GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 3 mei 2010

Kindernestje

Slapen is erg belangrijk voor kinderen. En ook voor hun ouders. Na een actieve dag ben ik blij als ze ’s avonds weer schoon en tevreden in hun bedje liggen. Klaar voor een lange nacht in dromenland. Een goed bed en een veilige kamer is dan ook erg belangrijk.

Kinderbedden op maat
De unieke kinderbedden, kindermeubeltjes en kinderkamer kunst van Kindernestje toveren een slaapkamer om tot een waar kinderparadijs. De kinderbedjes worden speciaal voor je op maat gemaakt. Wil je een betoverend prinsessenbed of een stoer piratenbed? Geen probleem, Kindernestje maakt het voor je. Alles is mogelijk zolang de veiligheid van je kind maar gegarandeerd blijft. Op de site staan voorbeelden van een boomhut, bootbed met stuurhut en een droom van een hemelbed. Maar in overleg kun je een bed geheel naar eigen wens of fantasie laten maken.

De bedjes worden gemaakt van robuust vurenhout. Het heeft dezelfde uitstraling als ’oud steigerhout’ alleen is het nieuwer. Het geeft een ruigere look aan de bedden en ze zijn zo stevig dat ze gerust gebruikt kunnen worden op een van de vele ontdekkingsreizen van je kroost.

Gemaakt met veel liefde, zorg en plezier
Ook maakt Kindernestje kindermeubeltjes en kinderkamerkunst op maat. Dit alles wordt gemaakt door een ambachtelijk timmerman. In samenwerking met een kunstschilder is het mogelijk om de bedden of meubelstukjes van een vrolijke en geheel eigentijdse beschildering te voorzien. Zo wordt een meubelstuk of bedje echt persoonlijk en uniek. Alles wat bij Kindernestje de deur uit gaat is met veel liefde, zorg en plezier gemaakt.

Naast de eigen creaties verkoopt Kindernestje houten speelgoed van I’m Toy. Dit merk gebruikt rubberhout voor zijn speelgoed en kan daardoor beschouwt worden als ecologisch verantwoord speelgoed. En natuurlijk verkoopt Kindernestje ook aankleding voor de kinderkamer zoals klamboes, dekbedovertrekjes en lampjes van Jollein en knuffels van BloemDesign.

Win een boomkapstok
Trotse Moeders mag een Kindernestje boomkapstok t.w.v. € 95 weggeven! De kapstok is 160 cm hoog. Als de winnaar de kleur gekozen heeft, wordt hij speciaal voor je gemaakt. Wil jij kans maken op dit unieke cadeau? Doe dan mee en win. Klik hier. Inschrijven kan t/m 23 mei 2010.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Kindernestje

This page has moved to a new address.

Kindernestje