees verder

Labels: , , , ,

dinsdag 24 mei 2011

Phister & Philina zomercollectie 2011

Na de tegenvallende zomercollectie van 2010 is Phister & Philina dit jaar weer terug met een waanzinnige zomercollectie. Zoals je al weet zijn wie hier bij GoodGirlsCompany weg van dit Scandinavische kinderkleding merk. Vorig jaar april lieten wij jullie kennismaken met dit Phister & Philina en in  oktober gaven we een sneak peak van de wintercollectie.

Lees verder

Labels: , ,

zaterdag 21 mei 2011

Fitz Kitz zomer kinderslippers

Het kinderschoenenmerk Fitz Kitz komt dit seizoen met vrolijke kinderslippers.
De luchtige stappertjes van 100% leer hebben een gevormd voetbed dat optimale steun aan kindervoetjes geeft. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten voor kinderen vanaf 4 jaar. Laat de zomer nu maar komen!

Lees verder

Labels:

donderdag 19 mei 2011

Meisjesschoentjes met polkadot koop je bij Gestipt.com

Van de week ontving ik een leuke e-mail van Hizkia van Leeuwen. Ze heeft de stoute schoenen -rood met witte stippen- aangetrokken en is haar eigen kinderschoenen gaan maken: GESTIPT.com

Lees verder

Labels: ,

dinsdag 17 mei 2011

Voorjaarscollectie TillyTilly aangevuld met eigen merk

TillyTilly vult haar kleurrijke collectie aan met nieuwe kleding van eigen hand. Maar ook speelgoed zoals een vrolijke autotasje is momenteel volop in de maak. Zes autootjes passen in dit opvouwbare tasje dat tevens als speelondergrond dient.

Lees verder

Labels: , , ,

maandag 16 mei 2011

Stoere bloemen en felle fluor bij Puck Unlimited

Puck geniet van de zomer en dat zie je terug in haar kledingkast. Vanzelfsprekend is die hippe jumpsuit nog altijd aanwezig. Alle trendy meiden in de klas jumpen nu ook in een jumpsuit. Om dat echt zomerse gevoel te krijgen kiest Puck nu voor een print met stoere bloemen. Toch een beetje meisjesachtig, maar bovenal fashion. Als fashionista draag je deze zomer fleurige bloemen met een felle fluor mix. Precies Puck: Puck Unlimited!

Lees verder

Labels: , ,

zaterdag 14 mei 2011

Voetsies is de nieuwe hippe online kinderschoenenwinkel

De nieuwe webwinkel Voetsies introduceert met de lancering direct al twee nieuwe Amerikaanse kindermerken in Nederland: Livie & Luca en Soft Star Shoes. ‘Goed voor de voet’ staat voor Voetsies voorop, dat levert een unieke en verantwoorde collectie op, waar kleur de boventoon voert.

Lees verder

Labels: , ,

donderdag 12 mei 2011

Bondolino Pflaume Light: ideaal voor de vakantie

Hoppediz introduceert een nieuwe ergonomische babydrager, de Bondolino Pflaume Light. Speciale, luchtige katoen zorgt voor koel dragen in de zomer en compact meenemen. Deze buik- en rugdrager heeft alle voordelen van een geweven doek maar is eenvoudiger in gebruik: hij gaat snel om, zonder ingewikkelde knooptechnieken. De Bondolino is de eerste voorgevormde babydrager van geweven draagdoekstof. Nu verkrijgbaar bij Slingomama.nl.
Lees verder

Labels: , , ,

dinsdag 10 mei 2011

Franse Fifi Bastille nu ook in Nederland!

Ontmoet: Fifi Bastille. Een nieuw Nederlands kinderidool dat sinds deze maand verkrijbaar is bij Aapje4Kids. Dit grappige, roodharige meisje heeft heel Frankrijk al veroverd. Het figuurtje is te vinden op talloze items variërend van rugzakken en schoudertassen tot T-shirts, buttons en make-up tasjes. Eigenwijze meisjes en hun moeders kunnen hun hart ophalen aan het grote assortiment accessoires.

Lees verder

Labels: , ,

zondag 8 mei 2011

Ontvang 10% korting bij JouwPetticoat

Het is Pasen geweest dus in mijn dochters kasten komen de vrolijke zomerkleuren je weer tegemoet. Rokken, jurkjes, en vooral veel petticoats want daar zijn mijn meiden dol op.


Lees verder

Labels: , ,

vrijdag 6 mei 2011

La Camille is gemaakt met liefde

“Gemaakt met liefde”, dat zijn de poppen van La Camille. Als klant kun je kiezen uit een vrouwelijke versie ‘madame’of een jongensversie die natuurlijk heel toepasselijk ‘monsieur’heet.
Lees verder

Labels: , , ,

woensdag 4 mei 2011

Boys& Girls nu ook verkrijgbaar bij Musjes.com

Het Britse merk Boys & Girls lanceert zichzelf met een kleurrijke eerste collectie deze zomer. Natuurlijk is deze collectie in Nederland exclusief als eerste bij Musjes.com te vinden. Boys & Girls heeft namelijk alles in zich waar deze trendsettende webwinkel van houdt: mooie, frisse kleuren, strak gesneden kledingstukken en alleen 100% organic en fairtrade materialen.

Lees verder

Labels: , , ,

maandag 2 mei 2011

Leuke Lunch

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Nieuwe kleuren Blenkers van KipKep

KipKep voegt twee nieuwe kleuren toe aan het assortiment Blenkers en introduceert nu ook washandjes. De Blenkers zijn grote, maar dunne katoenen doeken, bij velen bekend in kleine vorm als ‘hydrofiel luiers’. Ze nemen goed vocht op en drogen vervolgens weer snel. De multifunctionele doeken zijn hierdoor handig na het zwemmen en badderen. Er zijn 2 uitvoeringen: de BlenkerBaby en de BlenkerKid; nieuw in de collectie zijn de bijpassende washandjes. Blenkers zijn de perfecte handdoeken voor op vakantie deze zomer!

Lees verder

Labels: , ,

zondag 1 mei 2011

Bugaboo samenwerking met Missoni

GE-NI-AAL dat is de samenwerking tussen Bugaboo en Missoni! Na eerdere samenwerkingen met onder andere Bas Kosters, Paul Frank en Marc Jabobs toont Neerlands hipste kinderwagenmerk  wederom lef en durf.

Lees verder

Labels: ,

 
GoodGirlsCompany: mei 2011

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany