GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 24 juli 2010

Deux Par deux wintercollectie 2010

‘Un Petit monde fantastique’ heet de wintercollectie van Deux Par Deux en daar is niks aan gelogen. Deux Par Deux flikt het hem weer om een collectie neer te zetten die qua fotografie en kleuren gewoonweg klopt.
Wat een heerlijk artistiek merk is het toch! Als geen ander begrijpt dit Canadese kinderkledingmerk hoe het de fotografie als visitekaartje van haar collectie moet gebruiken.

Kleding waar ook ouders blij mee zijn
Zoals je van Deux Par Deux gewend bent, staat het voor felle kleuren gemaakt van ultracomfortabele zachte materialen en past prima binnen de actieve levens van onze kinderen. Kleding waar ook ouders blij mee zijn want Deux Par Deux is makkelijk te onderhouden en er is veel aandacht besteed aan de bewegingsvrijheid.

Deux Par Deux is een fris kindermerk en doet inderdaad heel Europees aan. Wat betekent rijke stoffen, gedistingeerde designs en mooie kleuren. Hun nieuwe collectie ‘Un Petit monde fantastique’ heeft alles wat je je wensen kunt feeërieke tulerokjes en warme breisels voor de zeer koude dagen. Laat die regenachtige grijze dagen maar komen, Deux Opar deux geeft er kleur aan.

Bekijk hier de wintercollectie
Deux par Deux is in Nederland verkrijgbaar bij:
Ikidress
PaRit


\

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Deux Par deux wintercollectie 2010

This page has moved to a new address.

Deux Par deux wintercollectie 2010