GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 18 oktober 2010

Word een van de 30 QuinnnyCasters!

Ben jij een moderne mama? Eentje die actief is op Twitter, Hyves, Facebook, Flickr of een eigen blog heeft? Mooi! Dan zoekt Quinny jou!


Het hippe kinderwagenmerk Quinny is opzoek naar de allereerste 30 QuinnyCasters van Nederland! Als officiƫle QuinnyCaster mag je gratis het nieuwste Quinny-product uitproberen. Bovendien mag je deze na een periode van vijf maanden ook nog eens houden. Het enige wat je hoeft te doen, is je ervaringen rondom het product te delen via social media (Facebook, Twitter, Youtube of Flickr) de keuze is aan jou.

Quinny maakt je persoonlijke pagina aan op de QuinnyCasters website. Zo wordt ervaringen delen wel heel gemakkelijk!

Quinny Zapp Xtra
Het eerste product dat je als QuinnyCaster gaat testen is de nieuwe Quinny Zapp Xtra. Een compacte en functionele buggy die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk voor de ouders is. De Quinny Zapp Xtra heeft een zitting die je zowel voorwaarts als achterwaarts gericht kunt plaatsen. Hierdoor kan je kindje naar jou kijken of voor zich uit om de wereld te ontdekken. De zitting heeft 5 verschillende standen. Door de complete ligstand is de buggy geschikt om meteen vanaf de geboorte te gebruiken. En zoals je van Quinny gewend bent, passen de andere producten zoals de Maxi-Cosi Pebble of het Maxi-Cosi CabrioFix autozitje perfect op het frame van de nieuwe Quinny Zapp Xtra. Kortom: de Quinny Zapp Xtra is multinfunctionele kinderwagen voor de moeder van nu.

Ben je enthousiast geworden en denk je; dat is iets voor mij? Meld je dan aan! Inschrijven kan tot 21 oktober 2010 op www.quinnycasters.nl .

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Word een van de 30 QuinnnyCasters!

This page has moved to a new address.

Word een van de 30 QuinnnyCasters!