GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 26 juli 2009

Mill & Mia

Mill & Mia onderscheidt zich door hun prachtige unieke kinderkleding waarvoor men de beste stoffen gebruikt die de natuur geeft terwijl het streeft betaalbaar en toegankelijk te zijn voor een breed publiek.

Jong talent ondersteunen
Het merk bestaat sinds 2003 en ontwerpt kleding voor kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar. Hun visie? Kinderen moeten zich mooi kunnen voelen in onze kleding want wanneer je je goed voelt, doet dat ook iets met je eigenwaarde.
Het merk ondersteunt een aantal jonge Australische ontwerpers en geeft hen de kans hun collectie op de markt te brengen en aan een breed publiek te tonen. Dat dit een zeer goed idee is, zie je wanneer je de collectie bekijkt.

Het assortiment
Mill & mia vult eenvoudige alledaagse kleding aan met kleding die je voor speciale gelegenheden gebruikt. Die momenten dat een normaal katoennetje niet volstaat.
Zelf ben ik helemaal weg van de verschillende zijden jurkjes die ze verkopen voor zo’n 65 Australische dollars. Dat is nog geen 40 euro. Ze zijn fantastisch, elegant en zeer geschikt voor de feestdagen die er in het komende najaar weer aankomen.

Naast kleding verkopen ze ook bedlinnen en kindermeubels. Eenvoudig, maar geraffineerd waaruit duidelijk oog voor design naar voren komt.


Ervaring
We zijn van harte welkom in hun Australische webshop die van alle gemakken is voorzien, waaronder; een currency calculator. Een dik pluspunt wat mij betreft. Selecteer de Euro valuta, druk op de knop en je hoeft je niet meer af te vragen hoeveel het bedrag nu in Euro’s is. In een ogenblik veranderen alle Australische dollars netjes in Euro’s. Wat je dan meteen opvalt is dat de prijs echt heel erg meevalt.

Ook Mill & Mia slaagt met vlag en wimpel voor onze fototest. De directeur mailt me binenn no-time de gevraagde foto’s.

Read article in English

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Mill & Mia

This page has moved to a new address.

Mill & Mia