GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 30 juni 2010

Babyboef

Babyboef is de webwinkel van de zussen Vanessa en Angelique. Toen ze beide tegelijk zwanger waren ontstond het idee voor Babyboef. Bij de grote babyzaken vonden ze namelijk niet wat ze zochten.
Gevoed door hun creatieve ideeën kropen ze achter de naaimachine om zo het gat in de babyspulletjesmarkt te dichtten. Het begon met lakentjes, een speelkleed en een mobiel. Daar kregen ze al snel zoveel positieve reacties op. Dat vroeg om meer! En dus maakten de zussen van hun hobby hun beroep.

Een paar avonden per week trekken ze zich terug in hun naaiatelier. Hier werken ze aan de voorraad maken bestellingen of verzinnen allerlei nieuwe ideeën. Het resultaat van deze creatieve avonden vind je terug bij Babyboef of uitgestald op één van de braderieën of beurzen waar ze et assortiment tonen.

Bij Babyboef vind je een uitgebreide selectie aan spulletjes voor baby’s, echte prinsessen en mama’s. Een echte aanrader zijn de ‘hangers’. Kies voor een deurhanger, tashanger, vrolijke dromenvanger of een prachtige de prachtige muziekmobile.

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Babyboef

This page has moved to a new address.

Babyboef