GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 15 augustus 2010

Koopjekinderkleding voor betaalbare kinderkleding

Als moeder is het een uitdaging om je kind er leuk en verzorgd uit te laten zien tegen een prijs die binnen het budget blijft. Margriet, eigenaresse van Koopjekinderkleding en trotse moeder van 3 kinderen heeft sinds 2008 van deze hobby haar werk gemaakt. Koopjekinderkleding is een webwinkel met een ruim aanbod in kinderkleding voor kinderen vanaf maat 50 t/m maat 182. Variërend van outlet tot nieuwe merkkleding. Betaalbaarheid is daarbij een groot aandachtspunt, evenals een uitstekende service.

Dromenvangers met een verhaal
Naast kindermerkkleding vind je bij Koopjekinderkleding ook dromenvangers. Dromenvangers met een interessant verhaal. Met de aankoop van een dromenvanger steun je namelijk de stichting Tiuti Wally, die zich inzet voor de Kichua indianengemeenschap. Het doel van deze stichting is om voor hen een gezond leven te waarborgen zonder vernietiging van de natuurlijke bestaansbronnen en zoveel mogelijk behoud van hun cultuur en identiteit.

Na lang wikken en wegen, nam Margriet enkele maanden geleden de grote stap om haar eigen creaties te maken. Sindsdien is het assortiment van Koopjekinderkleding aangevuld met handmade hippe broches, haarknipjes, mini-knipjes en feestelijke linten elastieken! “Ik vind het waanzinnig leuk om van elke bestelling weer wat leuks te maken en achteraf een leuke reactie te ontvangen in het gastenboek!”

Win 1 van de setjes knipjes
Speciaal voor Trotse Moeders stelt Koopjekinderkleding 3 setjes haarknipjes beschikbaar. Wil jij kans maken op dit cadeau? Doe dan mee en win. Klik dan hier. Schrijf je in en onder alle inzendingen verloot Trotsemoeders deze prijzen. Inschrijven kan t/m 5 september 2010. Meer weten over de wedstrijdvoorwaarden? Klik hier.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Koopjekinderkleding voor betaalbare kinderkleding

This page has moved to a new address.

Koopjekinderkleding voor betaalbare kinderkleding