GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 26 oktober 2010

De geweldig kleurijke winterkleding van Oobi Baby

Australië loopt er mee weg en wij net zo hard. Waarmee? Met Oobi Baby natuurlijk. Een van de hipte kinderkledingmerken van Down Under.

Oobilicious leuke pettiskirts
Elke collectie die Oobi Baby maakt is weer een waar feest voor het oog. Ze zijn niet bang om kleur te gebruiken. Met elke nieuwe collectie lijkt Oobi Baby zichzelf te overtreffen. Helemaal niet nodig want de items uit de afgelopen collecties zijn ook nog steeds heel erg gewild. Zoals is de Darcy pettiskirt een ware klassieker. In wit, roze, lichtblauw, rood of donkerblauw de echte Oobi fans zijn er dol op en kunnen er geen genoeg van krijgen! Elke collectie heeft zijn eigen nieuwe interpretatie op de Darcy Pettiskirt en de een is nog mooier dan de ander. Doordat ik lid ben van hun Facebook pagina kom je makkelijk in contact met ouders van andere Oobi Baby’s. En je blijft op de hoogte van Oobilicious leuke aanbiedingen.

Princess heeft nu al 5 Oobi Baby outfits van en noemt zichzelf een echte Oobi Baby. Het begon met de Carmen dress en de April ruffle multi dotted skirt van afgelopen zomer die we kochten via Little Styles. Zo kon ik voor het eerst zelf kennis maken met dit merk. En de kwaliteit is fantastisch. De kleuren blijven mooi in de was. Oobi Baby maakt leuke kinderkleding, maar vooral kleding waar in gespeeld kan worden en kinderen kind in kunnen zijn. Elk kledingstuk is voorzien van mooie labels waardoor het een luxe uitstraling krijgt.

Europa veroveren
We deelden de resultaten natuurlijk op GoodGirlsCompany. Ook Oobi Baby kreeg deze foto’s en kwam met geweldig nieuws: ze gaan in het aankomende jaar ook Europa veroveren!
Daar kijken wij reikhalzend naar uit, maar we vonden het wat minder dat we tot die tijd moesten wachten. Vooral omdat we al maanden beelden voorbij zagen komen van de wintercollectie 2010. Ik moest en zou wat items daarvan hebben voor Princess. Zo gezegd zo gedaan. Ik bestelde de items gewoon via Oobi Baby en een week later was Princess de trotse eigenaar van de Button dress, de Tweed Bubble dress in silver Lilac en de Puffball Apple skirt. Ze is er ontzettend dol op en het staat haar allemaal geweldig! Als moeder vind ik het leuk om te zien dat de Tweed Bubble dress zo gemaakt is dat hij aan haar lengte aan gepast kan worden en hij volgend winter ook gewoon mee kan. Daarbij vind ik het een pré dat er nog weinig Nederlandse kinderen zijn die ook Oobi Baby dragen en de kleding daardoor lekker uniek is.

In Nederland kun je momenteel een aantal Oobi Baby items kopen bij:
Jeej.nl

Of doe net zoals ik en importeer direct uit Australië via:
Little Styles
Shophouse
Baby's got style of
Cradlerock

Labels: , ,

2 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: De geweldig kleurijke winterkleding van Oobi Baby

This page has moved to a new address.

De geweldig kleurijke winterkleding van Oobi Baby