GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 4 mei 2010

Kate Quinn Organics

“Ik wilde kleding ontwerpen die de wensen en dromen van jonge ouders bevat. Kleding van de meest natuurlijk en zachter materialen om het tere babyhuidje mee te omhullen in de hoogste kwaliteit. En het meest belangrijk; de hoop op een schone en mooiere aarde”, aldus Kate Quinn. Eigenaar van Kate Quinn Organics.

Organic maar zonder compromissen te doen aan style
Kate Quinn Organics werd opgericht in 2006 als Earth Organic Baby Basics en streeft er naar om goed voor de aarde en haar bewonder te zorgen zonder compromissen te doen aan style en draagplezier. Haar eerste collectie riep veel enthousiaste reacties van ouders op die haar bezorgdheid voor de aarde deelden en achter de kledingfilosofie van Earth Organic Baby Basics staan. De reacties waren zo positief dat de lijn die in eerste instantie alleen uit baby basics bestond een jaar later uitgebreid werd met aanvullende kledingstukken, meer kleuren en grotere maten voor kleine kinderen. Bij een uitgebreide kledinglijn hoort natuurlijk ook een nieuwe naar vandaar dat Earth Organic Baby Basics veranderd werd in Kate Quinn Organics.

Eenvoudige en unieke ontwerpen
De elegante, eenvoudige ontwerpen en de frisse op de natuur geïnspireerde kleuren benadrukken een baby’s natuurlijke schoonheid. Kate Quinn Organics is verkrijgbaar in moois basiskleuren zoals vanille en chocolade. Deze kun je op zichzelf dragen of je mixt ze met levendige contrasterende kleuren zoals libellenblauw en granaatappel rood. Voormalige Hollywood styliste Kate Quinn ontwerpt de kleding met in het achterhoofd dat de kleding van Kate Quinn Organics modieus en milieuvriendelijk moet zijn

Ons oordeel over Kate Quinn Organics
Hier bij GoodGirlsCompany willen we echt onze bijdrage leveren aan het bekent maken van organische (baby) kleding. Het is een groeiende markt. En terecht! Er is steeds meer leuks verkrijgbaar en ouders zijn er zich steeds bewuster van dat ons consumptiepatroon nadelige gevolgen heeft voor degenen die we het meest liefhebben: onze kinderen.

Wij vinden Kate Quinn Organics een leuk merk met vrolijke draagbare kinderkleding. Kleding waarvan je op het eerst gezicht niet zou zeggen dat het organisch is. Het is eigentijds, modieus en heeft totaal geen geitenwollensokkenimago. De sherpa baby bunting (het groene pakjes onderaan dit item) ziet er zo lief en zacht uit dat ik je haast weer zelf klein zou willen zijn en de zekerheid zou willen hebben dat je altijd met liefde en de meeste zachte en warme stoffen omgeven werd.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Kate Quinn Organics

This page has moved to a new address.

Kate Quinn Organics