GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 28 mei 2010

Hiip voor leuke hebbedingetjes

Hiiip! is een webwinkel waar je ontzettend leuke hebbedingen voor baby en kinderen vindt. Spullen die bovendien ook nog eens met de hand worden gemaakt. Waardoor je dus ook een echt unieke product krijgt.

Neem bijvoorbeeld de lekker warme omslagdoeken. Deze zijn ideaal om je kindje direct na de geboorte in te wikkelen. De buitenkant heeft een Hiiip stofje en kun je bovendien nog verder personaliseren door Hiiip de naam van je kind erop te laten borduren of het te versieren met een rozetje. De binnenkant is gemaakt van fleece waardoor hij superzacht aanvoelt en je kindje bovendien lekker warm blijft.

Omringd met liefde en zorg
Hiiip zet zich er niet alleen voor in om producten te maken die jouw kindje met liefde en zorg omringen, maar draagt daar ook op een andere schaal haar steentje aan bij. Wanneer jij een omslagdoek koopt is het fijn te weten dat een deel van de opbrengst naar Stichting Semmy gaat. Een stichting die tot doel heeft om de levensverwachting te verlengen en uiteindelijk de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker te vergroten.

Win een omslagdoek
Trotse Moeders mag een omslagdoek weggeven. Wil jij kans maken op dit unieke cadeau? Klik dan hier.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Hiip voor leuke hebbedingetjes

This page has moved to a new address.

Hiip voor leuke hebbedingetjes