GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 4 november 2010

Love Mae muurstickers zijn de ideale decoratie voor de kinderkamer

Als je van de behangbomen van Inke Heiland houdt, dan houd je ook van de muurstickers van Love Mae. Love Mae is het kindje van Peta, Bec and Emily. Zij kwamen op elkaar pad omdat ze alle drie een passie hebben voor lieve eigenzinnige ontwerpen en graag dingen creëren.

Muurstickers van Love Mae zijn eindeloos bruikbaar
Love Mae maakt niet alleen een mooi product waarmee je je kinderkamer omtovert tot een veilige rustige plaats voor je dierbare dochter. Love Mae vindt het ook belangrijk om goed voor de wereld om hen heen te zorgen. Daarom zijn hun muurstickers eindeloos herbruikbaar. Zelfs als je ze samenknijpt kun je ze direct weer ontvouwen en zijn ze als nieuw! Hoe dat kan? De muurstickers zijn van textiel gemaakt. Dat is niet alleen handig om zodat ze uitgewassen kunnen worden, maar het geeft ze ook een extra mooie uitstraling.

Met muurstickers van Love Mae tover je zo de kinderkamer om
Nu hebben wij ze Australische markt al ontdekt als het gaat om kinderkleding. Love Mae bewijst dat er meer leuks van Down Under komt. De muurstickers hebben hele eigentijdse thema’s. Natuurlijk vind je er de behangbomen in donker of licht. Met de muurstickers kun je je eigen boom of bos creëren. De aankleedpoppen zijn ook heel erg leuk. Aan het waslijntje hangt de kleding waarvan je dochtertje haar favoriete poppenoutfit zo samenstelt. Ze kan kiezen uit alle vier de seizoenen. Dus fleur de kinderkamer deze winter lekker op met een zomers of lente setjes. Als laatste zijn wij gevallen voor het theepartijtje. Een heerlijke kleine meisjesbezigheid en wat is er leuker als je je kamertje ook kan omtoveren tot een ware thee salon?

Heb je ook een heleboel nieuwe inspiratie gekregen en ben je net zo enthousiast als wij?
Op de website kun je alvast gratis papier downloaden om je pennenbak te versieren.

De Love Mae muurstickers koop je bij:
Huize Pippemuis
De Oude speelkamer

Volg Loves Mae’s blog of Fabeook pagina voor meer inspirerende ideeën.Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Love Mae muurstickers zijn de ideale decoratie voor de kinderkamer

This page has moved to a new address.

Love Mae muurstickers zijn de ideale decoratie voor de kinderkamer