GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 28 maart 2010

SimsalaKIM

Leuk he? Dit knisperdoekje in Hollands thema. Met het Delftsblauwe printje past het feilloos binnen het interieur van Rockers babykamer. Het doekje is afkomstig van SimsalaKIM. Een Nederlandse webshop boordevol leuke kinderkameraccessoires, kinderkamerkunst en kleding. Authentieke producten die met liefde, zorg en met de hand gemaakt zijn. En dat levert een heel breed assortiment op. Van spenendoekjes, tot schortjes en van kussens tot knisperdoekjes.

Iets goeds voor de wereld doen
Eigenaresse Kimberly Rosier vindt het belangrijk om iets goed voor de maatschappij te doen en daarom gaat 10% van elke verkocht product naar een goed doel. Een doel dat met kinderen te maken heeft zoals KiKa, WarChild of No Kidding. Erg handig want zo hoef je je nooit schuldig te voelden als je net iets meer uitgeeft dan je wilde ;-)

Ons oordeel over SimsalaKIM
SimsalaKIM is een webshop waar menig meisjesmamma haar hart ophaalt. De producten zijn zo leuk, vrolijk en eigentijds dat je je bijna in moet houden niet teveel te kopen. Naast de knisperdoekjes is GoodGirlsCompany ook weg van de zelfgemaakte schilderijtjes. Voor nog geen 10 euro hang je iets aan de muur waar de hele kinderkamer van opvrolijkt.

Labels: , , ,

3 reacties:

 • Op 28 maart 2010 om 21:06 , Blogger Helen zei...

  leuk stukje, ook omdat het ├╝berschattige jurkje van mijn hand is :-) kwam via de tweet van kimberley dus weer eens op je blog, ik volg jou wel ook twitter by the way

  Groetjes Helen

   
 • Op 28 maart 2010 om 21:30 , Blogger Josan zei...

  :-) de wereld is klein he. Binnenkort moet ik ook maar eens een blog over jouw producten maken.

   
 • Op 29 maart 2010 om 09:42 , Blogger Helen zei...

  Yeah right it's a small world :-) Is gewoon leuk te zien dat je die foto eruit hebt gehaald, zo liefff die stofjes en ja heel leuk als je daar ook blogje over schrijft als je meer wilt weten mag je me mailen

  Groetjes Helen

   

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: SimsalaKIM

This page has moved to a new address.

SimsalaKIM