GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 18 oktober 2011

Win een Juf Jannie app

Juf Jannie maakt educatieve apps voor kinderen. Door het spelen van Juf Jannies apps maken kinderen op een leuke manier kennis met verschillende thema’s.

Lees verder

Labels: ,

maandag 10 oktober 2011

Maak een muursticker van je geboortekaartje

Lief Leuk & Eigen maakt nu ook muurstickers van geboortekaartjes. Met veel zorg selecteren aanstaande ouders het geboortekaartje voor hun baby. Dit met liefde gekozen beeld komt nu als sticker terug op de muur van de kinderkamer, voor een blijvende herinnering.

Lees verder

Labels: , ,

zaterdag 8 oktober 2011

Bijzondere nieuwe merken bij Kleine Sam

Webwinkel Kleine Sam voegt opnieuw een aantal bijzondere merken kleding en speelgoed toe aan haar assortiment. We Were Small is simpel en puur met de aandoenlijke monstertjes op t-shirts, jurken en hoodies. MASKAkids is specialist in duurzame verkleedkleding en accessoires voor kinderen, voor oneindig speelplezier. En dan is er nog Snooshy, een grappige Fair Trade knuffel die ieders hart steelt.

Lees verder

Labels: , , , ,

donderdag 6 oktober 2011

Educatieve apps voor kinderen van Juf Jannie

Zijn jouw kinderen ook Digital Natives? Van die kinderen die feilloos weten hoe je smartphone werkt en als je niet oppast de App store via je iPad leegkopen? Die van mij wel! Als moeder vind ik het dan ook leuk dat er steeds meer leuke edcucatieve Apps op de markt komen. De apps van Juf Jannie zijn daar een mooi voorbeeld van.

Lees verder

Labels:

zaterdag 1 oktober 2011

Luxe zwangerschapslingerie bij Lingerie voor Twee

lingerievoortwee 250x250Zwangerschapslingerie lelijk? Dan ben je zeker nog niet bij Lingerie voor Twee geweest. Deze webwinkel verkoopt positielingerie van de meeste hippe merken zoals HOTmilk, Cake Lingerie en Amoralia.


Lees verder
 
GoodGirlsCompany: oktober 2011

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany