GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 4 april 2010

Puur Holland

Babykamers met een typisch Hollands tintje zijn inmiddels niet meer weg te denken. En terecht. Tinten als rood wit en blauw kun je gebruiken voor zowel jongetjes als meisjes. Webwinkel Puur Holland speelt handig op deze trend in en biedt een uitgebreide selectie van typisch Hollandse spulletjes. Eigenaresse Rianne Veldhoven maakt alle producten zelf. Daarbij maakt ze gebruik van mooie, zachte stoffen of sterk tafelzeil.


De collectie bevat notitieblokjes, medicijnmapjes, labeldoekjes en hoezen voor je voedingskussen en nog veel meer. Ook aan je kleine meid is gedacht. Speciaal voor haar biedt Puur Holland een lijn met poppendekentjes.

Nog zo’n juweeltje uit de collectie van Puur Holland zijn de beklede vogelhuisjes. Deze vogelhuisjes zijn bekleed met een leuk Hollands stofje en lintjes. Ideaal voor het opvrolijken van de kinderkamer.

Ons oordeel over Puur Holland
De spulletjes van Puur Holland passen helemaal binnen de huidige trend. Ze zijn modieus, praktisch en bovendien heel betaalbaar. En daar houden wij van. Zo is GoodGirlsCompany weg van het luierzakje van Puur Holland. Deze is gemaakt van blauw-wit tafelzeil bewerkt met een molen van vilt en leuke lintjes. Er kunnen ongeveer vijf luiers in (maatje 3). Zo neem je makkelijk wat luiers mee zonder dat ze luiers vies worden in je (luier)tas.


Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Puur Holland

This page has moved to a new address.

Puur Holland