GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 9 april 2010

Oranje boven met Toverstaartjes

Het is al weer april. Een maand vol van feestelijke gebeurtenissen. Nadat we de afgelopen week Pasen vierden, vieren we aan het eind van de maand Koninginnedag. Het favoriete feest van vele Nederlanders. Speciaal voor deze vrolijk dag ontwierp Toverstaartjes eenmalig een speciale Oranjecollectie. De collectie bestaat uit verschillende rozetten en knipjes met een Hollands tintje.


Producten van hoogwaardige kwaliteit
Toverstaartjes zijn geschikt voor normale en fijne haartjes. Eigenaresse Lizette de Haan ontwerpt de haaraccessoires in eigen atelier en werkt alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. En dat zie je terug in het uitgebreide assortiment. En door de verschillende kleuren vind je altijd wel iets dat bij je kleding past.

De unieke Oranjecollectie bestaat uit maar liefst zeven verschillende haarspelden in verschillende maten. Alle knipjes zijn gemaakt in de typerend Hollandse kleuren: oranje, rood, wit en blauw. Uiteraard ontbreekt de Hollandse Twister niet, waar Toverstaartjes bekend om staat.

Oranje boven
Speciaal voor de naderende Koninginnedag en het WK Voetbal in Zuid-Afrika heeft Toverstaartjes ook drie verschillende rozetten met afbeeldingen van koningin Beatrix , prins Willem-Alexander en prinses Maxima. Deze oranje rozet met lint is ook verkrijgbaar in een kleinere kindermaat.

Bekijk hier de oranje collectie en alle andere haaraccessoires voor moeder en kind

Win een cadeaupakket met de Oranjecollectie van Toverstaartjes
Trotse Moeders mag 5 Oranjecollectie setjes cadeau doen aan vijf van haar lezers. Wil jij ook Oranje boven? Doe dan mee en win. Klik hier. Inschrijven kan t/m 18 april 2010.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Oranje boven met Toverstaartjes

This page has moved to a new address.

Oranje boven met Toverstaartjes