GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 17 oktober 2010

De wonderleuke wereld van Helen Gordon

“Ik wil kleding en accessoires maken die klassiek zijn in hun eenvoud en prachtig in hun ontwerp. Maar ik wil ook dat ze praktisch zijn en geschikt voor kinderen: kleine meisjes zouden geen strapless jurken of te kleine bikini’s moeten dragen. Ik ontwerp prachtige kleding die leuk en grappig is om te dragen die je doen herinneren aan de tijd toen kind-zijn nog eenvoudig was en die kinderen kind laat zijn”, zegt Helen Gordon.

Verfrissend leuke collecties
Haar collecties bestaat uit kleding, kussens, behang en schrijfwaren. Producten die je heel goed los kunt kopen, maar ook elkaar prima aanvullen. Volwassenen of kinderen, het maakt niet uit allemaal lopen ze er mee weg. Voor een merk dat pas in 2010 het levenslicht zag, is dat een mooie prestatie. Toch komt Helen Gordon niet pas kijken. Ze werkte meer dan 10 jaar als textielontwerper voordat ze aan een succesvolle carrière als inkoper begon. Na de geboorte van haar derde kind, besloot Helen dat het tijd was voor haar eigen collectie kinderproducten. Zo combineerde ze haar creatieve talenten met haar kennis en ervaringen in de verkoopsector.

De huidige serie bestaat uit drie verfrissend leuke collecties: Decoratieve wildlife, Folk Flower en Fairy Tales. De collectie Fairy Tales is mijn favoriet. Bekende sprookjes zoals Hans en Grietje en de wolf en de drie biggetjes zijn op een leuke manier verwerkt op pyjama’s, kussens, behang, schort en schrijfwaren.Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: De wonderleuke wereld van Helen Gordon

This page has moved to a new address.

De wonderleuke wereld van Helen Gordon