GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 7 mei 2010

Kommy kleertjes

Waarom heb ik deze website niet eerder ontdekt? Waarschijnlijk omdat ik niet wist dat het bestond. Ik weet het, het is een schande voor een typische meisjesmamma zoals ik. Maar nu ik het toch gevonden heb, zal ik Kommy Kleertjes ook even aan jullie voorstellen.

Unieke kinderkleding met prachtige details
Kommy kleertjes ontwerpt en maakt kleding voor meisje. Alle ontwerpen worden zelf bedacht en op bestelling gemaakt door Kommy het creatieve brein achter Kommy Kleertjes. Daardoor zijn de kleertjes dus ook heel uniek. De lente/zomercollectie ziet er lekker bont en kleurig uit. En is absoluut heel erg geschikt voor de moeders die een prinsesje hebben met nogal wat kledingwensen. Kommy kleertjes zijn een lust voor het oog en voorzien van prachtige details. De kleding is afgewerkt met prachtige sierlinten, romantische all-over prints en tule.

Ons oordeel over Kommy Kleertjes
Kommy Kleertjes is een heerlijk site met lieve zoete kinderkleding voor meisjes. Kleding die kleine meisje gewoon lekker kleine meisjes laat zijn. Ik raak niet uitgekeken! Waanzinnige wikkeljurkjes, kokette ballonrokjes, lieve kanten legging en schattige shirtjes. Alles mixt en matcht met elkaar of je laat het leuk eigenwijs contrasteren.

Ook aan de grote meisjes onder ons is gedacht. Kommy Kleertjes heeft een aantal rokken in kinder- en damesmaat. Hel geschikt voor een perfect moeder-dochter moment.

GoodGirlsCompany is blij dat Kommy Kleertjes het aandurfde om van haar hobby haar werk te maken en ik denk dat ze hiere en heleboel meisjesmamma's mee blij maakt.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Kommy kleertjes

This page has moved to a new address.

Kommy kleertjes