GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 11 april 2010

Deux par Deux Zomer 2010

Het Canadese kinderkledingmerkn Deux par Deux zette in 1982 de modewereld dop zijn kop. Oprichters Claude Diwan en Maurice Elmaleh, lieten de wereld kennis maken met een flamboyante style met Europese kenmerken. Zoals Claude Diwan in 1986 zei “Voor ons vertegenwoordigen kinderen blijdschap, onschuld en vrijheid daarom moesten wee een merk ontwikkelen dat waarin dit allemaal samenkomt”. Door hun gedurfde, fantastische collecties werden ze al snel een begrip binnen de Canadese mode-industrie.


Past perfect binnen de actieve levens van kinderen
Deux Par Deux ontwerpt kleding van een superieure kwaliteit dat is afgewerkt met leuke ontwerpen, speelse accenten en voorzien van sprankelende kleuren. Van boxpakjes tot skipakken en kleding voor alle dag of speciale gelegenheden biedt Deux par Deux een breed scala aan kinderkleding voor hummels van 1-3 jaar oud en voor grote kinderen van 2-16 jaar. Deux par Deux is gemaakt van ultracomfortabele zachte materialen en past prima binnen de actieve levens van onze kinderen. Ook ouders zijn er blij mee. Kleding van Deux par Deux is makkelijk te onderhouden en er is veel aandacht besteed aan de bewegingsvrijheid.

Gefascineerd door de open gezichten van kinderen over de hele wereld
De belevingswereld van Deux Par Deux is fascinerend, creatief en vol vitaliteit. Deux Par Deux word al jaren gefascineerd door de open gezichten van kinderen over de hele wereld. Door hun eenvoud en hun culturele rijkdom. En zo reist Deux Par Deux al weer verschillende jaren de wereld rond om de gezichten te fotograferen van de kinderen die nieuwe iconen kunnen zijn van de Deux par Deux collecties.

Terwijl ze gefotografeerd worden in hartje Havana in Cuba, Sint Petersburg in Rusland of in een Berber dorpje in Marokko probeert Deux par Deux de immer stralende unieke en onbekende schoonheden van het alledaagse leven te vinden. “Alle meisje in de wereld hebben iets gemeen en delen iets bijzonders dat verder gaat dan culturele grenzen; de een nog schattiger dan de ander, bevestigd hun levensvreugde en frisheid voor de lens van de camera.”, zegt Claude Diwan.

De groeiende bekendheid van Deux Par Deux is te danken aan vele factoren. Aan hun toewijding aan de kwaliteit van Deux par Deux’ producten, hun goed functionerende internationale service ondersteund door creatieve and ervaren ontwerpers en leveranciers die de behoeften van de klanten begrijpen.

Oordeel
Deux Par Deux is een fris kindermerk en doet inderdaad heel Europees aan. Wat betekent rijke stoffen, gedistingeerde designs en mooie kleuren. Hun nieuwe collectie ‘Holiday diaries” is werkelijk prachtig. De collectie bestaat uit verschillende stijlen. Van denim met polkadots tot felle zalmroze, oranje en felle rood tinten. Deux par Deux maakt je zonovergoten zomerdagen nog net iets zonniger.
Bekijk hier de zomercollectie 2010.

Deux par Deux is in Nederland verkrijgbaar bij:
PaRit. Zij kopen hun kleding rechtsreeks in vanuit Canada bij Deux Par Deux.
Ikidress

Labels: ,

2 reacties:

 • Op 13 april 2010 om 22:32 , Anonymous Nicoline zei...

  Hi,

  Wij hebben bij Iki Dress ook een leuk assortiment uit de zomercollectie van Deux par Deux op de site staan.
  Binnenkort verwachten we nog Little Mass en Baby Nay.
  En dank zij jouw blog, anders had ik ze niet ontdekt, ook Dollcake/Dolly up.
  Groetjes,

  Nicoline

   
 • Op 13 april 2010 om 22:39 , Blogger Josan zei...

  Ik heb het aangepast. Leuk dat je ook Dollcake gaat verkopen :-)

   

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Deux par Deux Zomer 2010

This page has moved to a new address.

Deux par Deux Zomer 2010