GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 15 juni 2010

Chaos-and-Order

Sinds 2009 is de kinderkledingmarkt weer een merk rijker: Chaos-and-order.

Styliste Christa Hubert en inkoopster Miranda Veurink waren jarenlang werkzaam in de modebranche. Ze werkten voor verschillende gerenommeerde modemerken, maar de wens een eigen kinderkledingmerk te beginnen bleef. In januari van dit jaar werd deze droom gerealiseerd met het uitbrengen van de collectie Spring/Summer 2009.

Kleding dat altijd goed op een jeans staat
Zoals ze zelf zeggen: “Chaos-and-Order.com wil kinderen vrolijk, stoer, onbezorgd, optimistisch en zelfverzekerd laten zijn en dat zie je terug in onze kleding: een mooie en goede kwaliteit in frisse kleuren. We willen kleding maken dat altijd goed op een jeans staat en dus altijd goed te combineren is. Onze ervaring is dat kinderen iets willen dragen wat lekker zit en makkelijk aan en uit te trekken is: een T-shirt.”

De prijzen vallen wel mee. Het ligt iets hoger dan H&M met als bijkomend voordeel dat dan ook gelukkig niet op elk T-shirt een ‘ Hello Kitty’ print staat voor de meisjes. De kleding is zowel voor jongens en meisjes verkrijgbaar van maat 62 t/m 152. De kleding is verkrijgbaar via hun eigen website.
 
 

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Chaos-and-Order

This page has moved to a new address.

Chaos-and-Order