GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 29 juli 2010

Little Mass

Sommige mensen zijn getalenteerd en krijgen kansen waar andere alleen maar van kunnen dromen. Maar doordat hun interesse ergens anders ligt, doen ze er niks mee. Voor Tina Chang, eigenaress van Little Mass ligt dit allemaal anders.

Een overtuigde fashionista
Ze houdt van kunst en toch concentreert ze zich met Little Mass alleen maar op mode. Inspiratie haalde ze uit Japanse Manga boeken. Ze tekende ze na e was er heilig van overtuigd dat kunst haar roeping was Maar dit geloof verloor ze tijdens haar middelbare schooltijd. Toen wilde ze iets nieuws proberen en werd ze modebewust. Vanaf dat moment was ze een overtuigde fashionista. Nadat ze het silhouet van haar zusje Hannah op een stuk stof tekende en hiermee haar allereerste kledingstuk maakte was de modeontwerpster in haar geboren.

Europese mode met de glamour van Hollywood
Nog steeds werken de zussen Hannah en Tina samen. Ze vullen elkaar prima aan. Hannah’s neus voor zeken en Tina’s creativiteit leidde in 1997 tot de meisjeskledinglijn Little Mass. Een mix tussen Europese mode en de glamour van Hollywood. Little Mass bestaat uit 3 verschillende lijnen: Little Mass, Le Pink en Tru Luv. In de ‘Le Pink’ lijn vind je prachtige jurken voor baby’s tot en met pre-tieners. Jurken voor speciale gelegenheden zoals kerstochtend, Pasen, verjaardagen of een (bruilofts)feest . De Tru Luv is een sportieve lijn voor de modebewuste pretieners.

In Nederland koop je Little Mass bij:
Iki Dress

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Little Mass

This page has moved to a new address.

Little Mass