GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 7 juni 2009

Katie en Co


Over Katie&co
"Leuke dingen voor jou en de kids" , zo luidt de slogan van Katie en Co. Deze webwinkel is opgericht door Anja van Elteren. En een gebasseerd op de namen van haar kinderen; Katie en Cobus.

Anja wil zich met Katie&co van andere winkels onderscheiden doordat ze een assortiment aanbiedt dat zeldzaam is. Sommige producten zijn zelfs nog nergens anders in Nederland te koop. Ook verkoopt het producten die wat minder origineel zijn, maar waarvan Anja als moeder geleerd heeft dat ze ontzettend handig of leuk zijn.

Assortiment
De winkel heeft een uitgebreid assortiment voor baby's, kinderen en moeders.
In het baby-assortiment vind je onder ander booby tags (strikjes die je aan je bh bevestigd zodat je niet vergeet uit welke borst je kind moet drinken), lieve barretjes van Zeza & Flor en mooie inbakerdoeken.
Het kinderassortiment heeft een aantal bouw-, brei en naai-het-zelfpakketen, armbandjes, knuffeldieren en opbergmapjes voor krijtjes en tekenspullen en te schattige ballerinaslofjes van Starchild.
Vrouwen kunnen hun hart ophalen aan armbanden, sleutelhangers, voedingsondergoed, kettingen en portemonees.
En voor wie geen genoeg kan krijgen, moet eens kijken in de outlet. Daar vind je allerlei producten van wereldniveau.

Oordeel
Een leuk bont assortiment van producten. Vooral de gekleurde inbakerdoeken (om verliefd op te worden) , ballerina slofjes van Starchild, gehaakte barretjes van Zeza & Flor zijn een aanrader. De kledingafdeling vind ik een beetje magertjes. Op basis van de naam Katie&co vermoed je dat hier voor beide seksen kleding te vinden is, maar ik vind de pyjama en boxpakjes erg jongensachtig. Hopelijk krijgen ze in de toekomste meer meisjeskleding.

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Katie en Co

This page has moved to a new address.

Katie en Co