GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 5 juli 2010

Mar Louïs

Tijdens een van mijn avon(d)tuurlijke speurtochten stuitte ik zomaar op Mar Louïs. Een prachtige kinderkledingmerk van Nederlandse bodem. Bij het zien van de collectie moest ik gewoon weten wie hier achter zat. Niet veel later, had ik het antwoord op deze vraag … .

Mar Louïs is het mooie kledingmerk van Karin Roos en haar collega. 3 jaar geleden werd het opgericht. Haar collega, Alieke Bronkhorst, kreeg veel leuke reacties op de kleding die ze voor haar dochters.
Dus trok ze de stoute schoenen aan en maakte een bescheiden collectie kinderkleding. Dit was zo’n groot succes dat ze het in 2009 groter aanpakten. Hoewel ze alleen een wintercollectie maakten, besloot Mar Louïs dit jaar voor het eerst een collectie voor twee volledige seizoenen te maken.

De collectie van Mar Louïs bevat een aantal prachtige juweeltje en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Mar Louis is enorm verrast door het enthousiasme waarmee de nieuwe collectie elke keer ontvangen wordt. De collectie bestaat uit mooie zwierige jurken, rokken met roezels en kokette jasjes in de tinten navy, (gebroken) wit, grijs en doet typisch Nederlands aan. Rijke stoffen, prachtige afgewerkte details in een mooi kleurenpalet.

Mar Louis wordt alleen verkocht via kledingparty’s en uitsluitend via Lavendel kinderkleding. De vraag is groot, waardoor na een aantal weken het aanbod al drastisch is ingeperkt. Natuurlijk hebben ze dan nog genoeg kleding maar sommige modellen zijn echt heel snel weg.

Ondanks hun succes willen de eigenaressen liever geen grotere oplagen maken. Beide moeders vinden dat het wel overzichtelijk moet blijven en te managen met een gezien. Daarnaast waarborgt een beperkte oplage de blijvende exclusiviteit van de Mar Louïs.

Je koopt Mar Louis via Lavendel Kinderkleding.


Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Mar Louïs

This page has moved to a new address.

Mar Louïs