GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 25 augustus 2010

Elodie & Elvis

Zoals je weet, heb ik een zwak voor kleding die van Down Under komt. Telkens wanneer ik een nieuwe merk ontdek besef ik weer : “Wat is dat toch een onontdekte markt!” Deze keer was het de beurt aan de kleding van Elodie & Elvis.

De naam doet je misschien meteen denken aan rock ’n roll, maar niets is minder waar. Elodie & Elvis is vooral bekend vanwege hun prachtige mantels en mooie feestelijke kleding. Elodie & Elvis werd in 2001 opgericht door ontwerpster Doris Reymond. Sinds de oprichting wordt het merk omarmt door modegevoelige ouders die van luxueuze kleding houden. Kleding waarvan de details met de hand gemaakt zijn en een exclusieve uitstraling hebben.
Casual maar toch geschikt voor feestjes
Elodie & Elvis werd vernoemd naar Doris’ dochter Elodie. En zoals zo veel kinderkledingmerken hangt de ontstaansgeschiedenis nauw samen met willen voorzien van een gat in de markt. Zo ontdekte Doris het haast onmogelijk was om kwalitatief hoogwaardig in Australië gemaakte babykleding te kopen. Kleding die veelzijdig genoeg was om op een normale dag te dragen als naar een feestelijke gelegenheid.

Vastbesloten om niet bij de pakken neer te zitten, richtte ze Elodie & Elvis op. De prachtige (nep) bontmantels en de mooie stoffen waarvan de jurkjes gemaakt zijn, zijn werkelijk ene lust voor het oog.

Je koopt Elodie & Elvis bij:
Madison Lane
My mini moda

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Elodie & Elvis

This page has moved to a new address.

Elodie & Elvis