GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 3 april 2010

Risjebo

Risjebo is een webwinkel met een leuke collectie wenskaarten, slabbers,ansichtkaarten, t-shirts gemaakt naar eigen ontwerp en decoraties. Het creatieve brein achter Risjebo is eigenaresse Marjon Heijmans. Alle producten worden door haar gemaakt. En dat levert authentieke, originele spulletjes op. Spulletjes die GoodGirls nog nergens anders gezien heeft en daar houden wij wel van.

Innovatieve T-shirts!
Zo viel ons oog op een aantal T-shirts met beesten erop. Deze worden speciaal voor baby’s gemaakt in de maten 50-92. En dat is niet alleen een kwestie van de maatvoering maar ook in de fabricage ervan werd rekening gehouden met dat dit kledingstuk voor de allerkleinsten is. Zo zitten er geen kriebelende (was)labels in. Het merk, maat en wasvoorschrift staan in de nek als zeefdruk. Een heel innovatieve oplossing!

Elke maaltijd een feest
Verder vind je er slabbetjes. Nee geen standaard slabbetjes maar slabbetjes voorzien van een eigenwijs stropdasje. En deze zijn zeker niet alleen voor jongens want of je nu voor een Hollands tintje gaat of voor een wat meisjesachtiger met bloemetjes. Met deze eigenwijze slabbetjes wordt elke maaltijd een feest.

Risjebo houdt iedere maand een actie en de maand april staat in teken van de bloemetjes. Dit betekent dat je korting krijgt elk ieder product met bloemetjes. Wil je weten welke producten dat zijn kijk dan even bij acties.

Ons oordeel over Risjebo
De collectie van Risjebo is lekker afwisselend het leuk is voor de prinsessen en voor de rockers onder ons. Of het nu gaat om de chihuahua tassenhanger of om de slabbetje met stropdas. Risjebo geeft de alledaagse artikelen net dat beetje extra’s waardoor het een ware blikvanger wordt.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Risjebo

This page has moved to a new address.

Risjebo