GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 21 juli 2010

Green Jump

Met GoodGirlsCompany probeer ik ook mijn steentje bij te dragen aan een groener bewustwording van mensen. In de afgelopen maanden heb ik verschillende merken behandeld die op milieuvriendelijke of biologische wijze hun kleding fabriceren. Maar naast kleding en eten is er natuurlijk veel meer wat biologisch en milieuvriendelijk kan zijn. Ouders die opzoek naar leuke en 100% veilige producten moeten zeker eens bij Green Jump kijken. Hier vind je alles je baby en kind op een website, Dat scheelt tijd en verzekert je van kwalitatieve producten.

De aller-leukste producten en ook nog biologisch!
Eigenaresse Manon maakt zich samen met haar man al jaren druk over de schadelijke stoffen die in baby- en kinderproducten zitten. Daarom kiezen zij zelf zoveel mogelijk voor biologische producten. Waar biologisch voorheen alleen voor Zweedse of wereldvreemde mensen was, heeft Greem Jump het heel toegankelijk gemaakt. “We houden ook van mooie en leuke dingen wat het soms uitdagend maakt om biologisch te winkelen. Aangezien we dus zelf ondervinden hoe lastig het kan zijn om voor je baby of kind leuke, gezonde producten te vinden is het idee ontstaan om Green Jump te starten. In onze webwinkel vind je alles voor baby's en kinderen, natuurlijk de aller-leukste producten en nog biologisch ook!”, vertelt Manon enthousiast.

Maak ook de groen sprong
En na even rondneuzen op hun website kom ik tal van leuke dingen tegen. Wat dacht je van het schattige jurkje dat je hierboven ziet van Gooey Brand, of de vrolijk gekleurde spullen van Piccalilly?
Helemaal geweldig vind ik de roestvrijstalen bestekset van Untangled Living. Prachtig dat frêle hagedisje op dat robuuste materiaal.

Green Jump maakt het ouders gemakkelijker om al die verantwoorde, gezonde en leuke baby- en kinderspulletjes te vinden. Doordat de producten goed betaalbaar zijn, wil Green Jump het biologische aanbod voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Aarzel niet langer maar maak ook de groene sprong. Als je het niet voor jezelf doet dan in het belang van je kindje!

Labels: , , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Green Jump

This page has moved to a new address.

Green Jump