GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 30 maart 2010

Dutch Kiddies Lifestyle

Dutch Kiddies Lifestyle heeft een uitgebreid assortiment met de de allerhipste, allerleukste en allermooiste hebbedingen en cadeautjes voor baby's, kinderen en hun mamma’s. De zussen en eigenaressen van Dutch Kiddies, Danmny en Mirella, zijn trots op de originele, trendy artikelen uit ons "kikkerlandje" en promoten daarom graag Nederlandse designers. Maar buitenlandse designers zijn ook van harte welkom zolang hun producten maar aansluiten bij wat onze ‘Dutch Kiddies’ willen.

Handgemaakt dus uniek
Veel van Dutch Kiddies Lifestyle's de artikelen zijn handgemaakt en daarom uniek. Op overzichtelijke wijze vind je een uitgebreid aanbod met spulletjes voor het slapen gaan, spelen, in de keuken, speciale gelegenheden of alleen voor jongens of meisjes.

Dutch Kiddies Lifestyle is een winkeltje met een op en top Hollands aanbod maar onder 'Go Dutch!' vind je allerlei producten met een wel heel Hollands tintje. Delftsblauw, rode ruitjes, tulpen molens…alles waar we bekend om staan. Dit thema is al weer en hele aantal jaren hot voor de babykamer en Dutch kiddies biedt dan ook nog een leuke selectie spulletjes die je vast nog niet hebt

GoodGirlsCompany gaat voor de Proud MaMa ketting. Een ketting waarmee je laat zien dat je een trotse moeder bent. Deze prachtige ketting bestaat uit een label en een zoetwaterparel en twee grote (8 mm) Swarovski stenen. Leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen….voor Moederdag (hint).

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Dutch Kiddies Lifestyle

This page has moved to a new address.

Dutch Kiddies Lifestyle