GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 26 april 2010

Giddy Giddy

Het verhaal achter Giddy Giddy is er een van: jong geleerd oud gedaan. Zolang als Teri Dimalante zich herinneren kan, was ze creatief bezig. Ze was het meisje dat altijd in de weer was met lijm, hout, stof, wol, tape en kartonnen dozen. Ze maakte het zelfs zo bont dat ze haar eigen gemaakt stickers probeerde te verruilen tegen echte verzamelplaatjes. Wie wilde ze niet hebben? Nou, blijkbaar niemand. Toch bleef Teri haar hele jeugd creatief aan het fröbelen.

Raar genoeg belandde ze op den duur in de beleggingswereld en bleef hier enkele jaren werken. Leuk werk, daar niet van hoor. Teri leerde veel in deze periode waar ze nu jaren later nog met plezier aan terugdenkt en nog altijd dankbaar voor is.

Plezier om spulletjes te maken hervonden
Maar met de geboorte van haar dochter ging het toch weer kriebelen. Teri hervond het plezier om spulletjes te maken. Dan vooral voor producten haar dochters haar fatsoeneerden. Dit was de geboorte van Giddy Giddy.

Giddy Giddy staat voor creatieve en mooie haaraccessoires. En wat ook mooi is, is dat Teri met een deel van de opbrengst haar familie in de Filippijnen financieel ondersteunt. Daarnaast gaat ene deel naar Kiva microkrediet.

Ons oorddel over Giddy Giddy
Giddy Giddy is alleen al een bezoekje waard vanwege de ontzettend leuke en originele haarclipjes. Je bent echt even een tijdje zoet om tussen als dat mooi er een uit te zoeken. GoodGirlsCompany is helemaal weg van de ‘hairclipholders’. Naast dat ze er fantastisch uitzien is, zijn ze ook praktisch: je clipt er je haarknipjes aan vast zodat hij netjes opgeruimd is en je hem niet kwijtraakt.

Je koopt Giddy Giddy Bij:
Gidy Gidy shop
Leuk gekleed.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Giddy Giddy

This page has moved to a new address.

Giddy Giddy