GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 19 maart 2010

Mialeentje en Bramboy

Mialeentje is unieke, handgemaakte kleding voor de 'alledaagse diva'. Diva’s komen in verschillende soorten en maten daarom biedt Mialeentje kleding vanaf maat 50 t/m m 134. Het idee achter de kleding is zo simpel dat je er haast van baalt dat je er niet zelf opgekomen bent. Elk Mialeentje en bramboy kledingstuk is gemaakt uit tweedehands (merk)kleding en materialen. Dat levert unieke maar vooral duurzame, CO2-neutrale kinderkleding op voor een betaalbare prijs!

Het brein achter Mialeentje is Lizanne Hennessey. Ondernemer, ontwerpster en moeder van een Mia Leentje en Bram James Patrick. De van oorsprong Amerikaanse ontwerpster is erg milieu-bewust en gelooft in duurzaamheid en het hergebruik van materiaal. Met de Mialeentje kledinglijn geeft ze handen en voeten aan haar ideaal. Ze haalt bestaande kledingstukken uit elkaar en combineert ze vervolgens tot iets nieuws, speels en uniek. Elk mialeentje product is daarom helemaal uniek, helemaal exclusief en bovendien met veel liefde en zorg gemaakt.

Ons oordeel over Mialeentje
tweedehands kleding...sommige onder ons zweren er bij, anderen combineren nieuw met tweedehands en er zijn ook enkele lezers die er niets van weten moeten. Toch zijn dat uitzonderingen want het succes van Markplaats en Ebay laat zien dat de meeste moeders toch aardig de weg naar andermans afgedankte-maar- nog-heel-goed-draagbare-kleding weet te vinden. Het leuke van Milaeentje vind ik dat zij er iets heel unieks van weten te maken en zo een oud kledingstuk totaal nieuw leven in blazen. Dat doet Mialeentje op een modieuze manier kijk maar hier onder:

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Mialeentje en Bramboy

This page has moved to a new address.

Mialeentje en Bramboy