GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 24 juli 2009

Baby Bear shop


Baby Bearshop is een lijn van biologische huidverzorgingsproducten. Het werd ontworpen door een moeder die naar huidvriendelijke producten zocht voor haar baby die veel last had van allergieën. Baby Bearshop maakt kwalitatief hoge milieubewuste producten voor moeder en baby die natuurlijk zijn en goed voor het milieu.
Voor aanstaande moeders hebben ze verschillende producten waaronder:

Mama Belly olie
Mama belly oil is het perfecte cadeautje voor aanstaande mama’s; het beschermt je huid tegen striae. Hij is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, voelt licht en wordt makkelijk door je huid opgenomen. De geurende oliën van lavendel, kamille en ode mandarijn zijn rustgevend and verfrissend voor de zwangere buik. Heerlijk om in bad te doen of om je vermoede spieren en voeten mee te masseren. Zodra je kindje geboren is, gebruik je hem gewoon voor babymassage.

Cheecky Baby Boter
Cheeky baby butter is een natuurlijke, biologische, voedende, vochtinbrengende shea butter perfect voor je baby’s droge huidje en ruwe wangetjes. Ook heel goed de droge huid van moeders, rimpels (die je van kinderen krijg), littekens en striae. Het bevat lavendel en kamille dat bekend staat om zijn slaapbevorderende eigenschappen. Ideaal als massagecrème voor vermoeide moeders en baby’s.

Alle of enkele producten zijn verkrijgbaar bij:
Babybearshop
Pink Olive -een oline winkel gespecialiseerd in biologisch producten.
Black Wagon
Puresha

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Baby Bear shop

This page has moved to a new address.

Baby Bear shop