GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 11 augustus 2010

Sarah's Silks

Kinderen zijn fantasievol. In hun belevingswereld is alles mogelijk. Ik bouw hutten, boten en andere bouwwerken. Gewoon van een paar oude dekens. En als Princess een stuk stof om zich heen slaat, is het plots de prachtigste baljurk. Eentje waar mijn oude galajurken niet aan tippen kan. Houd jouw dochter hier ook van en ben jij zo’n moeder die het stimuleren van de kindergeest hele balengrijk vindt? Dan moet je eens bij Sarah’s Silks kijken.
Kleurrijke lappen
Sarah’s Silks is het troetelkind van Mike en Sarah Lee. Ontstaan vanwege hun zoons behoefte om zich te kunnen verkleden. Hier had hij veel gekleurde kriebelvrije lappen stof voor nodig. Helaas bleken de traditionele speelgoedewinkels hier niet zovele keuze in te hebben. Daraom belsoten ze hun eigen zijden doeken te maken waar hij dan mee spelen kon. Zo was Sarah’s Silks geboren. Sarah’s Silks levert nu al ruim 15 jaar een brede selectie aan verkleedkleding en speeldoeken van natuurlijk materiaal aan gezinnen over de hele wereld.

Duurzame zijde
De producten worden van zijde gemaakt. Waarom? Zijde is een natuurlijk en duurzaam materiaal. Het wordt al eeuwen in China gebruikt. Sarah’s Silks bezocht ook een aantal plekken in China voordat hun oog op een klein dorpje vlakbij Shanghai viel. Hier voelden ze zich thuis. Hier wilden ze investeren. Niet alleen maar in arbeiders, maar in vrouwen die met de productie van de doeken financiële middelen hebben om hun gezinnen te voeden. Op hun website vind je veel informatie over hoe de zijde gemaakt wordt inclusief foto’s van de werkplaats.

Je koopt Sarah's Silks bij:
Playstand
Kamrin's Poppenatelier

Labels: , , , ,

3 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Sarah's Silks

This page has moved to a new address.

Sarah's Silks