GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 10 juni 2010

Helen-Originals

Ben je een tassen gek? Dan moet je de winkel van Helen-Originals even bezoeken? Handtassen, luiertassen, laptoptassen of misschien een strandtas voor de zomermaanden? Helen-Originals ontwerpt en maakt alle tassen zelf met veel liefde en zorg. En dan niet in een grote oplage maa ze maakt er van elk maar eentje. Eentje zodat jouw tas vooral van jou blijft en lekker uniek is.

Een tas die van jouw is en uniek blijft
Bij Helen-Originals is het bovendien mogelijk om een tas met een wel heel persoonlijk tintje te maken. Eentje die je helemaal zelf samenstelt. Je kunt dan kiezen uit verschillende modellen en stoffen. De tassen worden gemaakt van Amerikaanse designer stoffen. En met een logo dat je digitaal maakt maken en erop wordt geborduurd is hij helemaal af.

Maar als je denkt dat Helen-Originals alleen tassen ontwerpt heb je het mis. Voor de kleintjes maakt Helen-Originals namelijk ook kleding. Vrolijke jurkjes met mooie motieven die echt superschattig zijn. Je kunt ze zo dragen of als tuniekje met een legging of spijkerbroekje er onder. Met de felle kleurtjes zal je dochtertje zeker de show stelen!

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Helen-Originals

This page has moved to a new address.

Helen-Originals