GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 22 juni 2010

Dank je wel Marilyn Tov!

Zoals ik eerder schreef omtdekte ik het fantastische merk Marilyn Tov. Marilyn Tov staat voor simpele, eenvoudige, mooie belijning gecombineerd met een bohemian romantisch gevoel.
Printen worden vervangen door prachtige vormen en stoffen. De kleurstelling is subtiel en bestaat uit poeder- en pasteltinten wat verwijst naar babypoeder en onze eerste dagen als baby in deze wereld. Met haar zwierige jurken en engelachtig uitziende topjes, oogt Marilyn Tov modern, modieus en toch comfortabel.

We vermaakten ons dagen met het ‘look-book’ dat Marilyn Tov ons stuurde. Pagina’s vol jurken, bloesjes, rokken en topjes. De een nog mooier dan de ander. Alles is bijzonder artistiek gefotografeerd. Daar houd ik van. Er gaat een sereniteit uit van de foto’s die je even stilzet.
Marilyn Tov was uiterts behulpzaam en verraste ons in de maanden erna met een pakketje... .
 Alleen het pakketje was al een cadeautje op zich. Flinterdun papier omhuld  met een roze zijden lint waarop Marilyn Tov stond en een persoonlijk kaartje geadresseerd aan Princees. In het pakketje zat het meest delicate topje dat ik ooit gezien heb...een pracht exemplaar. Echt een juweeltje. Princess noemt het haar 'romantische top' en is er ook heel blij mee zoals je kunt zien.Vandaar: Marilyn Tov heel erg bedankt!


Marilyn Tov is verkrijgbaar bij:
Duitsland:
Engeland:
Foto’s zijn eigendom van GoodGirlsCompany. Deze mogen niet zonder toestemming, gekopieerd of vermenigvuldigd worden.
Pictures are property of GoodGirlsCompany. They may not be copied or duplicated without their permission.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Dank je wel Marilyn Tov!

This page has moved to a new address.

Dank je wel Marilyn Tov!