GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 19 mei 2010

Iki Dress

Eindelijk een Nederlandse webwinkel die het aandurft een ander assortiment te verkopen dan 90% van de webshops. Iki Dress is een webwinkel voor echte meisjesmamma’s met een geweldig aanbood. Waaronder merken zoals Indygo artwear, Deux par deux, Bonny Billy, Little Mass, Mish-mish, Misha Lulu, Rare editions, Baby Nay en sinds kort ook Dolly up!

Kleding die net iets hipper, uitbundiger, aparter of praktischer is
Iki Dress' eigenaresse Nicoline is een trouwe lezer van GoodGirlsCompany. Maar haar interesse voor meidenkleding begon al veel eerder dan met ons blog. Door haar oudste dochter kwam ze in aanraking met de wonder wereld van meisjeskleding. “Een fascinerende wereld die continu in beweging is. Mijn dochter blijkt verslaafd aan jurken. Een liefde die ik langzaam met haar ben gaan delen. Natuurlijk zijn we als moeders altijd op zoek naar net een beetje anders. Of dat hipper, uitbundiger, aparter, praktischer of fleuriger kan…”, zegt ze hier over.

Kleding waarbij je dochter haar hart kan ophalen
En dat resulteerde in Iki Dress,  een webwinkel voor aparte meidenkleding. Met merken die al groot zijn in het buitenland en nu ook zachtjes aan de Nederlandse markt veroveren. Het assortiment is lekker uitgebreid en bevat een collectie prachtige kleine meisjesjurkjes waar je dochter helemaal haar jart aan kan ophalen.

Ons oordeel over Iki Dress
De collectie van Iki Dress bevat een aantal juweeltjes van merken. Merken waar menig Nederlandse moeder naar opzoek is, zo blijkt uit de zoekwoordenstatistieken van GoodGirlsCompany. Voor die moeders is het nu te weten dat ze met Iki Dress gevonden hebben wat ze zochten.

Eigenaresse Nicoline is een erg proactief in het aantrekken van nieuwe merken waardoor het aanbod in rap tempo groeit. En helemaal geweldig vind ik het dat ze regelmatig Goodgirlscompany leest zodat ze op hoogte is van nieuwe (in Nederland) onontdekte merken voor meidenkleding. Kijk voor die mensen doen we het dus!
Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste collecties van Iki Dress? Volg dan hun blog.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Iki Dress

This page has moved to a new address.

Iki Dress