GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 20 juni 2010

Preciousgifts, win een kinderrugzak

Een kind is een geschenk dat je gegeven wordt. En als het eenmaal geboren is, omring je het met liefde, zorg aandacht en vaak heel vaak cadeautjes. Nou ja, dat hoef je niet zelf te doen dat doen anderen voor je. En als ze dat dan toch gedaan hebben en je bent opzoek naar een geschikt bedankje dan mag je Preciousgifts.nl niet overslaan.
Unieke bedankje naar wens
Preciousgifts.nl verkoopt kant en klaar bedankjes maar ook losse materialen zodat jezelf je eigen unieke bedankje kunt maken. Daarnaast verkoopt Preciousgifts.nl alles wat aanstaande en kersverse moeders nodig hebben om het kraamfeest helemaal compleet te maken. Je vindt er onder andere kraamcadeaus zoals rompertjes, slabbertjes, mutsjes en badcapes die allemaal zijn voorzien van naam of tekst.

Creatief met kinderen
Bij sommige mensen zit het runnen van een eigen bedrijf in hun bloed. Dat geldt ook voor eigenaresse Nicky. En dat het iets te maken moest hebben met kinderen daar was ze heel zeker van. Nadat ze een jaartje kinderkleding verkocht had,stopte ze hiermee. Ze kon er haar creativiteit niet in kwijt.

Een zwangerschap en (web)onderzoek verder kwam ze op het idee kraambedankje te maken. In eerste instantie wilde ze de bedankjes zelf in elkaar te knutselen, gewoon lekker creatief. Leuk bedacht maar in de praktijk onhaalbaar. 50 bedankjes knippen, plakken en knutselen is toch lastig wanneer je vier kleine kinderen in huis hebt rondlopen. Ze verruilde het zelf maken voor het zelf inkopen en je creativiteit kon ze weer in de webwinkelpresentatie en opmaak kwijt.

Win een rugzakje met naam
Nieuw in het assortiment van Preciousgifts.nl is de kinderrugzak. De rugzak is voorzien van de naam van je kind en daarmee ideaal voor op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of op school. Speciaal voor Trotse Moeders stelt Preciousgifts.nl een rugzakje met naam beschikbaar. Wil jij kans maken op dit unieke cadeau? Klik dan hier. Schrijf je in en onder alle inzendingen verloot TrotseMoeders deze prijs. Inschrijven kan t/m 4 juli 2010. Klik hier als je meer wilt weten over de wedstrijdvoorwaarden.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Preciousgifts, win een kinderrugzak

This page has moved to a new address.

Preciousgifts, win een kinderrugzak