GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 30 september 2010

Tea Princess nu ook bij Majesteitjes

Elk meisje maakt wel zo’n fase door waarin ze een prinses wil zijn. Princess staat ermee op en gaat ermee naar bed. En het wordt helemaal mooi wanneer ze zich ook als een prinses kan verkleden.

Naast verkleedkleding zijn er gelukkig ook steeds meer merken die aansluiten bij deze heerlijke meisjesfase en kleding bieden waar kleine meisjes alleen maar van dromen kunnen. Tea Princess is zo’n merk.

In de kleding van het Australische merk Tea Princess is je kleine meid met recht een mini-koningin. Laat je verleiden door de mooie pastelkleuren, kanten applicaties en schattige bloemendetails. Helemaal vintage en bovendien heerlijk comfortabel.

Tea Princess
Tea Princess verkoopt haast prinsesachtige kleding voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. De kleding is geïnspireerd op vintage pastels in poederkleuren en afgewerkt met de mooiste kanten applicaties en bloemendetails. In de kleding van Tea Princess is ieder meisje een prinses, terwijl de kleding tegelijkertijd heel draagbaar, comfortabel en mooi afgewerkt is.

Majesteitjes.nl is de eerste Nederlandse webshop die dit exclusieve merk verkoopt. Kijk eens rond en laat je verrassen.

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Tea Princess nu ook bij Majesteitjes

This page has moved to a new address.

Tea Princess nu ook bij Majesteitjes