GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 31 juli 2010

Heaven Seven

Heaven Seven werd in januari 2010 opgericht door eigenaresses Monique Leijnse en Patty Witjas. Het merk ontstond vanuit de behoefte aan meidenbasics die goed te combineren zijn met andere kledingstukken.
Basic met een knipoog
Vaak is meidenkleding bont gekleurd, bedrukt met bloemen of allerlei figuren wat het onderling combineren van de kledingstukken nogal een uitdaging maakt. Heaven Seven maakt kleding voor meisjes tussen de drie en negen jaar. Eenvoudige kledingstukken die eindeloos te combineren zijn met kleding die al in je dochters kast hangt.

De collectie is gemaakt van hoogwaardige tricot waardoor het erg comfortabel zit. De zomercollectie bestaat onder meer uit een overslagvest, halterjurk, pofbroek en een plooirokje in de kleuren wit, grijs, hardgroen en mosgroen.
Gelukkig betekent Basic niet saai. Een aantal kledingstukken van Heaven Seven hebben subtiele details, zoals opgestikte kraaltjes, die het nét even een knipoog geven. De Heaven Seven is verkrijgbaar in de maten 98 t/m 140 en uitsluitend via hun webshop. Als je een bestelling plaatst krijg je een mooi pakket met een klein cadeautje.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Heaven Seven

This page has moved to a new address.

Heaven Seven