GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 14 juli 2010

Sawadi Holland

Sawadi Holland is een nieuwe Nederlands modemerk voor meisjes in de leeftijd van nul tot tien jaar.
Het merk staat voor stijlvolle en tijdloze jurkjes, rokken, T-shirts, vestjes en leggings . Alle items zijn gemaakt van soepele verfijnde materialen en hebben een compleet eigen stijk. Naast kleding verkoopt Sawai Holland ook armbandjes van zoetwaterparels, shawls en andere accessoires. Deze kunnen prachtig met de kledingstukken gecombineerd worden.

Sawadi betekent `hallo` in het Thais. Sawadi Holland is opgericht door Fijtje Lothmann. Regelmatig reist ze af naar Thailand waar de kleding in Bangkok geproduceerd wordt. En als je nu denkt? Oh, oh weer zo’n merk dat voor een schijntje in een lagelonenland geproduceerd wordt door arbeiders die onderbetaald worden dan heb je het mis. De kledingstukken van Sawadi Holland worden in een project gemaakt.

Het project is opgezet voor kansarme vrouwen in Chinatown. Inmiddels zijn er dagelijks 15 vrouwen aan het werk. Ze kunnen werken in een prettige frisse ruimte met goede moderne naaimachines. Sommigen nemen het werk liever mee naar huis zodat ze zelf voor hun kinderen kunnen zorgen. Sawadi Holland is een feestje om te dragen en om naar te kijken. Bovendien is de Sawadi Holland collectie is met liefde, zorg en enthousiasme tot stand gekomen.

Je koopt Sawadi Holland bij
Sawadi Holland webwinkel
Mieniemie (heeft de meest uitgebreide collectie en laagste sale prijzen)
Muppies World
Katie & Co

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Sawadi Holland

This page has moved to a new address.

Sawadi Holland