GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 15 maart 2010

Kleine Sam

De naam klinkt misschien als een webshop voor kleine jongens, maar niets is minder waar. Kleine Sam is een webshop voor baby’s peuters, kleuters en kinderen. Het verkoopt kinderkleding en houten speelgoed gemaakt van kwaliteitsproducten die op een eerlijke manier geproduceerd worden. Eerlijk voor mens en natuur.

Bijdragen aan een verantwoord leven
Natuurlijk kunnen topmerken als Urban Elk, Duns Sweden, Piccalilly, Lana natural wear, Serendipity en Katvig niet ontbreken. Zo draagt Kleine Sam bij aan een verantwoord leven.

Hier bij GoodGirslCompany zijn we ook steeds meer bezig met duurzaamheid en ecologische producten. Beetje bij beetje en stapje voor stapje gaan we de goede richting in. Op het gebied van kleding is er nog veel te winnen. Daarom vinden wij het ideaal dat er online kinderkledingwinkels zijn met een uitgebreid scala aan producten. Producten met een verschillende look en feel die een grote markt kunnen voorzien. Of je nu houdt van de kleurrijke kleding van Duns Sweden, Je dochter zich een sprookjesprinses waant in de kleding van Picallily of je voor de eenvoudige rijke materialen van Serendipity kiest, je steentje bijdragen aan een schonere wereld kun je nu geheel in stijl doen met Kleine Sam.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Kleine Sam

This page has moved to a new address.

Kleine Sam