GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 8 juni 2010

Zzipp heeft hippe lifestyle producten

Bij het zien van de eigengemaakte spulletjes van Zzipp word je vanzelf vrolijk. Zzipp verkoopt hippe lifestyle producten voor happy kids en trendy ouders. Van broches, nostalgische kinderkamer kunst en stoffen opbergmanden tot hoesjes voor de Nintendo DS.


Hippe spullen met vintage printjes
Eigenaresse Tanja was als kind al een creatieve duizendpoot die de naaimachine van haar moeder ‘leende’ om eigenhandig kleding in elkaar te zetten. Maar zoals dat dan gaat, word je volwassen, ga je iets studeren waarmee je je brood verdienen kunt en zet je je creatieve talenten een beetje op een lager pitje. Totdat ze moeder werd. Er ging een totaal nieuwe wereld voor haar open. Wat begon met het fabriceren van een beddengoed voor haar zoon, is inmiddels uitgebreid tot een webwinkel waar je de leukste spulletjes met vintage printjes vindt.

Kinderen grootste inspiratiebron
En deze vintage printjes zijn echt de specialiteit. Zzipp is altijd op zoek naar nieuwe stoffen met vintage prints om daaromheen allerlei producten te bedenken. Haar kinderen zijn haar grootste inspiratiebron. Door hen wordt elk product uitvoerig door getest voordat het in de winkel komt.

Win verschillende producten van Zzipp
Speciaal voor Trotse Moeders stelt Zzipp een pakketje beschikbaar die één van de lezers kan winnen. Hierin zit een broche, wenskaart en een sleutelhanger. De winnaar mag zelf de items uitkiezen. Wil jij ook kans maken op dit leuke pakketje klik dan hier. Inschrijven kan t/m 11 juli 2010. Voor de wedstrijdvoorwaarden, klik hier.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Zzipp heeft hippe lifestyle producten

This page has moved to a new address.

Zzipp heeft hippe lifestyle producten