GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 19 april 2010

NENO voor een origineel kraamcadeau

Om mij heen is het een ware babyboom. Het lijkt wel alsof iedereen in dezelfde periode uitgerekend is. Geboortekaartjes bereiken één voor één mijn brievenbus. Kleine uitnodigingen om op kraambezoek te komen en het nieuwe wereldwondertje te bekijken. Dat wil ik wel maar voordat het zover is, zal ik eerst even een kraamcadeautje moeten kopen. En daar begint meestal de uitdaging want hoe koop ik iets wat origineel is en ook nog bij de kleuren ven de babykamer past?

Kraamcadeaus
NENO is er voor degene die opzoek is naar een leuk en origineel kraamcadeau. Of gewoon naar een cadeautje voor je eigen kindje. Eigenaresse Maike Zwitselaar maakt de producten zelf. Inspiratie hiervoor kreeg ze vanuit haar eigen ervaringen. Nergens kon ze die ene leuke slabber en bijpassende wikkeldoek vinden die ze zocht. Dus zat er niks anders op dan hem zelf te maken. Dat deed ze en ze maakte er meteen een aantal die ze weggaf.

Uitgebreid assortiment
Zo werd NENO geboren. Lieve labeldoekjes, slimme slabbetjes, zachte spuugdoekjes en vrolijke verschoningsmatjes. NENO heeft een uitgebreid assortiment waar iedereen iets van zijn gading vindt. Heb je het juiste product gevonden, maar zou je het graag in een andere kleur hebben? Dat kan!

Net een beetje extra
Bij NENO kun jezelf je eigen product samenstellen. Het samenstellen van je eigen product is vrij eenvoudig. Alle stoffen en materialen die NENO gebruikt staan namelijk op de website vermeld. Met een paar klikken stel je vanuit je stoel een product samen dat uniek is. Door een persoonlijk tintje geef je een product of kraamcadeautje net dat beetje extra’s mee.

Win een NENO slabber
Trotse Moeders mag 2 NENO slabbertjes cadeau doen aan twee van haar lezers. Wil jij je eigen slab samenstellen? Doe dan mee en win. Klik dan hier. Schrijf je in en onder alle inzendingen verloten wij deze prijzen. Inschrijven kan t/m 9 mei 2010.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: NENO voor een origineel kraamcadeau

This page has moved to a new address.

NENO voor een origineel kraamcadeau