GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 25 september 2010

20% korting op DOCKA

DOCKA is Zweeds voor pop. En dat is een hele toepasselijke benaming voor een webshop, waar nogal wat leuke, grappige en lieve poppetjes (knuffelbeesten) te vinden zijn.


Lekker creatief bezig
Bij eigenaresse Anna Garssen was het al vroeg duidelijk dat ze graag creatief bezig was: tekenen, schilderen, kleien, knippen en plakken, enz. enz.! Naaien leerde ze als kind van haar moeder. En ook als volwassene bleef ze bezig met creatieve dingen (zoals tekenen, schilderen, fotograferen, grafisch ontwerpen en natuurlijk naaien). Na haar studiepsychologie ging ze aan het werk als onderzoeker en later als webredacteur.

Omdat Anna ook graag meer met het haar creatieve hersenhelft wilde doen, volgde ze naast haar werk de opleiding tot grafisch ontwerper. Een aantal jaar daarna begon ze spontaan met het naaien van knuffelbeesten en dergelijke. Lekker weg van de computer en bezig zijn met mijn handen. Dit beviel zo goed, dat ze niet meer mee kon stoppen! En op dit moment is ze fulltime met DOCKA bezig.

Voor DOCKA maakt en ontwerpt Anna alles zelf. Idee├źn voor een nieuwe product komen vaak zomaar vanzelf. Omdat ze graag bezig met het ontwerpen en van haar producten was het verkopen van producten via een webshop een redelijk logisch vervolgstap. Zo kan ze haar producten met anderen delen.

Een knuffelbeest van stofjes met jouw mooie herinneringen: Koosie
Naast het standaard assortiment van DOCKA ontwerpt Anna ook de Koosie? Wat dat is? Een knuffel gemaakt van he herinneringen. Heb je een dierbaar kledingstuk of lapje in de kast liggen waar je eigenlijk niet zoveel mee kan, maar die je nooit weg zou willen doen? DOCKA maakt er speciaal voor jou een lief knuffelbeest van: Koosie!

Koosie kan gemaakt worden van je lievelingstrui met een gat erin die je niet weg kan doen omdat je er mooie herinneringen aan hebt, of van een dekentje waar je als kind altijd mee rondliep. Maar ook wanneer je kind uit logeren gaat en je wil hem/haar iets persoonlijks meegeven dan is de Koosie geschikt. Anna maakt een Koosie van je eigen kledingstuk of lapje! Meerdere stofjes mag ook. Is het stofje te klein is om er een hele Koosie van te maken? Niet getreurd dan zoekt DOCKA er een passend stofje bij.

Ontvang 20% korting op een DOCKA
Lezers van TrotseMoeders.nl ontvangen maar liefst 20% korting op een van de geweldige poppen
die je Op DOCKA bestelt. Vermeld bij de bestelling actiecode: TMSPECIAL
Kijk op Trotsemoeders voor meer informatie.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: 20% korting op DOCKA

This page has moved to a new address.

20% korting op DOCKA