GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 24 maart 2010

De biologische babykamer

Sinds vorig jaar zijn wij thuis met biologische producten begonnen. Dat was toch een hele stap. Tijdens je eigen kinderjaren raak je bekend met bepaalde producten. Als je dan zelf kinderen krijgt, gebruik je haast automatisch dezelfde producten die je moeder ook voor jou gebruikte dus het duurde even voordat we daar los van kwamen.

Omring je wereldwonder met het beste van de natuur
Het besef dat mijn jongste dochter Rocker nog zo puur is en ik de kans krijg om bij haar met een schone lei te beginnen, gaf de doorslag. Voor aanstaande ouders die hun wereldwondertje vanaf het begin willen omringen met het beste van de natuur is er de webshop de biologische babykamer. Bij de biologische babykamer vind je van alles dat je nodig hebt voor de babykamer. Producten die mooi en handig zijn, en bovendien ook nog eens goed voor uw baby en het milieu.

Eigenaresse Amber van den Braak stelt dat een groeiende groep mensen zich bewust is van het belang van biologische producten. Maar wanneer je op zoek gaat naar biologische producten voor de babykamer is het aanbod minimaal. De biologische babykamer biedt daarin uitkomst. Vanuit je luie stoel, vul je in een keer je winkelmandje met alle benodigde producten.

Gifvrij slapen
De keuze voor een biologische babykamer is niet zo vreemd. Je baby brengt een groot gedeelte van de eerste levensjaren door in haar bedje. Juist daarom is het belangrijk dat het bedje een gezonde en veilige omgeving is. Met een ledikant en matras van biologische en andere duurzame materialen maak je een gezonde en veilige keuze voor je baby. Als je het bedje dan ook nog opmaakt met bijpassend biologisch beddengoed weet je zeker dat je kindje gifvrij slaapt. En dat is natuurlijk wel zo prettig!

Naast een uitgebreid beddengoedassortiment verkoopt de biologische babykamer ook de nodige basiskleding,verzorgingsproducten en producten voor in bad. Natuurlijk allemaal biologisch.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: De biologische babykamer

This page has moved to a new address.

De biologische babykamer